I'm a creep

Idag är det onsdag. Snart kommer Hanna hit och leker med mig :) Ska bli trevligt. För övrigt har en Timo-period påbörjats igen. Hans version av Creep är så vacker att jag började skaka första gången jag hörde den. Mästerverk!





To say I love you right out loud

Ett snabbt inlägg. Var hos Alexander med Emma igår. Åt kakor och tittade på film. MYS. Vill bara skriva att ni är det finaste man kan ha. <3 TOTALLY.

How it feels to be alive

Fredagen den 13;e idag minsann. Kan nog bli intressant. Hm. Ta det lugnt nu folket!

Idag är det då fredag. Hänt lite saker under veckan. Bra saker. Förra lördagen var det utgång med jossä som fyllde 20! Grattis igen! Vi var ett helt estet-gäng och så Alexander såklart. Vi ägde Konrad för övrigt. I veckan har jag även varit hos tandläkaren och fått en tand! Ah. Jag läspar inte längre. Wüünderbart! Sen kom Alexander hit, vi bakade kladdkakemuffins och tittade på tv. Mysigt! <3 Jag och Hanna har på allvar börjat spela Splinter Cell, satt i tre timmar igår och kom dock inte så långt. Ha. Dumma spel. Men vi är på G. Idag blir det även utgång med Hannischen. Och Emelie, elisabeths kompisar och Elisabeth som i onsdags fyllde 20! :D Grattis gumman. Du är finast.

Jag är ganska glad måste jag påstå. Saknar dock Sarah! Saknar Andrea! Saknar Susanne & Therese! Saknar Emma och massor med andra människor. Hoppas på att få träffa er alla snart igen. Sen vill jag även flinka in en liten kram till Lina. Allt kommer ordna sig till slut.

Inte så mycket mer att berätta.. förutom att jag kokat diskborstar idag igen. Jag älskar att vara så överhygienisk. Nu vet ni det. Ta det lugnt ikväll och ha så kul och gör ingenting som jag inte skulle ha gjort. Ha..

Jag vill slippa vara smart ikväll

Det har inte hänt så mycket sedan sist måste jag säga. Jag lever mitt nu vardagliga liv vilket mest består av att städa, tvätta, laga mat, lyssna på musik och läsa Harry Potter. Men förra veckan hände lite spännande saker! Alexander och Emma kom på besök och hade köpt med sig spaghetti till mami. Hm. Emma hade med sig världens godaste saffranskaka som hela familjen har mumsat på i smyg under förra helgen. Vi pratade och hade trevligt. Sen när älsklingarna hade gått så planerades utekvällen med Hanna. Ja just det. Mikaela var på krogen förra fredagen minsann! Förfest hemma hos Emelie i hennes jättefina lägenhet! Hanna, Emelie, Elisabeth och jag vandrade sedan till Pluto för att ha kul och dansa. Det var trevligt trots att jag hatar Pluto. Så himla trist ställe så det finns inte. Nåväl, kvällen var trevlig och nykter! I alla fall för min del. Mina kära väninnor var väl lite på lyran. Tog bussen hem, bevittnade ett praktexempel på ett praktarsle à la alfahanne. Mycket tröttsamt måste jag säga. Kom hem. Men dörren var inte upplåst. Min syster hade glömt. Så där stod jag i två timmar i kylan (iförd klänning och strumpbyxor!) innan Hanna räddade mig. Tack honey. Min syster har ännu inte bett om ursäkt och det är inte förrän idag som jag kunnat ha ett normalt samtal med henne. Resten av helgen var ganska lugn. Glömde dock min mobilladdare hos Emelie så mobilen är rätt död för tillfället.

Under veckan som gått har jag haft ont i tänderna. Men igår morse höll jag på att svimma då den tanden som vi trodde kunde slippa rotfyllas började bulta så in i bombens. Fick ta bussen (där jag träffade på Lina. Hej Lina! :D) och besöka tandläkaren akut. Fy fan. Det var det värsta jag har varit med om. Allvarligt. Gick dit, ganska desperat efter smärtstillande, men var ändå ganska lugn. Var lite jobbigt med bedövningen men klarade av det. Men tror ni att bedövningshelvetet tog då? NEJ. Så tandläkaren fick BORRA i en bultande tand som var så öm att man knappt kunde peta på den. Jag skrek mig hes.. Fick lite dåligt samvete ifall någon liten unge hörde mig men fy fan. Det gjorde så sjukt ont. Efter två timmar, antal skrik-fuck-vad-det-gör-ont-attacker hade mamma kommit och tandläkarna jobbade över för min skull. Fina människor. Mamma köpte donken-mat till mig, dumpade av mig och hämtade sedan bror. Bror och mamma åkte med tåget till Katrineholm för att hämta Mats som fått någon ögoninflammation och är blind på ena ögat. Sjukt konstig dag. Från enkel till katastrof. Ikväll ska jag ta det lugnt, läsa Harry Potter, äta penicillin och pyssla lite. Imorgon blir det Josefines böörthdaaypaarthy. Grattis gumman. Ska möta upp Alexander och samåka. Puss på dig gubben!

Var länge sedan vi hade boktips förresten;



Jan Guillou. Han är för mig ett mysterium. Han gör mig galen. Ena sekunden tycker jag att han är ett geni och i nästa är han ett arsle. Men skit samma, en fantastisk författare är han. Han har gjort mycket för att öppna upp ögonen för svenska folket. Han har gjort mycket för konsten. Han har suttit i fängelse för spioneri! Hur som helst; "Men inte om det gäller din dotter" är boktipset för idag. Jag älskar den boken. Har läst den, ja, fyra gånger kanske och får aldrig nog. Vill helst börja om helt var det gäller hela Carl Hamilton-paradiset men det får ske när ekonomin ser ljusare ut.