One love

Det är valborg idag minsann! Ska alldeles strax fixa till mig så att jag är fin nog att anlända till Emma där det blir en mysig grillkväll med diverse trevliga människor. Sen blir det nog att sova hos Nargis för att umgås med den lilla sjukliga tösen imorgon. Blir nog en fin fredag det här :)

Och allt verkar ha löst sig. Puh. Märker verkligen hur mycket människan betyder för mig när ångesten väl släppt en aning. Jag har skuttat runt och trallat ett tag nu. Men nu måste jag springa, annars missar jag bussen!

Puss!

Det sitter en pojke på månen

Nu har jag stått och gjort pannkakor samtidigt som jag haft en frustrerande msn-konversation. Det har inte gått så bra. Många brända pannkakor. Mamma ringde när jag stod och bölade vid spisen och började nästan skratta åt mig. Haha. Det lät nog lite kul när jag tänker efter. Ja. Jag är ännu mer ledsen nu. Underbar dag tycker ni inte? MEN men men men men men men men men skit i allt dåligt. För veeeet ni vad jag ska göra ikväll? Jag ska se Rikard Wolff! Jo man tackar! Eller ja, se och se. Slängde iväg ett mail för att få jobba ikväll på Sigurd och jo men visst. Ska stå redo för tjänstgöring klockan 18:00 på Sigurdsgatan 25. Jag blev så glad att jag ringde upp mamma och skrek, haha. Hon blev lite avundsjuk tror jag. Kan hon gott ha! Åh! Jag har inte haft ett Rikard-moment sen jag snubblade in på en gratiskonsert i Göteborg 2006 under EM-invigningen. Förutom den gången jag och Emma jobbade på Melodifestivalen och han gick förbi med sin apsöta pojkvän (fast det är slut nu tror jag) och Björn Kjellman. Så det ska bli så roligt så!


Och oj, istället för att bränna pannkakor för att jag är helt uppe i min sorg bränner jag nu pannkakor för att jag är helt uppe i lyckorus. Märkligt det där. Rikard Wolff ffs. Ehm. Ja jag skaa lugna ner mig. Men.. RIKARD WOLFF!






När är alla löften klingar falskt

Gårdagen var lite jobbig. Fotograferna kom äntligen hit och fotade, medans jag satt ute i skogen på en sten och skrev i mitt lilla block. Människor gick förbi med sina hundar, barnvagnar, livskamrater och gåstavar. Vissa vinkade och log vackra, ärliga leenden. Då blev jag glad. Log nästan lika vackert tillbaka men inte helt. För jag var lite ledsen ändå. När fotograferingen var klar stod jag och lagade mat (någon.. chiliröra som inte smakade helt värdelöst) när Pulpus ringde. Haha. Det var lika roligt som alltid. När maten ätits upp stack jag ner på stan för att träffa Emma och Alexander. Syster lånade ut sitt busskort för att hon ändå är hemma och sjuk, det gillar vi! Emma, Alexander och jag hade blåa jackor på oss. Det var lite lustigt. "Blå tåget" deluxe. Vi traskade runt i affärer innan vi landade i Rudbecksparken och pratade en stund. Idag åkte Alexander hem. Me sad. Men hoppas vi ses snart. Annars blir det Göteborg i sommar med pöjken. Mums! Kom hem och slängde mig på sängen där jag till slut somnade. Jag i hur många timmar som helst. Vaknade idag runt halv nio. Kände mig måttligt utvilad, haha.


Nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn i vårt kök. Ja ni vet, kära vänner. Återigen har jag varit så dum i huvudet som bara jag kan vara uppenbarligen. Och som alla gånger står jag där lika oförståendes och ledsen. Sårad. Fy. Jag är så ledsen att jag känner att det vore behagligare att falla sönder och samman. Det är så typiskt mig att gå in i samma fällor gång på gång. Vad är det med mig? Varför inser jag inte själv att det kommer att bli så här till slut? För att jag låter andra bedöma mitt värde. För att jag lever på vad andra tycker om mig. Till stor del. Inte helt såklart. Men ändå för mycket. Det jag vet är att jag inte förtjänar att vara ledsen. Inte på det här viset. Och fast jag lovade mig själv för ett tag sen "att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen" (som Håkan så fint uttrycker det) tillät jag mig själv att trilla dit igen. Tillåter mig själv att bli trampad på. Egentligen kan jag bara klandra mig själv. Och hoppas på att Melissa Horn blåser bort det onda, som så många gånger förr.

Blöööööööööö

BLOGGEN CPAR! :/

Take off your colours

Nu var tanken att jag skulle städa hela natten. Tur att jag inte behövde en hel natt för jag somnade och vaknade fyra. Haha. Ska alldeles strax sätta igång och ta itu med det sista innan fotograferna dyker upp vid nio. Ut och springa i spåret medans det fotograferas. Sen åka till stan för att träffa Alexander-älsklingen en stund. Har inte bestämt mig ifall jag ska köpa cigg eller snus. Jobbiga val här i livet. Ska bli skönt att få springa av sig om några timmar. Har lite frustration, irritation och annat att bli av med. Igår var det en okej dag. Mor var nöjd med min städning som jag ägnat hela dagen åt, somnade på kvällen och gick upp för att hjälpa mamma innan hon gick och lade sig. Fick ett samtal från Pulpus. Haha. "Jag vill haaaaaaa" Fy vad jag skrattade. Skrattade fortfarande efter tio minuter efter att vi hade lagt på. Hysteriskt roligt :) Fick äntligen syster att städa sitt rum också. Lyckad städ-dag alltså. Nu SKA jag sätta igång med att sortera mina kläder osv. Puss!

Show me when it rains, the place you go to hide

Morrn morrn! Det är måndag morgon. Idag åker mormor hem. Sad. Jag vaknade för en liten stund sen av att jag låg i min saccosäck så har lite ont i ryggen. Ska alldeles strax ta och spendera några timmar i min egen säng, sova lite extra. Ska bara säga hej då till mormor först. Har varit en bra helg. Spenderade söndagen i min säng, haha, med små besök av mormor lite då och då. Mår bättre fast är fortfarande snuvig så förutom städningen av huset idag ska jag inte hitta på någonting speciellt. Men måste träffa Alexander innan han åker tillbaka till Tjörn. Får se om han har tid imorgon isf. På onsdag ska jag leka med Nargis. Oroliga Nargis. Förhoppningsvis överlever vi den dagen också. Valborg snart. vad som ska hittas på, det vet jag inte. Men blir väl något knasigt som alla gånger.

Känner mig tom, kall och likgiltig. Jag tycker inte om att känna så. Ska sova några timmar nu och hoppas på att det äntligen släpper. Skriver kanske mer senare. Ni får ha det så bra kära vänner!
Och just det, nu finns hyllningen till Bullpungspappa uppe! I inlägget från 20 april. Blev rätt nöjd, haha.

Underbart

Kom nyss hem. Jag är snuvig och har ont i huvudet. Stackars mig. Vaknade runt två-tiden av att Nargis trycker igång Technologic med Daft Punk. Sötunge! Vi hasade oss ut ur sängarna, åt lite smörgåsar och mötte upp Daniel på djäkne. Där satt vi i ett vitt lusthus, drack våra red bull och snackade skit. Alla lite smått halvkrassliga. Bäst ever. Ligger nu i min säng i mitt städade rum (lycka) och sniffar på doftljus som mor har slängt in. Luktar gott. Ska spendera kvällen här och sen hoppas jag att mor och mormor traskar ner och umgås med mig. Mormor åker hem imorgon. Sad :/ Men hon är ivrig var det gäller att jag ska flytta dit. Miig. Simma lugnt!


Daniel och Nargis. Haha.
Så klockren bild att det
är skrämmande fan.


Där har ni mitt rum. Fick bli två bilder på min fantastiska bokhylla istället
för en på skrivbordet. Det var lite stökigt när jag skulle fota. Höhö.

Du såg exakt lika påkommen ut som du var men ärligt talat, det var skönt med ett dåligt svar

Det har varit en bra fredag! En händelserik fredag. Umgåtts med mor och mormor mycket innan jag stack ner på stan och hem till Emma & Rikard. Maija och Alexander kom dit = lovely! Vi åkte hem till Jake med våra presenter (jag med en liten dekorerad låda med jordgubbar och en chokladbit (låg mycket omtanke bakom)) för att fira pojken. Där fanns hela gänget och lite till. Åkte taxi med älsklingarna till stan och åkte sedan hem till Nargis. En David ringde och ville ha med oss på fest så vi gick dit. Där fanns David, "Krister", Torsten, Alex, Jens, Kristina (stavning?) och mannen som bodde där, Andreas. Mycket trevligt! Det bjöds på öl, delvis bra musik och väldigt trevligt sällskap. Vi kom nyss innanför dörren till Nargis, hon lagar mat nu och sen ska vi sova. Umgås med Daniel senare idag, miih. Uff. Klockan är snart sex på morgonen. Är helt slut. Bror fyller år idag. Grattis till det lilla knytet.

Förutom det är jag ganska sad. Eller mycket sad. Känner mig tom och ledsen. Jag vet inte vad jag håller på med riktigt. Det borde vara så enkelt men ändå blir det så brutalt svårt. Orkar inte vara fel igen. Orkar inte att inte duga igen. Det gör för ont. Ändå brinner det lilla envisa hoppet inom mig. För det finns inget jag hellre vill än att vara dig nära. Det finns inget jag hellre vill än att vara rätt för dig.


Svamlar en aning. Förlåt, kära vänner. Ni är underbara. Tack alla för en fin kväll. Emma och Alexander, som vanligt kan inte ord beskriva. Ni bara är. I adore you. Massa tack till Nargis också. Finare vän får man leta efter.
Nu blir det mat sen sova. Puss!

Du är allt jag ser och hör

Gårdagen blev smått fantastisk om jag får säga det själv. Tog en lång dusch för att rena mig från allt damm och sen väntade jag på att mor skulle ropa så vi kunde åka och hämta mormor. Ehm. Hon glömde mig så fick ta bussen och sen springa till centralen för att säga hej till mormor. Mötte upp Emma och Rikard efter det. Traskade runt på stan med dessa söta människor innan jag och Emma begav oss till Global Living. Var eeevigheter sen vi var där. Det var en fin fika. Snacka skit och bara slappna av för en stund. Jimmy joinade fram mot slutet. Micket trevligt. Blev även medbjuden hem till Jake nu ikväll. Pojken fyller år. Mys! Kramade Emma hej då och träffade Nargis på Stugan. Saknat henne! Satt där och muppade oss och planerade helgen. Ska bo hos henne, nu igen. Kom hem runt nio, satte mig i min nya läs- och skrivhörna där jag till slut somnade. Sov som en stock hela natten. Var riktigt skönt att sova ut!

Idag vaknade jag runt halv nio, traskade upp till mormor och mamma som satt och drack kaffe. Tre generationer Wallström brukar bli ganska intensivt. Idag var inget undantag. Var nyss och handlade. Köpte red bull inför ikväll, present till Hampus och en liten gåva till Jake. Ska alldeles strax slinga mitt hår en aning och sen duscha, packa väskan för helgen och sen bege mig till staden för att möta Emma & Rikard. Ska bli en bra kväll! Träffa Emma och Alexander. Vi höres när vi höres! Puss!


Hela världen är så underbar på bussen in till stan

Seriöst! Haha. ÅH. Här har jag och mor städat från morgon till kväll, sista dagarna skrek vi bara på varandra för att få ordning på huset till fotograferingen. Så ställer jävlarna in. PRECIS när vi är klara. Damn. Mor ringde när jag var på macken och jag skrek rätt ut i luften (förbannade headset) och alla där inne vände sig om. Okej.. inte för att vår mack brukar vara knökad med folk men ändå. Haha. Men mitt rum är så fabulous just nu att jag måste ta bilder och lägga upp på min älskade blogg så ni får se hur min värld ser ut för det mesta. Jag har t o m nya lampor i min taklampa! Det har inte hänt på.. jag vet inte hur länge. Två år eller någonting. Let there be light! Moaha. Jag känner mig lite labil och tror det visar sig på sättet jag skriver. Ni får ursäkta :) Nu väntar jag på att mina kläder ska bli klara i tvättmaskinen så jag kan slänga in allt i torktumlaren. Sen duscha för att bli fin innan jag beger mig till centralen för att möta upp mormor. Miiih. Mormor. Vi kommer ha hela dagen för oss själva imorgon hoppas jag. Efter det ska jag fika med världens bästa Emma. Och efter DET ska jag träffa Nargis. Åh. Saknat mina kära vänner. I helgen skulle kanske älsklingen Alexander komma hem till västerås också. Toppenhelg it seems! Nej nu får jag allt skynda mig om jag ska hinna. Puss!

Ge mig styrka

Åh kära vänner. Jag är så trött. Just nu sitter jag framför brors dator och stirrar på skärmen. Känner mig allmänt sinnesslö och dreglar. Dagen har varit tröttsam än så länge. Städat brors rum, köket, tvättat och ska snart sätta igång med lilla toaletten. Sen mitt rum så gott det går. Senaste dagarna har bara handlat om att städa, städa, städa. Bror är sjuk vilket betyder att han och mamma springer runt och försöker driva mig till vansinne stundtals. När mamma kom ner till källaren i söndags natt och berättade att Hampus hade spytt hejvilt kastade jag bak huvudet och utbrast förtvivlat "Seröst, jag orkar inte ha er hemma!" varpå hon bara skrattade rått och gick vidare. Ondskefulla fruntimmer. Men det har varit helt okej dagar. Städat och varit duktig, ingen dålig stämning alls nästan. Men jag märker att jag har sovit och ätit alldeles för lite för att orka hålla humöret uppe hela tiden. Nåväl, på torsdag kommer mormor hit. Min älskade mormor! För bror fyller hela 8 år på lördag. Massa grattis till honom. Någon som fyller år idag däremot är min alldeles egna Bullpungsmästare. Grattis till honom! Ska fixa ihop ett litet inlägg tillägnat honom senare idag. Antagligen bara han och jag som kommer att skratta åt det men det bryr vi oss inte om annars så varför nu? Haha. Nu ska jag svara på ett mail från min söta vän i australien innan jag beger mig mot lilla toaletten med trasan i högsta hugg.

Puss!
--- 25 april
Här kommer hyllningen till Fiisen lite i efterskott.


Even for a moment

God morgon på er kära vänner. Idag är det söndag och jag känner den vanliga ångesten idag. På något mystiskt vis så är jag ledsen idag. Jag vet inte riktigt varför. Känns bara inte bra. Helgen har varit väldigt lugn. Jag har suttit hemma med syster och tittat på tv. Inte så mycket mer. Har varit skönt som bara den. Var nyss ute och rökte. Det slog mig vilket vackert väder det är idag. Fåglarna kvittrade, solen hade precis rest sig bakom tallarna. Ändå var jag ledsen. Vi skyller på att det är söndag after all. Natten har varit väldigt trivsam. Sms har skickats som vanligt. En uppmuntrande mailkonversation har utbytts och fick även konversera ett tag med Crystal. Bra natt. Nu börjar morgonen bli lite för mycket morgon så ska nog snart lägga mig i min säng och trycka igång min ljudbok. Varför jag vill lyssna på just "Kärleken till Sofia Karlsson" vet jag inte. Den brukar jag bara lyssna på och gråta till när jag tappat hoppet om kärleken för en stund. Vilket inte är fallet just nu. Vi får se. Lite sömn kanske kan få ordning på mina tankar. Saknar Nargis. Saknar Alexander. Saknar Susanne & Therese. Saknar dig.

Svara på mail, läsa lite krönikor av Ronnie <3 och sen sova.



Jag har varit så ensam så länge nu
Att jag byggt en skyhög mur runt mitt hjärta
För ingen skulle någonsin få komma in
Men så kom du

Och jag har försökt kämpa emot
Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta

Jag borde lärt mig nu att det alltid är det
Lilla som får mig på fall
Ett rufsigt hår, ett skratt som är lite skevt
Åh, snälla bryt mig inte nu

Fel på hjärnan

Efter en lång kväll och natt ska jag nu lägga mig i min säng och sova. Det blev en bra fredag till slut. Känner dock att jag inte är riktigt kry än så får se om jag orkar åka till Nargis under dagen. Först ska jag sova några timmar. Är helt slut i huvudet och vill bara glömma hela världen för en stund. Natti.

Kärlek är ingen illusion



Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, please don't leave here
I don't want you to hate for all the hurt that you feel
The world is just illusion trying to change you
Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, please don't leave here
I don't want you to hate for all the hurt that you feel
The world is just illusion trying to change you




Om du rör mig dör jag

Nu har jag skrivit om det här inlägget fyra gånger. Varenda gång skenar jag iväg fullständigt och skriver en lång text om dig. För jag saknar dig idag. Jag är en aning ledsen, förvirrad, melankolisk, tom och arg. Så just nu skulle jag vilja ha dig på andra sidan bordet och dela tystnaden med dig. Inte för någon speciell anledning. Utan bara för att jag saknar den känslan idag. Men inte på samma sätt som jag gjort innan. Vi har mött på varandra flera gånger senaste tiden. Eller mött på. Jag har uppfattat din bekanta silhuett och sedan vänt bort blicken, låtsas som ingenting. Det är bäst så, eller hur? Ändå kan jag inte låta bli att hoppas på att du suttit där och hoppats på att jag ska vända mig om och hälsa. Något jag inte har haft en tanke på att göra. Mest för min egen skull. Dock har jag märkt att du har iakttagit mig. Inte uppenbart mycket men såpass att jag har registrerat det. Jag undrar vad du har tänkt. Kanske tänker du att din skyddsling har klarat sig bra. Haha, det får jag nog aldrig svar på. 


Strunt samma. Idag är det torsdag. Jag har dygnat, ska snart äta (äntligen!) och är fortfarande sjuk. Men det blir en lugn dag. Laga mat nu först. Sen städa, tvätta och annat tråkigt. Och till slut ska jag däcka i soffan och bara njuta av att kunna ta det lugnt. Det kanske kan bli en bra dag trots allt det jobbiga? Jag hoppas det.

Zip - unzip it

Sitter hemma hos Nargis och ska snart göra mig klar för att dra ner på stan med Nargis och Daniel. Äta lite gott, umgås och köpa lite alkohol. Det bli nice! Gårdagen var väldigt trevlig. Kom ner på stan, träffade mina två vapendragare. Gick till min bankomat och ÄNTLIGEN dök pengarna upp. Det var en fröjd. Blev Stugan som vanligt och sen dök Jimmy upp <3 Sötboll deluxe. Efter fikat drog vi oss bort mot djäkne där N och D gungade för fullt innan jag och N begav oss hemåt. Där vi snackade, spelade kort och sen försökte sova. Gick inte så bra. Nargis lagade mat istället, haha. Världens underbaraste. Till slut däckade vi vid sjutiden på morgonen. Klev upp ur sängarna för en liten stund sen. Känner mig ganska jäkla seg. Men ser fram emot kvällen. Imorgon ska jag hem till Emma och Rikard, träffa alla fina och fira Rikard. Ska byta om nu. Ni får ha en fin helg, mina kära vänner!

Daft Punk - Technologic <3


I will never let you fall...

Klockan är lite mer än sex på morgonen. Idag är det torsdag. IDAG ska jag fanimej få mina pengar. Varit ett jäkla väntande må jag säga. Så IDAG ska jag fixa allt som jag skulle ha fixat under veckan. Hårfärg, cigg (omg! cigg <3), något nytt fint plagg till helgen och en present till herr Rikard. Jag börjar bli rejält trött. Snart har jag dygnat igen. Vet inte om det var så smart. Blev en lång dag igår. Gick upp lite senare än vad jag hade tänkt men hann ändå tvätta, städa och fixa till mig innan min älskling dök upp! Miiiih. Satt och pratade igenom senaste tidens händelser innan vi traskade ner på stan och mötte Nargis & Suz. Alexander var världens bästa och lånade mig lite pengar till mobilen. Det blev senare Stugan med bästa folket. Suz blev efter det en liten shopoholic! Jag och Nargis försökte avstyra onödiga inköp av kläder. Haha. Det var kul. Sprang till Stugan igen och träffade Daniel för en fika. Det var ett tag sen så var kul. Dock tror jag att min feber började blossa upp där. Mår inte jättetoppen idag måste jag erkänna. Men det var en bra dag igår med mina underbara vänner. Idag händer det massor. Puh. Hur ska jag orka? Bara att bita ihop! Ska ner på stan och träffa nargis för lite shopping innan vi fikar med söta Jimmy-ponken. Efter det bär det antagligen av till Djäkne för att umgås med Daniel igen. Får se om jag sover hos Nargis (och färgar mitt hår! Läskigt!) efter det.


Helgen är fullspäckad! Nu igen. Hur lyckas man? Fredag blir det Nargis, Daniel och alkohol antagligen. Lördag blir det att fira Rikard som fyllde år igår. Grattis igen! Söndag ska kanske spenderas bakis på någon pizzeria med alexander och co. Och som grädden på moset ska jag kanske kanske kanske till Stockholmo på måndag. Hujedamig. Så mycket att göra och så lite tid! Ska bli härligt.




OH IT'S LOVE!



http://www.youtube.com/watch?v=Q7Em4fUOrZo
- Knarkar den här låten. Mih.




Happy happy happy!

Om några minuter är Alexander här. Det kommer att bli en bra dag, I think! <3
(Nej, har inte färgat håret än. Men pengarna trillar in idag hoppas jag)

Alla stjärnfall viskar ditt namn, J.

Hua. Egentligen så är jag sjukt jävla trött men sitter ändå uppe. Korkat egentligen. Har nyss avslutat ett fint skype-samtal med La Fiis, var ett tag sen. Det var göll. Kom hem idag från helgen hos Nargis som var toppen. Vi har ätit hennes goda mat, fingervirkat, tittat på tv, gungat, läst, skrivit, skissat och haft det mysigt. Nargis är en fantastisk människa och vän som låtit mig låna hennes mobil för att sms;a som en galning eftersom mitt batteri dog och jag hade glömt laddaren hemma. Hon har dessutom klippt sitt hår i en frän frisyr som passar henne perfekt. I veckan ska vi färga hennes hår lila och mitt mörkt. Lite nervös. Har alltid haft min naturliga hårfärg, men känner för en ändring av något slag. I veckan blir det att träffa Nargis praktiskt taget.. hela tiden.. hm. Haha. Fika med Jimmy. Kramas med älsklingen Alexander! Och sen blir det lite dricka och party till helgen. Kommer att bli riktigt bra. Nu måste jag sova. Eller åtminstone läsa min älskade bok tills jag däckar. Mums. Puss!

Glad Påsk!

Glad påsk på er alla!
Idag är det långfredag. Och jävlar vad den har varit lång. Helt sjukt. Familjen har varit hemma och ränt runt hela huset för att slänga saker på återbruket. Vilket betyder att jag fått ligga i min säng hela dagen för att undvika att stöta på mina familjemedlemmar. Det var väldigt långtråkigt så jag sov större delen av tiden. Blev en lång natt av sms;ande dessutom så var ganska okej att sova ett tag. Nu har jag nyss duschat, håller på och tvättar kläder och ska snart packa ihop mina saker för att åka till Nargis. Om hon svarar på sms, det vill säga. Förhoppningsvis blir det en fin helg hos henne. Komma bort från mitt rum kan bara vara hälsosamt. Haha. Annars händer det inte så mycket. Jag mår relativt bra idag. Känner att hungern börjar ropa lite men det fixar vi senare tycker jag. Måste faktiskt skynda mig med att packa ser jag nu. Hoppas ni får en fin helg, alla vänner så hörs vi!

Jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig

Första april idag. Eftersom jag börjat läsa Harry Potter som en tok igen (för vad blir det.. ehm.. 20;e gången) så grattar jag Bröderna Weasley på födelsedagen. Är jag inte gullig så säg! Klockan är halv sju på morgonen. Har inte dygnat dock. Sov efter att jag kom hem från kvällen med Suz och Nargis på stan. Det var en bra dag igår. Städade lite hemma, satt vid datorn och tog det lugnt. Sen traskade jag ner på stan och mötte Suz som skulle köpa skor. Jag köpte naturgodis, haha. Aja. Vi träffade på Nargis och Jossä på stugan. Satt där och snackade skit. Det var mys. Nargis och jag stack till pizzerian och beställde vår pizza. Personalen har börjat komma ihåg vår beställning, det är lite gulligt tycker jag. Tog bussen hem och upptäckte att Melissa Horn var på P3 live. Så jag stannade upp, satte mig på en sten i regnet och funderade. Funderade på dig. På allt runt omkring men mest på dig. Men jag kom inte fram till något. Det var bara en cirkel av virriga tankar och längtan efter en lösning. Längtan efter en upplösning. Fast såklart mest längtan efter att få höra din röst. När P3 live var slut och jag fortfarande inte funderat ut något så traskade jag hem, läste Harry Potter och somnade. Har suttit större delen av natten och diskuterat olika världsliga saker med Crystal. Alltid lika trevligt må jag säga. Familjen sticker snart iväg, då ska jag nog sjunga. Känner att jag behöver det just nu. Sen ska jag ringa ett samtal jag är lite nervös över. Åh jag är så löjlig ibland. Haha. Efter DET blir det antagligen att sticka till Nargis och spendera mestadels av helgen hos henne. Äta påskmiddag med hennes familj och lite andra roliga saker. Poesiafton! Ska bli sjukt trevligt. Trivs verkligen i hennes sällskap.


Snart dags för sång. Kanske lite mat innan. Får se.


Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker strida mot känslan
Men den är rädd och spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan vara kvar
men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget
ur vår sista dans