These words are my own

Idag har jag varit duktig. Är nu på mammas jobb där jag har hjälpt till med städningen. Innan det var jag på polisen (som pinsamt nog kände igen mig), banken, UM och sen apoteket. Nya p-piller nu, hallelujah. Igår träffade jag på nästan halva klassen, haha, nej men emma, sofie, josse, robin och steffi däremot. Det var trevligt. Emma letade efter låda och till slut hittade vi en, yay! Sen stack jag hem till matte på ett stridslystet humör, dampade och fick ett fint "förlåt" och middag. Mys! I love you, I love you, I love you, I love youu!

Ikväll ska pojke ringa och vi ska på bio (får se om det går bättre den här gången)
Men först ska jag hem med mamma nu, köpa fetaost och sen ringa Emma!




Pusshej

Look at my ha-ha-ha

Igår blev det tjejkväll med hanna, suz, lina och emelie. Det var väldigt trevligt trots mitt deppiga humör som jag hoppas inte påverkade allt för mycket.
Tack flickor <3


Just nu sitter jag och väntar på något som inte kommer att ske men vad ska man göra. Jag är hopplös. Men inte en gång till. Jag orkar inte en gång till.

Kom ihåg mig då..

Jag orkar inte. Verkligen inte. När jag äntligen vågar öppna upp och inte tänka på gammalt, bara leva för det som jag har nu får jag en smäll på käften. Nej, det var kanske inte en big deal (Eller jo, det var det fanimej!) men det enda som ekar i mitt huvud är liksom "vad fan har jag nu gjort för fel?" VAD GÖR JAG FÖR FEL? jag skulle väldigt gärna vilja ha svar på den förbannade enkla frågan.
Det har varit en sjuhelvetes dag idag, helt meningslös och det enda som har hållt mig uppe och leende var liksom inför ikväll. En enkel sak. Det är inte bara det att det inte blev av utan det blev ingenting annat istället. Knuff! Sådär bara!
Som om det inte var nog att jag blev DUMPAD OCH DISSAD (okej, inte dumpad men det är ett bra uttryck) så hade jag nekat mina flickor att vara med på tjejkvällen ikväll. Jag vet att jag inte får ilskna blickar för att jag nu plötsligt ändrat mig för att mina andra planer sprack och blev dissade fullständigt men jag känner mig ändå dålig. Please, stop the pain.

Ja, jag överreagerar en smula. Eller kanske inte. Bara jag som vet det tror jag.
r o l i g t.




Tack Hannisch <3

Vad jag bryr mig om nu..

..är att du kommer nära mig.


Det har hänt mycket på en vecka. För mycket. Återigen är min mobil försvunnen. Jag borde skämmas men det gör jag inte! För visst är jag tragisk, men nu är det nog. Jag har fått nog helt enkelt. JAG TÄNKER INTE HAMNA DÄR IGEN. För att citera Evanescense " I won't be broken again" Men visst, det är inte sant, jag är egentligen bruten vilket visades i fredags. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt beteende och kan inte göra annat än att skämmas och säga att jag inte rår för det. Tack för att ni står ut. TACK Marcus för att du inte lämnade min sida och för att du fanns där, hela tiden. Kan inte tacka dig nog. (Och nu är jag igång med tackandet igen, förlåt, ska sluta med det också, haha)

Igår var det den 18 augusti, mycket som hände då. Mats fyllde 45 (grattis!) och min kära barndomsvän Jessi fyllde 18 (GRATTIS!) och som grädde på moset var det två månader mellan mig och Mattias! <3 Det firades med att lilla jag sprang och köpte en ros och en färdig kladdkaka och överraskade pojken. Han bjöd då på hemlagad pizza och som grädden på moset på DET så blev det Simpsons-maraton. Jag älskar dig.

Dårar som du och jag

"Bara dårar rusar in"

Jag läste klart Ciderhusreglerna för andra gången och jag är väldigt glad att jag läste om den för upplevelsen som jag fick när jag läste sista ordet på sista sidan var helt otrolig. Mycket olik den första upplevelsen. Det var som om allting föll på plats. Eller snarare smulades sönder - en aning förvirrande kan hända. Min första instinkt var att jag skulle leta upp ett barnhem och vara till nytta (boken handlar förstås då om bl a dessa saker) och det tycker jag utmärker bra böcker från dåliga. Man vill följa exempel - ta efter idëer - eller bara fullfölja idéer man tänkt på men inte fått tillräckligt med motivation för att genomföra.
Boken rekommenderas starkt.
Det har varit en märklig dag idag, av många olika anledningar. Blev nobbad från en fest vilket inte händer särskilt ofta måste jag säga och fick då spendera kvällen hemma. Jag har dansat till the sounds, håkan, elo och hoppat i min säng samt råkat välta en ölburk. Det kallar jag en helkväll. Var i centrum med mor och syster på dagen. Det gick som det gick - det vanliga gnabbet. Ibland önskar jag vi kunde växa upp. Mentalt alltså. Josefine behöver inte växa mer på ett tag. Har även kommunicerat med Emma vilket var trevligt. Nicklas rinde och jag fick lyssna på Broder Daniel, blev almost tårögd. Imorgon ska Nicklas kanske plingelinga så Mickis får lyssna på Håkan. Nicklas snäll! Tack!

Jag är trött på idioter. Inte dårar som du och jag utan fullkomliga idioter. Träffat på några stycken under veckorna som retat gallfeber på mig vissa stunder. Det värsta var nog i lördags när jag vandrade mot västerport i min ensamhet och går förbi Johan och någon snubbe. Dessa (idioter) stirrar på mig men jag bara ignorerar. När vi passerat varandra väntar han fem meter innan det idiotiska frågan flyger ur munnen på honom "Är det inte Jonas ex?" Förvånad vänder jag mig om och får fram ett osäkert Hej! varpå pojkarna (idioterna alltså, tror ni fattat poängen med paranteserna?) började fnissa och fortsätta gå. JAG HAR FÖR I HELVETE ETT NAMN! Tänkt på det? Antagligen inte.

Jag är trött på idioter.
Jag är trött på att tänka på IFK-matchen (domarjävel)
Jag är trött på osäkerhet
Jag är trött på Ronnie Sandahl (enda anledningen är att mitt mail inte fått svar)
Jag är så jävla trött på Västerås


"Känn ingen sorg för mig Göteborg"

En man får min sensommar att andas

Jag är nog den mest labila människa jag känner, förutom kära estet-mats som visade upp en tämligen labil sida på Västerport i lördags, haha. Det har varit en bra helg. Den började kasst men blev bättre - tack vare en viss rottweiler vid namn Hanna <3 och Emma och Daniel såklart som lyste upp kvällen i lördags. Tack! Hoppas filmen var bra.
Dock blev jag dramatiskt sjuk i lördags natt så min pojk har fått ta hand om mig. Iofs så smittade han mig från första början men tack ändå!  Värst vad mycket tackande det blev i den här inledningen. Nog om det!

Jag är otroligt förbannad just nu. Jag förstår mig inte på Aftonbladet.se
Nej, rättare sagt, jag hatar aftonbladet.se
HUR KAN MAN TA BORT RONNIE SANDAHL FRÅN MIG?! VA?
Ni kan stoppa upp ert jävla betala-för-att-läsa-vissa-saker-system någonstans.
Hrm, ursäkta. Nog om detta.

Pojk, marcus & simon åkte idag till turkiet. Ska vara där en vecka. Kul för pojkarna!
Jag förväntar mig presenter! (Som inte har med megafoner, gyttjebrottning, amish, parlino eller smör att göra)

För övrigt så har det varit en bra tv-kväll ikväll! Jag och Hanna har tittat på Crowned (fel par åkte ut iofs)
och hela TVÅ avsnitt av Project Runway och I JUST LOVE CHRISTIAN! Sen blev det Sex and the city.


Bye for now.