Tröttare än tröttast

Fuck vad trött jag är. Helt sinnessjukt. Måste sova bättre eller ja, åtminstone mer. Senaste dagarna har varit lugna. Suttit hemma, sökt jobb, läst Harry Potter (kärlek!) och tagit det lugnt för det mesta. Mormor ringde för en stund sen och berättade att min post har börjat transporteras till henne. Ett steg på vägen! Muntrade upp mig ganska mycket. Annars är det ganska dystert i mitt sinne just nu. Har en djävulsk huvudvärk som inte ger efter för alvedon. Och när jag unnade mig en tupplur framför tv;n kommer snickarna och börjar riva halva huset och föra ett jävla oväsen. Det är minst sagt jobbigt. Blir att däcka tidigt idag. Imorgon får jag lite pengar och ska förhoppningsvis träffa Nargis. På torsdag kommer Alexander hem! Iiiiih. Vi ska kramas! Får se vad som händer i helgen beroende på mitt humör och på vilka som inte är upptagna med påskfirande osv. Kanske köper mig några öl och tittar på en bra film. Vi får se. Annars har jag inte så mycket att rapportera om.

Långa nätter

Känns mycket bättre. Sov hela söndagen i princip. Det behövdes verkligen. Fick i mig lite mat för några timmar sen också. Mums! En fin skåning ringde och pratade bort en stund. Det muntrade upp mig hejdlöst. Idag är det måndag. Skönt att få la familia ur vägen på dagarna. På onsdag får jag antagligen lite pengar, det ska bli trevlans. Blir att umgås med Nargis och såklart ska jag börja planera resan till Göteborg. Miiih. Men nu är det dags att sova igen. Haha. Jag är trött. Puss!

Jag längtar bort ifrån hans kyla och hans famn

Klockan är snart sju på morgonen. Det är söndag idag. Det kan förklara varför jag känner som jag gör just nu. Känner hur allt det där omtumlande som jag skjutit undan under veckan väller över mig. Kan också bero på att jag just nu lyssnar på Melissa Horn. Damn you, Melissa. Blir alltid så sentimental av hennes texter och spröda röst. Så får antagligen skylla mig själv. Ska snart ta mig en cigg och se om det hjälper. Jag hatar att känna så här. Det var så lugnt och fint i mitt inre för bara några dagar sen. Nu är allt kaos och förvirrat igen. Oron är tillbaka och med den klumpen i magen. Klumpen i halsen. Tårarna som slår sig fram bakom ögonlocken. Ursäkta patetiken. Hoppas ni tycker om mig ändå. Jag beundrar mina vänner så otroligt mycket som står ut med mitt ältande. Vissa står nog inte ut men säger inget. Jag beundrar er allihop. För jag måste älta. Eller måste och måste var väl att ta i. Men jag känner att jag behöver göra det. För gör jag inte det känns det som att jag lämnar något ofärdigt.. ofullständigt. Jag måste se situationen från varenda tänkbar vinkel, vrida på allt, utesluta alla möjligheter innan jag släpper något. Iaf något som jag trasslat in mig i, känslomässigt. Vilket jag trodde var fallet nu men inte då! Tydligen är det något jag har missat vilket leder till att jag håller mig kvar. Sitter fast i någonting jag trodde var borta. Någonting som egentligen är borta men så helvetiskt närvarande. Jag är frustrerad, ledsen, vilsen. Förkrossad rättare sagt. Jag försöker förgäves gripa tag i alla ynkliga halmstrån. Strunt samma. Ska snart somna framför Kalle och Chokladfabriken. Hoppas det känns bättre när jag vaknar. Vi får hålla tummarna för att det blir sol. Finns inget mer uppmuntrande än solsken.
Du springer aldrig ifatt 
när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
Nu kan det vara försent
att säga som det är 

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
Jag har försökt tänka bort dig
på alla sätt
Det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


"I love God... more"



"Det finns en saga om en fågel som sjunger endast en gång i sitt liv men då sjunger den vackrare än någon annan varelse på jordens yta. När den lämnar sitt bo söker den efter en törnbuske och ger sig inte förrän den har hittat en sådan. Sedan sitter den och sjunger bland de taggiga grenarna, fastnaglad vid den vassaste och längsta taggen. I sin dödskamp sjunger den vackrare än både lärkan och näktergalen. En storartad sång till priset av sitt liv men hela världen stannar för att lyssna och Gud ler i sin himmel. Ty det bästa kan endast födas ur stora smärtor... så säger åtminstone sagan."

Törnfåglarna (The Thorn Birds) av Colleen McCullough.
Inledningen av boken ser ni här ovan. Första gången jag läste den var jag runt 14-15 och den påverkade mig så otroligt mycket. Det var som att jag föll samman och byggdes upp under berättelsens gång. På ett sätt som jag aldrig har upplevt förut. Det är en underbart vacker berättelse om tre generationer kvinnor, där kärnan är den komplicerade kärleken med Meggie Cleary och den katolske prästen Ralph de Bricassart. Man får följa Meggie under hela hennes liv och alla sorger som hon får uppleva. Det är en hård värld och hon får utstå mycket. Precis som alla hon älskar också får sin dos utav. Jag älskar den här boken eftersom den är så omfattande. Och för att kärleken verkligen bränner sig igenom sidorna och man kan inte låta bli att bli berörd. Den väcker stora frågor. Alla karaktärer är så utförliga att man relaterar till många. Det är en gripande berättelse med mångfald. Läs.


Rör vid min själ, mitt frusna hjärta ropar

Goddagens! Kvällen igår var riktigt mysig. Nargis, du är bäst :) Traskade till bussen för att åka ner på stan. Träffade Sarah en liten snabbis. Väl nere på stan mötte jag på Jossä, Sophie och Lestat. Träffade Nargis, vi satte oss och rökte medans vi väntade på Suz. Suz och Poki dyker upp och vi umgås en stund. När vinet var fixat åt jag och Nargis pizza. Dock inte vid samma bord som föregående gånger. Lite sad. Haha. Men pizzan var lika god ändå. Åkte hem till Jocke för att umgås med honom, jimmy, danne, hutta och emmy. Det var mys! Dock står det "Din mamma" på min ena hand, haha. Jag och Nargis åkte ner på stan innan vi skildes åt. Jag träffade Peter vid bussen och vi traskade hem till mig för att se Boondock Saints ll. Sen däckade vi i soffan.
TACK för en fin kväll allihopa. Framför allt Nargis då.

Idag är jag en aningens aningen seg. Men inte bakis! Woho. Ska snart lägga mig i min säng och sova ett tag tror jag innan det är dags att trippa till församlingshemmet för att leka med Sarah och Co. Earth Hour dessutom. Ska bli mys. Ska köpa colanappar. Har värsta suget efter det. Begär rättare sagt. Men ja, titta lite film nu.

Puss


Ps
Kolla in "Hon våldtogs på skolan - pojken hyllades" på facebook.
Vart är världen på väg? Har vi ingen skam i kroppen?


Parrrty

Det är fredag. Jag har dygnat något så fruktansvärt. Fortfarande blir jag knäpp på allt som hänt senaste dagarna. Meeen ska dricka vin idag. Jajamen! Ska strax ta bussen ner till stan för att möta upp sötnosarna. Önska mig lycka till!

Puss!

A real dead ringer for love

Ja, nu sitter jag vid min lilla brors dator och gäspar en aning. Måste ner på stan snart och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Antagligen sätta mig med en kaffe på Stugan och sen leva på påtåren hela dagen. Ska ta med mig bok och block. Behöver skriva av mig lite känner jag. Vet inte riktigt hur jag mår idag. Inte orkat känna efter. Rättare sagt så har jag stängt av för jag vet vad jag kommer att känna. Att jag är tillbaka på ruta ett. Att jag kände den där lilla, lilla glimten av hopp någonstans i mitt medvetna. Men bara för en sekund. Och det tär så fruktansvärt på mig. Men jag orkar inte ta itu med det riktigt än. Inte idag. Idag ska jag bara ta en stund för mig själv, dricka kaffe, röka och läsa om Noice. Sen är jag väldigt snygg idag också. Moahaha. Och det blev sjukt mycket "idag" i detta inlägg. Nåväl, ha det bra kära vänner. (Snart fredag! Miiih!)

I'm the ink that is drying on pages torn apart





I'm the deer that is dying
I'm the bullet in it's heart







In private

Idag vaknade jag upp av att jag hörde någon spela gitarr. Jag smög ut från mitt rum och där sitter snickarna i soffan och plinkar på min gitarr. Haha. Busigt som fan. Deras påkomda miner gjorde att jag var tvungen att springa in i tvättstugan och fnittra hejdlöst. Jag är rysligt trött idag. Min syster vägrade gå och lägga sig igår vilket resulterade att jag låg och väntade på datorn till mitt i natten. Jag som blivit daglig och allt. Nåväl, sov till halv elva idag. Det var rätt skönt ändå.

Igår var det en fantastisk dag! Äntligen hade min lilla summa kommit in på kontot så jag sprang ner på stan. Sen traskade jag runt i alla affärer och funderade på vad jag behövde. Det blev lite smink och sen hittade jag en bok om bandet Noice! Halva reapriset. Jag älskar't! Mötte upp Nargis på Stugan. Bjöd henne på kaffe och snackade skit. Suz dök upp efter tag och sen även Jimmy. Det var en väldigt mysig dag! Jag, Suz och Nargis åt mat på Stugan (Jag åt kycklingtallrik med ris, galet gott!) och allt var bara härligt. Sen trippade jag och Suz till Västerport och tog en öl. Det var ändå en timme kvar tills bussen skulle gå, höhö. Hemma väntade en papperskasse med lite ölglas som la familia inte vill ha längre. Så nu har jag köksbord och stolar, en tapetrulle, bestick och diverse köksgrejer och ölglas! Redo för att flytta hemifrån, eller hur? Däckade vid fyra-tiden imorse medans jag såg på Kalle och Chokladfabriken.

Idag har jag mest softat. Rökt och pratat med snickarna. Sen trippade jag till macken och postade lite brev. Kunde inte låta bli att köpa billig julmust och lite bullar. Så det ska jag ägna kvällen åt. Onyttigheter. Moahaha. Imorgon är det torsdag. Får se vad som händer. Annars blir det party med bl a Suz och Nargis på fredag.
Puss!

Ingen mer av min hjälp, knulla dig själv!

Det är tisdag idag! Dagen då jag hoppas på att få mina älskade små penningar. Så jag kan vara lika söt och fin som Nargis var mot mig i helgen. Mysigaste lördagen! Mötte upp henne på stan, sen pantade vi och traskade till Stugan. Där hon bjöd på kaffe och vi pratade igenom allt som hänt sen vi sågs sist. Det var ganska mycket att ta igen! Vi traskade runt på stan innan vi satte oss vid samma bord, på samma pizzeria och åt samma pizza. Miih. Sen blev det visst Stugan igen. Träffade Sarah en snabbis. Det blir församlingshemmet med henne på lördag! Jag har fantastiska vänner. Visst är det underbart?

Jag mår bra. Visserligen hittar jag inte min sista cigg som jag VET att jag hade igår innan jag somnade. Lite frustrerande. Annars är det jävligt bra. Lättnaden har hållt i sig kan man säga. Det är lugnt hemma. Mamma och jag kan konversera som normala människor och t o m skämta! Har ni hört på maken? Det är helt insane. Nu sitter jag och väntar ivrigt på posten. Pengar pengar pengar! Haha. Fröken Kapitalist. Hm. Nåväl, jag får vara glad. Äntligen kommer jag ha en slant att spendera på saker jag behöver. Och mer är på väg skulle jag tro. Ska bjuda fröken Nargis på kaffe och lite annat. Bjuda jimmy-ponken på kaffe också. Får inte glömmas! Sen ska jag fylla på min mobil och på fredag blir det att drickelidricka med Nargis. Det kommer att bli en bra vecka. Snart dags för nästa Göteborgstripp! Bara lite mindre än en månad. Då blir det att fira Linda, Farmor och ja, kanske Fiisen. Vi får se. Jag är glad idag. Woho!

Rocken spelar ingen roll längre, vad ska jag ta mig till baby?

Det är lördag idag. Solen skiner och livet känns ytterligare lite lättare. Ska ta bussen om några timmar och träffa Nargis. Äntligen! Nu är jag frisk och kry, dags för nya äventyr. Under morgonen har jag suttit vid datorn och pratat med folk, fick ett telefonsamtal från en Fiis och sen tittat på filmer. Alice i Underlandet var faktiskt bättre än vad jag hade väntat mig, även om den är lite väl gullig för att vara Tim Burton. Johnny Depp är helt underbar i rollen som Hattmakaren! Älskar läspningen. Tittade nyss klart på Jumper. Den var väl sådär men ganska underhållande för stunden. Om någon timme ska jag se Beerfest, som fiisen tipsade om. Ska tydligen vara rolig.


Det är löjligt hur otroligt bra jag har mått senaste dagarna. Vill nästan slå mig själv i ansiktet, haha. Lättnaden är väldigt stor och jag har äntligen tagit mig tid till att andas ut. Ibland behöver inte besvikelsen vara förödande utan, som i det här fallet, välkommen. Jag tog en chans, hoppade ut i det okända trots att jag visste att mitt hjärta inte var riktigt redo. Självklart gick det som det gick med dessa förutsättningar och när jag tänkte tillbaka på det för några dagar sedan mådde jag fruktansvärt dåligt. Jag led och var bitter på hela min livssituation. Men det är jag inte längre. Nu ser jag tydligt och klart varför det blev som det blev och varför jag gjorde som jag gjorde. Det känns bra att mina instinkter är att lita på och att jag tursamt nog inte begick några större snedsteg. Istället lät jag mig själv bli den där sårade lilla flickan som ser sig omkring, oförstående och tårögd. No more. För några dagar sen fick jag äntligen den knuff jag behöver för att förstå att jag inte har någon anledning till att sörja. Självklart är det tråkigt att det blivit som det blivit. Att det hade behövt gå så långt. Sorgen fokuserar sig på att den man trodde att man kände visade sig vara någon helt annan. En främling. Tillit kan vara vackert, men också förrädiskt. Sorgen höll inte i sig länge. Nu har jag kvittrat hela resten av veckan och känt mig fri. Jag är.. fri. Från vad vet jag inte riktigt. Kanske från mina egna anklagelse. Jag gjorde ingenting fel. Tvärtom gjorde jag allt rätt. Nu när man tänker tillbaka. Det är jävligt skönt att slippa vara efterklok för en gångs skull.


Nog om det. Snart dags att fixa håret och annat. Hörs!

Fool for your loving

Det är en underbart solig onsdag! Jag har suttit vid datorn mest fast gick en promenad till macken för att köpa cigg. Syrran har varit hemma för hon är också lite sjuker tydligen. Så har haft den bra datorn. Jag gillar't! Den här dagen har bara varit så fantastisk på så många sätt. Kände hur en stor sten lyftes av min börda inatt, så det började vara bra redan då. Idag var första gången på länge som jag kunnat andas ut och känna en viss frid i mitt inre. Förstår inte vad jag har hållt på med riktigt? Hur kunde jag låta saker gå så långt? Men verkar som att jag har lärt mig en läxa. Och någonstans inser jag att jag har hur många många fina människor som helst runt omkring mig som uppskattar mig för precis den jag är. Otroligt många! Så varför skulle jag låta en eller två få mig att känna mig som.. skräp? Ofattbart. Jag antar att det är min dåliga självkänsla som spökar. Men inte idag! Idag känner jag mig stark och det är så skönt att äntligen få tillbaka tron på mig själv. Även om det bara är en liten gnutta. Så. Fuck you! Moaha. Jag är lite övertrött märker jag.

Nu ska jag snart sätta igång med att städa lite tills familia kommer hem. Sen läsa, rita och skriva en aning. Och vid fyra-fem ska jag däcka och sova tills ikväll. Hoppas då på att få ett telefonsamtal från herr Pulpus. Vid vårt samtal igår kväll framgick det tydligt att jag mött min överman var det gäller bitterhet. Jag skrattade mig tandlös, som Crystal hade uttryckt det. På fredag hoppas jag att jag får leka lite med Nargis. 



Ha det bra, kära vänner!

Snysk på byrk

Idag är det inte en vanlig dag för idag är det Myrks födelsedag!
Grattis till Göteborgs merkliga stolthet. Från hans egna lilla blup blup.
(Och jag kommer sannerligen få merkbara blåmerken för den här lilla hyllningen)




Nothing seems to last

Det har varit känslomässigt omtumlande senaste dagarna. Jag känner mig som ett öppet sår, minsta lilla känns fruktansvärt mycket. Jag brukar vara bra på att stänga av och gå vidare utan några katastrofala följder. Men det här kan jag inte stänga av. Det finns en ständig klump i magen och tankarna vill inte sluta komma tillbaka. För jag är helt vilsen i det här. Jag har försökt tänka tillbaka och se vad jag kunde ha gjort annorlunda. Försökt lista ut ifall jag hade betett mig annorlunda om jag vet det jag vet nu. Antagligen inte. Och nu verkar det vara som så att en hel kärleksvåg har valt att välla in över mig. Som vanligt anländer det när det passar sig minst. Det är omöjligt för mig att ta åt mig. Jag skrattar bort det och tar en cigg. För jag är fortfarande kvar. Kvar i dig. Jag har ännu inte lyckats stänga av och gå vidare. Någonstans tror jag att jag inte vill stänga av heller. Självplågeri är min grej tydligen. Ni får ursäkta sentimentaliteten. Lyssnar på ett underbart album av Ingrid Olava och har diskuterat allt mellan himmel och jord med Crystal, större delen av natten. Det blir lätt så då. Jag blir lagom djup och mystisk, röker som en skorsten och lider. Lider över många saker. Lider för att du har gått din väg. Lider för att den andre fortfarande sitter med en bit av min själ och inte lider alls. Lider för att den tredje ser sig själv som sista alternativet fast det knappt finns någon som jag uppskattar mer. Hur som helst, tisdag idag. Jag tänker alldeles strax laga mat, då familjen drar iväg snart. I vårt nya kök, hur läskigt som helst. Haha. Sen blir det att tvätta, dricka te, sitta vid datorn och prata med hantverkarna. Försöka fixa pengar också. Mina cigg är banne mig snart slut. Igen. Det är deprimerande for sure.


Ingrid Olava – Juliet's Wishes
Där är albumet för övrigt. Så vackert!
Slippery, Headlines och Les Mondes Engloutis är mina favoriter.


Saknar Nargis!





Som en dum, dum idé.

Jag är helt makalöst trött, det blev ingen sömn imorse minsann. Istället har jag städat mitt rum, tvättat, ritat, skrivit klart en novell, pratat med Myrk och ätit mat. Snackar just nu med målaren som håller på och trixar i köket. Han undervisar mig i hårdrock! Haha. Så lyssnar på ett norskt band som heter Jorn. Helt okej måste jag erkänna. Men börjar bli lite rastlös nu. Eller snarare övertrött. Är inte helt frisk än heller så en promenad skulle vara mer skadligt än hälsosamt. Ta en cigg och sen titta på en film kanske? Eller läsa. Så många underbara slappa möjligheter, vad ska man välja? Blir visst msn ett tag till. Pöh.

http://www.youtube.com/watch?v=IZnGiD5ZI0Y&feature=related <3


Boktips!


Simoqins Profetior av Samit Basu.
Hittade den här boken när jag var på SF-bokhandeln i Göteborg med Alexander (som jag saknar apmycket btw). Vi traskade omkring och tittade på allt fränt. Den här fångade min uppmärksamhet. Han som stod i kassan nickade gillande när jag kom fram och skulle betala den. "Den här boken är jättebra. Och rolig!" sa han med ett leende. Och det var den! Konstig och ovanlig fantasy-bok. Men helt klart intressant och händelserik. Vissa delar var komplicerade att förstå men hela storyn är noga uttänkt och detaljerad. Så var det med det.


Slippery

Måndag idag. Vet inte riktigt hur det känns än. Men kan bli en bra dag. Fortfarande sjuk vilket inte är en bra start. Har haft en väldigt trevlig och givande natt, som vanligt, med Crystal på msn och ska snart sova en stund innan jag börjar ta tag i tvätten. Ska bara vänta på att hantverkarna dyker upp. Återkommer kanske senare!

Fear no darkness

Vissa dagar är bra dagar. Thank god. Eller snarare, thank Sarah.




Nörd? Javisst!

Ikväll är det finalen i melodifestivalen. Vilket kommer att innebära att jag sitter och är asförbannad för att juryn och svenska folket alltid röstar på tok fel. Fast jag var sjukt nöjd med förra årets vinnare. Första gången på flera år. Men i år blir det ganska knasigt då halva startfältet består av ballader och ganska starka ballader dessutom. Uptempo-låtarna är rena skämtet vilket är ganska förvånande. Brukar annars vara dessa som fångar min uppmärksamhet. Och jag vet i mitt inre att melodifestivalen är ganska töntigt... men... Jag älskar fan skiten! Haha. Alltid gjort. Sitter i sen barnsben. Så därför kära vänner ska jag nu ranka startfältet i dagens final. Allt för att tortera er. Moahaha. Eller ja, för att jag tycker det är kul också. Hm. Då börjar vi! (Bara liiite fanatisk)


1. Peter Jöback - Hollow
(Jävligt stark ballad. Som inte är tråkig och svårt blir uttjatad. Det händer någonting
hela tiden i låten. Början är stark, underbar sånginsats ofc, bra slut. Älskar't!)

2. Salem Al Fakir - Keep On Walking
(Svängig, bra. Det är ändå Salem vi snackar om. Att han ska ta till förstärkning
i finalen i form av Björn Gustafsson är ett plus!)

3. Jessica Andersson - I Did It For Love
(Lite blödig och cliché men hon sjunger så gudomligt att man förlåter henne)

4. Ola - Unstoppable (Farligt svängig.. men.. kom igen?)
5. Anna Bergendahl - This Is My Life (Så tråkig. Trist trist trist!)
6. Andreas Johnson - We Can Work it Out (ÅH vad jag hatar honom. Snygga kläder dock)
7. Darin - You're Out Of My Life (Smörig. Men bra sånginsats iofs)
8. Timoteij - Kom (Festivalen för lallande idioter är åt DET hållet, tack)
9. Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar (Ta på dig ett par byxor och sjung rent ffs)
10. Eric Saade - Manboy (Manspojke, manspojke du kan kalla mig manspojke? Seriöst. Idiot.)

Allvarligt talat är startfältet löjligt. Men top 3 är jävligt bra låtar. Jag blir glad bara någon av dessa vinner. Övriga låtar var svåra att ranka då man fick tänka efter vilka som var minst dåliga osv.



Aprés Moi

Vad är det med mig som gör att jag inte kan förstå hur det hela funkar? Varför lär jag mig inte läxan och undviker att gå in i samma fälla gång på gång? Jag vet inte. Istället låter jag mig förblindas av lögner eller ännu värre, förhoppningar. Och det smärtar mig att jag låter mig själv känna så här. Jag blir arg på mig själv för att jag alltid lägger skulden på mig och låter det tynga ner mig. Jag låter mig själv veta om att jag inte är bra nog. Men hur kan man göra annat egentligen? Känslan av att inte räcka till kväver mig. Jag vill bara vara rätt. Eller åtminstone lite rätt. Och där är ett ytterligare bevis på att jag nöjer mig med för lite. Helvete. Hur mycket smällar kan man ta? När allt man har är en uppbyggd illusion om att man är rätt, men som plötsligt slås sönder av människan som byggt upp den... Vad händer då? Jag trodde många, liksom jag, sökte efter kärlek som är utan baktankar, slughet och beräknanden. Jag kan inte älska mer villkorslöst än vad jag redan gör. Kan inte underkasta mig mer. Men jag älskar inte modigt. Jag är för rädd för ordet "nej" för att våga, många gånger. Jag önskar att jag hade mer mod. Men hur kan man inte krypa ihop i sitt skal när alla tecken tyder på att det är där man hör hemma? Och när jag väl vågar, ta ett trevande steg, får omvärlden mig att backa tusen steg bakåt. Jag försöker förstå men när du inte vill så står jag där, utan svar och utan viljan att kämpa emot det som gör ont. Så jag låter mig själv falla sönder för att jag faktiskt tror att jag förtjänar det. Det värsta är att jag inte vet om det är ren inbillning eller inte.
Det enda jag vet är att jag öppnar mig fullständigt, släpper in någon, ger bort mig själv och sen får inse det hemska faktum att jag är inte är bra nog. Och det gör så helvetiskt ont, varenda gång



Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann



Känn ingen sorg för mig Göteborg, jag är på väg tillbaka!

Ja, som ni förstår kära vänner är jag tillbaka från Göteborg. Kom hem i tisdags kväll om jag inte minns helt fel. Det känns alldeles förfärligt att vara hemma faktiskt. Satt och grät på tåget när det rullade ut från min älskade stad. Sen grät jag när jag kom till Irsta. Damn, it really sucks. Men jag har haft två underbara veckor i Göteborg. Har verkligen varit magiskt! Min älskade mormor är den bästa som finns i hela världen. I två veckor har hon skämt bort mig med cigg, busskort, mat, godis, böcker, kollegieblock och t o m en ny mobil då min gamla kraschade och vägrade funka. Jag älskar min mormor! Vi har tittat på film, spelat poker, druckit öl och tittat på bokrean. Hur mysigt som helst. Förutom att umgås med mormor har jag varit otroligt produktiv och träffat min morfar, min kusin och hennes pojkvän, moster, farmor, barndomsvännen Linda och såklart, min hjärtefröjd Alexander! Åh vad jag tycker om er. Alexander och jag hade så många otroligt mysiga och galet roliga stunder tillsammans. Du är glädje. Farmor som jag inte träffat på flera år var också otroligt rolig att få träffa. Och nästa månad fyller hon 70 och ska ha en fest där hela vår släkt kommer att vara samlad. Träffa hela Puska-klanen på en gång? Kan bli rätt omtumlande, haha. Men att få återse alla kusiner och farbröder ska bli kul.

Annars har jag traskat omkring på staden och tittat på alla människor, druckit öl på 39;an, läst, försökt lista ut vad grannpojken heter, ritat, skrivit noveller och sovit hur länge jag vill. Fabulous! Nu har jag och mormor bestämt oss. Till sommaren flyttar jag. Moaha. Vet att jag berättat det här fler gånger men nu blir det äntligen av. Fuck Västerås. Men självklart hade jag många hysteriskt rastlösa stunder i Göteborg. Är man så beroende av datorn och helt plötsligt sitter utan i två veckor blir det lätt att man nästan studsar i taket av rastlöshet. Haha. Trodde mormor skulle bli galen på mig. Som tur är hade jag Andreas och Jimmy som roade mig igenom många av dessa stunder. Som stod ut med mina sms och beklaganden. Sen ringde även en Myrk och ville ha med mig ut. Göll! Guldstjärnor till pojkarna! En extra guldstjärna till Jimmy som bjöd på kaffe när jag anlände till Västerås.

Och nu sitter jag här med VÄRLDENS förkylning. Har varit väldigt synd om mig måste jag säga. Så nu tänkte jag röka, hämta posten, slänga in lite kläder i tvättmaskinen, le lite mot en av våra byggarbetare som står i hallen (gorgeous!) och sen lägga mig i sängen och kräva sympatier. Imorgon ska jag antagligen sova hos Nargis. Saknat henne något så otroligt! Mih.

Pöss!

Bara dårar rusar in

http://www.youtube.com/watch?v=yC83HAT72BY

So is this it?
Does time end here?
Is this what I fought for?
And what I've gained
What a fool I've been
To think life had more to offer
Instead I lye here
In remorse and suffer

And I hate you for doing this
And I hate you for saying that
I never did enough to ever please you
Never did enough for it to cease to
Affect me the way it does
Provoke me the way it must
And I'm still thinking
I'm not enough



Fuck it.