Jag måste ha varit någon annan innan jag kände dig

Torsdag kväll. Jag sitter och umgås lite med Melissa Horn. Känns bra att hon äntligen släpper ett nytt album i höst. Har varit lite väl tyst tycker jag. I need her! Ska försöka se henne live någon gång i höst/vinter. Det vore sannerligen underbart! Något annat som är underbart är att min älskade sambo är den mest omtänksamma som finns. Eftersom jag fuckade ur när vi var i Göteborg kunde jag inte gå på The Ark i Västerås dagen efter. Så nu kan jag inte lyssna alls på deras underbara musik utan att fyllas av ångest och vilja gråta. Tydligen känner han också ångesten varenda gång en låt med The Ark spelas på radio för jag fick ett sms för några dagar sen där det stod "Jag vet vad du ska få när du fyller år". Självklart vägrade han berätta just då men kunde inte hålla sig så han berättade att han ville gå på deras konsert i Göteborg eller Stockholm. Hur sött är inte det?! Plus att jag får en annan födelsedagspresent som ska vara en överraskning! Så blir gott om konserter den här sommaren. Snart blir det Emmabodafestivalen! Är ganska taggad även om vissa saker gör att jag nog kommer vara arg tills vi kommer hem igen. Men vad ska man göra?

I helgen blir det nog lugnt eftersom det ändå blir fest i flera dagar senare nästa vecka. Men vi ska ändå dra med oss Jimmy och åka till myrorna, köpa kläder att klä ut oss i, dricka alkohol och spela Monopol. Det ska bli så mysigt! Jag ska hämta ytterligare två paket från Nelly.com så fort jag får mitt nya leg. Herregud.. jag är alldeles galen! Men tänkte ändå visa några av mina fynd, hehe. 


Nya skorna!             Örhängen.                         Plånbok från smallets.com


Sen måste jag visa vilken fin handväska min mor hade med sig till mig från Usa!
Lovin' it!



Boktips: Granny Dan av Danielle Steel



Historien börjar med en kvinna som minns sin mormor. Hennes mormor var en speciell dam som tyckte om att åka rullskridskor och baka kakor. Men hon hade ett förflutet som ingen visste någonting om. Men barnbarnet hittar en låda med fotografier och brev skrivna på ryska. Hon låter någon översätta breven och får reda på den intressanta men också sorgliga historien. Hennes Granny Dan (Danina) hade i sin ungdom varit en prima ballerina i St Petersburg, med allt vad det innebär. Där hade hon sin familj, sin karriär och mannen som hon älskade. Men första världskriget sprider skräck och osäkerhet vilket får livet att ta en fullständig vändning. Hennes historia blir till sist uppmärksammad och hörd samtidigt som hennes familj får svaren på frågor som alltid funnits.

Det är en rörande berättelse som jag älskade från första stund. Jag har alltid varit fascinerad av Ryssland och deras kultur. Här får man en liten inblick i hur det är att leva i Ryssland och vara en framstående ballerina. Historien berör och ger en perspektiv. Man ska ta vara på varje dag och inte ta någonting för givet. För livet kan vändas upp och ner på bara en sekund. Men man måste även kunna anpassa sig och göra det bästa av situationen för livet går trots allt vidare, hur mörkt det än må se ut. Jag älskar boken och rekommenderar alla till att läsa den!

I brist på annat...

...ville jag meddela att det senare idag dyker upp ett boktips.

Ny design, ny frisyr, nya skor, nya trosor.

Ja, kära vänner. Jag har nyligen avslutat någon slags självrannsakan och kommit fram till vissa saker. Det gick så långt att jag för första gången på ett antal år (tror det är fem) har gått till en frisör och klippt mig. Kan ni tänka er något så konstigt? Jag blev till slut ypperligt nöjd med min nya frisyr. Jag har utökat garderoben med lite finare underkläder, köpt ett par sjukt högklackade skor (som jag tränar på att gå i, en stund varje dag) och nu ändrat designen på bloggen.

Mitt liv är som en dröm. Nu ska jag bara försöka göra mig själv så som den jag är. Har inte haft ork eller lust att ta tag i det tidigare då livet ständigt gick i en gråskala. Varför inte smälta in i bakgrunden då det är den lättaste vägen? Men det är slut med det. Jag har ingen anledning att gömma mig längre. Jag har ingenting att gömma mig för. Snarare tvärtom. Det finns utrymme för mig. Jag kan sträcka ut mig hur mycket jag vill utan att känna den där krypande ångesten. Jag FÅR ta plats och finnas. Detta underbara år som gått har förändrat mitt liv fullständigt.
Jag är fri.

God knows

Hej alla glada!

Det är snart fredag, wohoooo. Får finbesök utav Sarah och Suz för lite alkohol och tjejsnack. Har varit en hektisk torsdag minsann. Men nu har jag äntligen mitt stora paket från Nelly.com med mina skor och massa annat. Skorna var sjukt höga så ska spendera fritiden imorgon med att gå runt och få in lite stil. Lär gå åt skogen om jag känner mig själv rätt.. Hm.

Nu sitter jag inne på chatten som vanligt och pratar skit. Alltid lika trevligt. Check it out!
http://www.chatta.nu/visichat/


Det var allt för idag, ha det gött!

I'M BACK! På riktigt den här gången! Jag lovar! TRO MIG!

Ja. Efter den övertygande titeln kan ni inte låta bli att tro mig! Så är det nu alltså. Efter att jag insett att min blogg endast pockar på mig när jag är nere eller liknande (för det mesta i alla fall) så bestämde jag mig för att det skulle bli ändring på det. Jajamen. I'm back! För ändrar jag inte på den inställning så lär det inte bli något mer bloggande, faktiskt. För mitt liv som det ser ut idag är för bra. För satans bra. Jag har en underbar sambo och vi bor i en underbar lägenhet. Livet flyter på fint även om vi bara är människor och fuckar upp saker ibland. Senaste gången var det min tur att fucka upp. Usch. Det ska vi inte prata om. Jag är bara glad att min man inte dumpade mig på fläcken utan istället ger mig en bukett blommor veckan efter. Hur underbart är inte det?


Jag hoppas ni inte har gett upp hoppet om mig helt.
PUSS