Busy hands are happy hands

Igår var det mat med hanna, emelie och sofie. Ni är bäst! <3 Sen fika med alexander, emma och maija. Ni är också bäst! <3 Jag har världens bästa vänner. Jajamen. Ni borde vara avundsjuka. Moahaha.
Idag har jag sovit och håller på att städa köket. Jag älskar min mamma. Hon är dum i huvudet ibland men den här gången är hon ändå lite förstående. Jag kan fan inte sova på nätterna. Men mamma blev inte arg för att jag inte vaknade när hon väckte mig. Tack. Dessutom tjatar hon inte på mig när jag städar köket med en sällan skådad noggrannhet. Tror hon förstår att jag försöker distrahera mig själv genom att få köket att skina. Då är något fint, helt och rent i alla fall. Gud, jag är så trött. PÅ MIG SJÄLV. Det gör så fucking ont. Ändå försätter jag mig i såna här situationer. Det är helt jävla fucking omöjligt. Det är så dödfött som det kan bli. Den största återvändsgränden någonsin i mitt liv och jag har då haft några stycken. Nu ringde Hanna och gjorde mig glad. Vi har problem med nyår. Vart fan ska vi sova?!



jag hatar att jag älskar dig
och jag älskar dig så mycket
att jag hatar mig

Broken Wings



Ingen bra dag idag. Vilken dag är bra egentligen? Ständig panik och ångest. Den här låten är det enda som får mig att känna någonting överhuvudtaget just nu.

Tack alla vänner <3

I'll still love you more tomorrow

För att sammanfatta veckan som egentligen skulle ha varit mysig, fin och fantastisk så tänker jag beskriva den med orden; bedrövlig, fasansfull och HEMSK. Måndag var okej med utekväll. Västerport är greeejen. Tisdag var det bakfylla, nedrighet och ångestvågor (vet dock inte över varför). Onsdag var det julafton = officiellt ett ego som borde bli utkastad lagom till frukost, torsdag var det totaldepp över allt. Cola på Västerport och sen lagom till tolvslaget blir man överfallen av två män/pojkar/gubbar/transor (JAG VET INTE!) med kniv/nått kallt/jag vet inte. Ungefär där kände jag att mitt förstånd verkligen var på väg att försvinna för att aldrig mer komma tillbaka. Hade inte Johan paketerat ihop mig vet jag inte vad som hade kunnat hända. Det var droppen. Jag skakar bara jag skriver om det. Varenda gång någon frågar om det börjar jag skaka. När jag är i folkmassor skakar jag. När en kille tar på mig på dansgolvet på Silk bryter jag ihop. Jag vill inte vara rädd men det är bara det att varenda gång jag blundar känns det som att kniven fortfarande är kvar mot min strupe. Ångest, ångest och ännu mer ångest. Mina vänner står där och vet inte hur dom ska hantera det. Men ni behöver inte hantera det sötnosar! Jag klarar mig. Den här gången var smällen bara lite, lite större än vad jag kunde ta. Efterverkningarna är större och lite svårare att kontrollera. Men ni behöver inte göra något. Det räcker med att ni finns och att ni förstår. Att ni ÄR. Johan fixade ihop det mesta. Vilket jag är tacksam för. Vilket jag antar att han börjar irritera sig på. Haha. Men ingen behöver oroa sig för lilla mig. Jag klarar mig alltid. Jag tänker inte låta två idioter förstöra någonting. Ångrar bara att jag inte kickade deras asses lite mer innan jag stack. Tänka positivt! Nu ska jag nog ha en cigg. För att lugna nerverna lite. Vännerna, ni är bäst! Tack Ebba för allt stöd. Tack Johan för.. allt. Tack Anna. Må bättre!

Nu blir det cigg, Alter Bridge och sen stan.

Ramlar

Söndag. En bra söndag. En fin söndag för den delen. Fåglarna kvittrar utanför fönstret och gör mig en aning schizofren eftersom det faktiskt är december och inte april. Gårdagens alkoholintag kan också ha med saken att göra i och för sig. Åh, jag har haft en sån fantastisk lördag och det är Alexanders förtjänst. Baby! <3 Allt började med att jag tog hem Hanna och vi satt och tittade lite på tv. Åkte ner på stan till Västerport och fick massa gratis där. Tack Barre! Kim och Robin tittade förbi. Sen kom Alexander! The great! Och han övertalade mig och Hanna att dra till Fool's Gold. Jag fick låna pengar av ponken. JAG KOM TILL FOOL'S GOLD. Ni kan förstå lyckan. Där träffade vi Emma och hennes jobbarkompisar. Det var så grymt roligt. Tack tack tack tack tack alla fina människor som gjorde kvällen så bra. TACK SUBWAY! Fan vad gott det var. Haha. Alexander sov över och vi busade med Pony-Tony. Han åkte nyss iväg så jag ska nog ta en cigg och sen gå och sova en stund till. Mih.

Men först; min nya stora kärlek. Så fantastisk. Jag har underskattat den här mannen gravt. Så snygg. Så fett bra musik. Lyssna (och se, hihi) och njut.



Ni talar om vänskap; jag stänger min dörr

Klockan är sju, jag har druckit två white russians och allt är nice! Hanna är på väg och tillsammans ska vi bege oss ner till staden och sätta oss på Värreporre. Slipper vara barnvakt idag och fick tre hundra för att jag fick vara barnvakt så länge igår. Mamma är söt ibland. Så det ska bli öl och vin minsann! Kanske kommer robin och kim ner från kill-kvällen och joinar oss. Ska bli kul. Ska dricka upp min drink nu och sen bär det av.

Ha en bra kväll alla

Ännu ett irritationsmoment..

PS. TILL OCH MED MIN SYSTER ÄR PÅ JULBORD IKVÄLL! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! DS

"Det är mig dom kallar smutser"

Jag är fett irriterad. Från att ha haft en fantastisk dag igår har den här dagen gått mig rejält på nerverna. Det började med att mamma kom in och skrek som en galning efter sin hårborste och såklart lägger till "Fan mickis, du måste städa!!!". Men jag somnade lyckligt om och gick upp vid halv tio. Satte igång med källaren och tvättstugan. Sen mitt rum. Fick sen göra ordning mig för att åka ner på stan för igår kom ett väldigt glädjande samtal. Jag skulle befinna mig på Riksdelen klockan två idag. Det gällde alltså ett jobb som säljare. MEN bussen kom inte så jag stod i en timme i regn och mitt hår blev förstört. Kom för sent till mötet på mitt eventuellt nya jobb. Men det var ingen fara tror jag. Satt sedan där i en timme och lyssnade på informationen. Grymt bra jobb verkar det som. Jag höll på att storkna när han sa att vi hade 17% provision på allt vi säljer. 17! Det är helt sjukt bra. Nåja, satte mig på stugan efteråt och drack lite kaffe. Träffade Rosanna som jag snackade lite med. Begav mig till mors jobb för att döda lite tid. Både hon och Mats är på julbord just nu. KUL! Jag sa till mamma "Ja, men jag tror inte jag ska iväg någonstans så ta det lugnt du, stressa inte" och banne mig; Hon tog det bokstavligt. Hon tänkte inte efter ifall jag sa det bara för att vara snäll, NEJ DÅ. Inte bara det att jag är barnvakt idag (och bara skulle vara det till "halv åtta kanske") utan jag ska vara barnvakt hela jävla kvällen imorgon också vilket innebär att jag inte kan gå på Fool's Gold. FUCK FUCK FUCK. Visst, jag har bara varit på ett enda Fool's Gold men det var också det som var för exakt ett år sen imorgon. Att det dessutom är 12-timmars gör inte saken bättre. Så jävla sur. Visst, jag unnar gärna min mamma lite roligt men hon ska för sjutton iväg och bowla imorgon. Damn. Sorry. Tonårs-grubbel. Patetiskt. Men jag är verkligen rastlös och så sjukt irriterad. Men hoppas ni andra har en bra kväll!

Hon får pojkarna köra i sten/sticka i ven/böna och be

Min Kristian Anttila-feber har ännu inte gått över. Miiih. Bra musik. SÖT pojk. Göteborgare dessutom. Mums. Jag vill även passa på att tacka världens bästa Emma för världens finaste julkort. Tack gumman <3  Nåja, idag är det torsdag. Jag tycker om torsdagar. Vet inte riktigt varför men jag ska analysera det och komma med en förklaring senare. För övrigt är jag helt slut. Har dammsugit och tvättat golv, ska snart sätta igång med att tvätta kläder. Och så är jag just nu i en så kallad damm-chock. Jag svär, dammråttornas högkvarter bodde tills för en stund sedan under mammas och mats säng. Och nu snackar vi HELA VÄRLDENS dammråttors högkvarter. Inte bara Västerås. Ehm. Ja. Ska snart ringa Hanna också och planera dagen. Blir film med pojkarna skulle jag tro. Ska bli trevligt! Imorgon är det fredag. Jag får mina pengar på måndag! Miiih. Massa pengar. Miiiih! Synd att det är jul, annars hade jag kunnat spendera allt på mig själv MOAHAHAHA. Eller ja. Ska snart läsa min bok som jag inte fattar någonting av. Men jag rekommenderar den redan nu, jag har inte ens kommit halvvägs, men jag har en intuition (thank god).


Så dagens boktips blir två böcker faktiskt (som alltså inte har någonting med varandra att göra);



My Sweet Audrina (Audrina på svenska) är skriven av Virginia Andrews. Hon har skrivit många bra och gripande serier. Är dock ingen mästerförfattare, utan lite mer ströläsning. Men som sagt, gripande och invecklade intriger som kan förvåna en. Rekommenderas!

Mannen som älskade Yngve av Tore Renberg. Fantastisk bok! Jag föll för omslaget och lånade sen boken. En fantastisk berättelse om förbjudna tankar. Också väldigt förvånande delar i boken. Rekommenderas ännu mer!

För övrigt så fyller FRÖKEN JENNY K år idag! Vi gratulerar så mycket! <3

Självmordsblond

Blev fika med Kim, Hanna och Emelie på Stugan igår. Det var väldigt trevligt! Sen blev det Maxi = godis. Mums! Idag har jag bara tvättat och varit lite nyttig på annat håll. Lugn dag. Sitter just nu och näst intill missbrukar Kristian Anttila. Inte tyckt om hans musik förut men nu är jag helt fast. På högsta volym dansar jag från rum till rum. Skönt med lite befriande musik. Har inte så mycket mer att berätta för er idag, kära vänner. Snart får jag pengar. Snart är det jul. Snart är det nyår. Snart är det NYTT ÅR. Snart kommer även en summering av året som jag vet att jag struntade i förra året, vet inte riktigt varför det blev så. Men sörj icke kamrater. Det kommer en i år. Var så säkra på det!


Brisingr

Nu har jag läst ut Den Äldste och känner som vanligt den där tomheten. När man läst ut ett riktigt bra bok och den tar slut, blir jag alltid lite melankolisk och tappar läslusten. Inte ens Jan Guillou kunde trösta mig tragiskt nog. Men sörj inte kära vänner, läslusten kommer tillbaka! Dessutom väntar jag otåligt på den tredje och sista delen, Brisingr. Vill ha vill ha vill ha! Nåja, det är tisdag idag, jag är sjukt trött överraskande nog. Kom hem från Hanna vid halv tolv och slocknade totalt. Med kläder på och allt. Pinsamt. Igår var vi hemma hos Hanna och muppade oss. Eller ja, jag satt och snackade i telefon med David i två timmar medans Hanna försökte förmedla vad folk skrev på MSN. Det var kul, tack gumman <3

Idag är det tisdag minsann. Ska ringa Hanna om några timmar och planera inför kvällen. Vi ska möta Kim & Erik på Stugan och sen ska Hanna antagligen iväg och träffa någon kompis medan jag sitter kvar och njuter av Stugan-livet. Var faktiskt en vecka sen jag var där! Det är tragiskt! Får vi se vilka vi springer in i idag.


xoxo

Villa villa knapp knapp pussa pussa klapp klapp

Fredagen var väldigt trevlig! Alexander och jag på äventyr. Och Rita såklart. Stjärnan för kvällen. Hihi. Det blev Västerport, Bill & Bob och näästan Harry's. Men vi sprang hem till mig istället och mötte Hanna. Tittade på Boondock Saints och åt blåbärspaj och choklad. Thihi. Hanna skuttade hem vid tre-tiden medans jag och Alexander däckade någon gång vid fyra-halv fem. TACK SÖTUNGAR <3


Idag är det släktmiddag. Siv fyller år. Grattis! Massa god mat ikväll. Mih. Sen kanske det blir party med flickorna beroende på om jag kan fixa pengar och om jag känner att jag har tillräckligt med energi. Men skojj vore det ju!




Dagens boktips;


"Du får inte andas på min panna..

inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för all den oreda du ger"


Fredag idag, det är en bra dag för ALEXANDER kommer hit! :)
Det ska bli mysigt minsann.

Igår träffades hela tjejligan. Jag, Hanna, Elisabeth och Sofie traskade hem till Anna som hade bakat kladdkaka som var mumsig. Sen blev det mycket tjejsnack och planer inför lördag. Wieho! Tycker om er tjejer. Efter det sprang jag och Hanna hem till henne och lodade ett tag. Hände saker som förbryllade oss båda. Jag förstår inte hur man inte själv kan inse att man har fel? Har gjort fel! Det är tråkigt att det ska behöva bli såhär men det är tydligen nödvändigt. Jag kan inte hjälpa dig för du låter mig inte. Att sen bli frustrerad för att allt går dåligt för dig och ta ut det över dina vänner som alltid varit där för dig är absurt. Inse fakta! Du kan inte alltid ha rätt. Du har inte rätt den här gången. Du har gjort fel och du beter dig vansinnigt. Slutar inte dumheterna så är det tack och adjö, tyvärr. Det har gått för långt den här gången. Det har gått för långt FÖR många gånger rättare sagt. Bete dig som folk! Jag blir riktigt frustrerad när vänner förvandlas till egocentriska dårar. Att vänner hugger en i ryggen. Eller åtminstone slår där det gör mest ont. Att vänner beter sig så barnsligt och så enfaldigt. Strunt samma. Jag är för trött för att orka bli upprörd. Jag är mest likgiltig inför det här.

Idag är det fredag. Ingenting ska få förstöra den här dagen. Snart ska jag sätta igång och städa klart mitt rum och förbereda för kvällen. Ska till Lucas som fyller år idag, grattis! Grattis även till Liza som också fyller! Sötungar. Sen möta upp Alexander på något sätt för att spendera kvällen hos mig. Jag ser fram emot det. Imorgon är det lucia och tjejerna ska ut på äventyr på stan. Vi får hoppas att Henrik hör av sig, vilket han dock inte brukar göra, men hoppas. Så det blir en bra avslutning med fest eller liknande. Som vanligt så strör jag kärlek över er som förtjänar det!

xoxo


Play by the rules

Godmorgon kära vänner! Onsdag morgon, jag är väldigt trött efter ett antal irriterande drömmar som jag har haft inatt men annars på gott humör. Ett tag till i alla fall. Har hänt mycket saker under veckan som gått, mycket funderingar som börjat spöka. Mycket damp också för den delen. Suck. Lämna mig ifred. Vad är det som är så svårbegripligt i dessa underbara ord? Mycket - tydligen. Nåväl.

I torsdags var det Stugan-dags igen. Träffade Alma där! Saknat tösen. Vi pratade genom all skit som hänt sen senast, fikade och hade det mysigt. Vid 19-tiden börjar vi dra oss mot Två lingon och blåbär där det ska vara spelning med bra band. Tyvärr så hade jag inget leg med mig, dum som jag är, så det var bara att traska tillbaka till Stugan. Som är världens bästa café för övrigt. Fick tillbaka min kaffekopp, mihi. Satt och läste min Jan Guillou-bok när Mattias traskar in och joinar mig. Ödets ironi för övrigt. Vi inväntar Johan som strax anländer. Hade inte träffat Johan på ett tag så det var trevligt! Mattias drar sig hemåt medan vi sitter kvar och pratar. Kommer senare på att vi lika gärna kan dra hem till honom och kolla på film, som vi också gjorde. Hyrde en rysare. Såklart. Ha. Solstice. Den var leeeskig. Damn! T o m Johan var lite harig. TACK JOHAN!
I fredags var det utgång som gällde med Sanna, hennes syster och systers pojkvän. Hanna och Emelie hängde på. Väntade in Sanna & gänget genom att sätta oss på Västerport. Där jag INTE fick mitt jävla vatten. Gå och dö flickjävel. Skuttade i regnet (snarare småsprang och frustade) till Harry's där vi träffade Hannas mamma och hennes kamrat. Tack tack tack tack tack Heli. Du är bäst! Sprang till Taj Mahal därifrån och mötte upp resten. Det var mys! :) Jag valde Konrad medan Hanna och Emelie tog Pluto. Hade jättekul med Sanna & Co. Inte träffat Sanna på superlänge men hade lika kul som alltid, om inte mer. Om det nu är möjligt. Kvällen slutade på Taj Mahal med gänget, Johan, Sarah och Johanna. En riktigt bra kväll. Lördag & Söndag var väldigt händelselösa, hängde lite med Suz, Hanna & Emelie. Gjorde även en roadtrip med Suz och hennes grabbpolare. Nice nice.

I måndags började min julkänsla spira lite, lite, lite. Fick nästan lust att städa och vara duktig. Den känslan försvann väldigt fort kan jag säga. Mina sömvanor är näst intill utomjordiska så som det känns nu. Jag kanske verkligen håller på att bli sinnesjuk på riktigt? Vi får se. Men jag VILL få en sån där riktig smäll i ansiktet, julkänsla som nästan förtär mig. Haha. Jag antar att det kommer att komma senare i veckan. Eller nästa. Snart får jag pengar att köpa julklappar för!!!
Igår sov jag nästan hela dagen, som jag såklart inte skulle ha gjort men det bara blev så. Emma & Alex ville träffas på stan så vi sprang runt och skramlade småpengar, ytterst frustrerande. Åkte ner på stan och träffade nissarna <3 Saknat er. Vi ses för sällan. Det blev Öhrmans, något som verkligen inte föll mig på läppen. Att vedebörande café inte tog rikskuponger hjälpte inte heller. Men det är mysigt, trots alla rullatorer och halvlik. (Förlåt, jag tycker om old people men inte när old people blänger med sina dagens-ungdom-blickar) Vi tröttnade på Öhrmans, köpte istället godis på Korthuset och styrde stegen på Stugan. Yes! Hemmaplan! Efter att Emma hade gått för att jobba satt Alex kvar med mig och vi hade knasigt kul som vanligt. SLEEP OVER PARTY i helgen <3 Mys med Sailorboy. Sprang på Kim som var lite velig som vanligt och sprang i samma veva på Johan. Som har förändrats dramatiskt! MHM! Men blev bra :) Han är söt! Fikade vidare med Kim & Johan när Sailorboy seglat iväg med bussen. Slutade med film hemma hos Johan igen. Den här gången blev det Dracula. Meee liiike. Tack återigen Johan! Och Kim!

Idag ska jag besöka Irstaskolan, konstigt nog. Ska träffa Christina & Lotta. Får se vad jag får ut av besöket. Hoppas på mycket i alla fall. Kärlek till alla er som förtjänar det. Massa massa massa kramar.

Honey, honey how it kills me

Jag har hämtat mig ganska bra från senaste känslosvallen (som inträffade för ca 12 timmar sen) men jag är fortfarande lite skeptisk. Mot mig själv, skrattretande nog. Vad håller jag på med? Det är galenskap. Men det är faktiskt inte mitt fel, jag är inte van vid det här, jag har inte känt känt något liknande på snart över ett år. GALENSKAP. Dessutom är jag sjuk så vi skyller på att jag yrar. Damn, I'm good.



För övrigt, så fyller MARCUS 20 ÅR IDAG! :) Grattis grattis grattis!
Igår fyllde Sanna 19 :) grattis igen, gumman. Utgång på fredag!



Veckan har varit bra, eller ganska bra ändå. I lördags var jag hos Sandra som fyllde år, träffade hela andra familjen-släkten. Det var mysigt, alla är så fina :) Eller ja, nästan alla. Sen kom Sandras kompisar och hade lite dricka med sig. Jag och Jonna däckade väl runt.. 4-5 på morgonen. Jag klev upp vid 15 på söndagen, vi tittade på tv, gosade med Tizzo, lagade mat, snackade skit och hade mys. Sen åkte jag hem på kvällen efter att jag sagt adjö till Tizzo. I måndags fick Tizzo somna in. Kommer sakna dig gubben! Valborg 2006 ;) ett jävla fint minne av dig, kattjävel.
Sen har det inte hänt så mycket, varit hemma med mamma och busat, fikat på stugan och tagit det lugnt. Tittade på tv med Hanna igår efter en hal och trevlig promenad. Åt chips och dip. Det var mumma!

Bara dårar rusar inte, bara dårar rusar in, bara dårar rusar in

F ö r  j a g  t r o d d e  a t t  j a g  k u n d e  k ä n n a  i g e n







m e n  d e t  k a n  j a g  i n t e . . .