"Du är bättre än Die Hard 2"


Empty room

Sitter i skolan. Är allmänt supersjuk och död. Känns bra. DÖÖÖÖÖ!
I helgen var det Melodifestival, det var kul, förutom vissa praktarsel som förstörde stämningen, allt roligt OCH min hälsa. Hoppas du ramlar när du går din äckliga gångstil och bryter båda dina lilltår. Hoppas du spyr också. Hm. I alla faall... ja. Det var kul och lärorikt att jobba med biljettrivning. Kul att se föreställningen tre gånger. Älskar Björn Gustafsson <3 ÄLSKA Sanna Nielsen. För första gången i mitt 18-åriga liv så uppskattar jag den där studsande köttbullen med lugg och hennes låt. Så vacker och hon var så enastående på att förmedla känslan. Grymt kul att hon gick direkt till final medans Carola och Andreas "bara" kom till Andra Chansen. Får fånen kämpa lite. Hrm.


Nåväl. Tom är söt <3 Sanna är söt :* och Dijana får dagens kram <3


What is löv? Björ(ke)n.

Jag är sjuk. Feber sucks. Men jag har varit duktig idag. Gjort lite läxor och så. Kunde dock inte jobba. För rösten håller inte så länge innan den spricker och till slut försvinner. Kul jul. Nåja, jag överlever väl. Får vi hoppas.

Igår var Haxelander här <3 vi mumsade på min tigerkaka som jag bakat för det angenäma besöket. Sen gick vi på promenad med Suz och Hanna, lekte lite och hade kul. Nästa gång blir det Påny-Tåny och tatuering :D


7milakliv

Idag är jag trött och seg, det är ändå söndag. Dagen igår var bra men ändå inte. Kom till jobbet, med SANNA <3 vilket alltid är trevligt och vi satte igång och knotade. Det gick så jävla dåligt. Inte EN enda order fick jag. Inte ens Amela fick en och hon är superduktig på alla andra projekt. Gah. Det kallas frustration! D e l u x e. Nåväl, efter jobbet var jag och Sanna onyttiga och åt choklad och snackade skit. Mihi. Me likes her. Vi ska ha filmkväll med Jessica någon gång snart. Det ser jag verkligen fram emot!

HANNA KOM HEM I NATT! <3 Ska bli så kul att äntligen få träffa henne och snacka.
Kan ta ett jävla bra tag att prata ikapp en hel månad :)  MYS MYS MYS MYS.

Idag har jag vaknat - i fåtöljen - igen. Jag satt och tittade på Pirates of the Caribbean med muntliga kommentarer av Johnny Depp och någon annan snubbe, tror han var ganska viktig men orka minnas namnet. Det var i alla fall hur kul som helst. Satt och fnissade som en tok. Tills jag somnade.
När jag vaknade så satte jag igång med att börja städa och baka. Haxelander ska komma på besök! <3 Vi ska ha en Afternoon tea. Ingen av oss vet egentligen vad detta innebär men det låter häftigt och världsvant.


Björn Gustafsson är kärlek;

 

Ta jävlarna

Uh, sjuk. Var ett tag sen nu. På senaste tiden har det bara varit förseningar och allmänt psyk men nu börjar jag må bra på det planet - så sjukisarna sätter in i stället. Orka. Kommer nog inte orka at sitta på is och lyssna på en föreläsning, fast jag vill. Får se hur jag gör. Troligen gör jag bara provet och åker hem sen. Jag har knappt sovit någonting inatt. Lite för att jag är orolig inför provet men sen vet jag inte. Sovit jätteoroligt. BLÖ.
Annars är allt bra, jag känner att kontrollen börjar smyga sig tillbaka till mig. Det är nice. Igår var det bra. Lektionen med barnen var toppen, missade dock kören och Ellinor kommer att strypa mig men ja :) Me like her anyway. Efter Skälby träffade jag Suz och vi hängde på stan lite innan vi åkte till Irsta och skissade lite på hennes projektarbete. Sen handlade vi fika och tittade på Corpse Bride. Det var mys. Usch, jag börjar få feber. Nice. Hmpf.


Virvelvinden du

MVG i Engelska B! <3 Eller ja, nästan helt säkert i alla fall. Ska bara göra nationella provet - reading på torsdag (för att jag vill bevisa för mig själv och för Kerstin att jag är värd ett mvg) Men jag är glad! Men nu måste jag springa runt i huset ett tag för att få tag på alla saker och för att göra iordning mig.

Emma & Haxelander är världens bästa <3


Such great heights

Idag är det söndag. Jag är trött och allmänt stel i hela kroppen. Det snöar ute, jag hatar snö. Dö dö dö dö dö dö. Nåja, idag är det dags att ta tag i svenskan. Borde ha gjorts för länge sen men ja, det är så det är antar jag. Vet ungefär vad jag ska säga och så. I fredags var det häng med Suz, Hansi, Emelie och Lina. Det var trevligt trots rock-temat. Haha. Vad ska man göra? Sen så träffade vi lite pojks som vi umgicks med. Men de flesta var idioter så vi drog in till Hansi igen. Sen gick Mickis ut på äventyr minsann. Ytterst intressant och givande! Men vad ska man göra när man är ett sånt bedårande popsnöre? Leva livet. Ja. Jag levde livet i helgen och det var så jävla skönt, i dubbel bemärkelse. Hm. Haha. Anyway, blev det bio igår med Emma och Daniel. Vi såg på I am legend. Den var bra, hade lite negativ inställning till den men den var fan bra. Dock  ingen film jag skulle velat se på bio. Fy fan vad rädd jag var. Ge mig ett års terapi i julklapp?

För att sammanfatta helgen så var den jävligt bra.
Det bästa var ändå att jag var fullt nykter. Hahaha.


Känns det bra att gå och flina som en mätt lejonhona?
JA.

Hand i hand

Jag är rätt trött men rätt glad ändå. Gick inte till skolan  idag, kändes inte värt.
Jag har haft så grymt ont i magen och huvudet. Men det har gått över nu.
Igår var det sjukt trevligt och jag samlade på mig information som fan. Busig.



Ikväll blir det antingen en öl med Suz på Västerport
eller hemmakväll med mamsi, titta På Spåret.
Får se vad det blir :) Jag lyssnar på Stenmarck <3 Me love.

Ta undulaten

Just nu är jag berusad en aning, av öl och vin. SILENTIUM IS THE SHIET! :D
Och Alma, Hanna, Anette, Lucas, Evelina, Anders, Eva, Daniel
och Thomas is the shiet.

Det har varit en bra dag idag. Dock vaknade jag tre och missade min kurator-tid och gitarr. Det var dåligt av mig. Men min mobil dog under natten så min alarmklocka var inte den bästa. Haha. Jag åkte till jobbet, där var det okej, rätt så segt.  Men sen blev det Å med jobbet. Var jättetrevligt. Alma och jag har värsta lika smak :) Me love! Thomas kom inte ihåg mitt namn men han är söt ändå :) Vilket jag sa. Då blev han glad.

Jag är trött. Ska snart sova. Hihi.



Emma & Sara. Jag älskar er. Verkligen. Jag borde säga det oftare. Antar att ni vet.
Men ändå. Bättre vänner finns inte <3 Tack för att ni står ut med mig.