I'm leaving you for the last time, baby

Det hände igen. Jag lät det hända igen. En jävla idiot är vad jag är.
Som låter mig luras. En riktig dåre. Nästan komiskt faktiskt.. men bara nästan.

Nu sitter jag på Rönnby, hos min andra familj. Tack världens bästa <3
Ska på kryssning snart med Therese, haha, helt sjukt.


Tack Hanna för att du höll om mig! Tack flickorna för filmkvällen igår :)




Fan vad ont det gör. Jävla idiot du är. FAN för dig.


Jag hatar att jag älskar dig
och jag älskar dig så mycket
att jag hatar mig

Galne Gunnar

Sitter hos pojk. Han är gay men söt. Kulturnatt igår var nice,
vi missade fyrverkerierna men ja, mys! Tack alla människor :)


GRATTIS EMMA & DANIEL! <3

Tisdag

Dagens youtubeklipp; http://www.youtube.com/watch?v=BE1gYMF8kgs&NR=1
Jag blir verkligen jätteglad av deras tokigheter.


Det börjar bli höst. Det kanske redan är höst? Löven har börjat falla och jag känner hur allt kommer bli melankoliskt och mörkt. Jag bävar inför den här hösten, inför den här vintern. De senaste dagarna har det varit vackert ute med solsken och lite värme vilket ger mig ännu mer negativa vibbar om hur det kommer bli under månaderna som kommer. Jag vill inte jag vill inte jag vill inte! Förra hösten och vintern överlevde jag knappt känns det som. Hösten och vintern innan det var inte lika katastrofal men det är ändå ett faktum att mörkret påverkar mig. Med tanke på hur hela året har varit så känns allt katastrofalt dystert. Dessutom är jag sjuk, arbetssökande, ständigt trött, förvirrad och känner mig totalt övergiven. Jag vill inte! All skit tynger ner mig och jag kan inte ens tänka längre. Allt snurrar bara i en enda röra. KAOS kallas det har jag hört. Jag lever i ständigt kaos. Jag klarar inte av det. Jag klarar inte av att känna mig såhär otillräcklig. Så värdelös. Ge mig styrka. Förhoppningsvis blir det snart en fika med Emma och Haxelander - Ni får mig att må så bra! Jag behöver er. Så jag har det att se fram emot. Sen till helgen blir det nog lite påhitt med flickorna som jag ser fram emot. Ni betyder också mycket. Det räcker långt men hur länge? När slår jag i botten igen? Varför ska jag alltid slå i botten? "Hålla sig flytande" finns inte kvar i mitt medvetande hur jag än försöker. Alltid är det något som kastar mig ur glädjen och förstör mig. Allt runt omkring. Allt inom mig själv. Det blev ett ovanligt dystert inlägg idag men jag orkar inte bry mig. Today is not a good day.


Patetik är konst och konst är att förstå?

Fuck you and fuck your lies

Jag är bitter idag. Hela världen är fuckad.



http://www.youtube.com/watch?v=ncjuhJznv-w&feature=related
This makes me very happy. De första 30 sekunderna - my god vad kul.

Ge inte bort dig själv

Jag är trött. Ligger i min säng och grubblar. Känner mig tragisk. Patetisk.

En fråga och en mening snurrar i min skalle.


"Vad gör jag för fel?"


och såklart klassikern, mitt framtida motto;


"Don't give yourself away"

If you leave me now

you take away the biggest part of me.



Dagens mående; BLUUÖÖÖÖÄÄÄHHHGAGAGAGA! Snacka om atombomb alltså.


Jag är helt jävla slut, ont i kroppen, förkyld, fryser, har säkert feber också. Kom hem runt halv tre, somnade vid fyra kanske. Totalt död. Typiskt liksom. Idag kommer lite folk som ska fira mig och jag måste städa och baka. FUCK!
Igår var det Hannas födelsedag (GRATTIS BABE) och vi hade middag hemma hos henne, det var trevligt med pajer och soda stream-dricka! Sen blev det lite spel och snack. Det var kul. Efter det drog vi till lina där det blev musik och öl. Tyvärr gick det åt helvete och allt blev kaos men jag försökte rädda kvällen med att dra hem till mig istället och äta tårtan vi hade med oss. Det blev tårta (obs! inga tallrikar, höhö! obs!) och musikspel. Sen vart det party inne i stan med robin, danne och björn. Det var nice som fan. Mycket dans och några fick allt till det i soffor och på balkonger minsann! ;D Tack Hanna, Sofie, Anna och Elisabeth för den efterfesten. Ni är toppen verkligen!

ÖÖÖÖÖHHHHHH = mitt tillstånd. Jag har visserligen redan nämnt det men jag är förvånad över att jag mår så jävla dåligt. Fan, börjar hosta också. Haha, nåja, så går det när man ränner ute på kvällarna. Haha.



Bye for now

9/9

Idag fyller jag 19 år! Tjohej! Tack alla som har grattat mig, ni är världens bästa. Grattis också till Pia som fyller år idag! Imorgon fyller tofflan, evelina och frida år så kan lika gärna gratta er i förbifarten. Grattis!

Har varit en bra dag. Mor, syster och bror väckte mig med paket och godsaker. Fick lite pengar, tre böcker och kinderägg! Hihi. Sen fick jag tre kuvert med posten. Ett från Nicklas (Det var verkligen fab. TACK!), ett från morfar och anita och ett från mormor. Tack mormor för pengarna jag inte skulle ha egentligen. Du är guld värld.

Usch vilket sentimentalt inlägg, haha, massa tackande och gulligull. Skit samma. Min mamma är bra idag. Jag är glad. Ska snart åka till Mattias och må bra. På torsdag blir det mys med Emma och Alex. Can't wait!



BYE

Alla säger att livet det ska levas

Idag är det onsdag, veckan har gått jeettefort! That's the good news. Äh, dålig början på dagen måste jag säga; Min mor kommer in klockan halv sju (alltså på morgonen.. alltså 06:30! PÅ MORGONEN!) och börjar gorma om jobb och allt annat skit. Jag tror faktiskt inte det finns någon mer värdelös människa än lilla Mikaela här faktiskt. Jag blir så trött. Som om jag poff tjohej skulle få jobb precis i den sekunden (obs! 06:30 obs!) hon börjar gorma. Det är inte riktigt så att jag tycker om att vara hemma. Det är inte riktigt så att jag faktiskt vill bo hemma. Men tänker någon på det? Knappast. Inte i det här hushållet inte. Jag söker jobb konstant, what more can I do? Det är som när jag fick skäll för att jag inte städade tillräckligt mycket hemma förut då jag både pluggade och jobbade. Ser ni mig klaga på andra i det här hemmet? Nope. "Men vi jobbar och sliter när du sitter här och latar dig hela dagarna med dina chokladpraliner" Och ja, jag vet, det blir ett ytterst bittert inlägg men just nu är jag så bitter att det känns som om jag har ättika i munnen. Mamma ringde nyss och bad om ursäkt men det skiter jag i. Det kommer ju hända igen och igen och igen. Men sen sticker jag. Så fort inkomsten är steady ska det packas och dras iväg. Jag längtar. Läskigt mycket.

Så för att bevisa att jag faktiskt inte är så värdelös som man kan tycka har jag idag städat köket, tvättat fönster (bara fönstrena som syns mest.. he), dammsugit, plockat undan och ska alldeles strax tvätta golven. Hallelujah. Fast det skulle inte förvåna mig ifall mamma gnäller om att jag är lat imorgon med. GE MIG EN MENING. Snälla?

Well, off with the bitterhet. Nu tar vi lite fler glada nyheter tycker jag. Idag ska jag ner på stan och traska lite tänkte jag. Leta efter Hutta och se om hon lever. Haha, den lilla lusen. Sen bege mig till pojk klockan fem och sen kanske fika med pojks kompisar. Det ser jag verkligen fram emot. Imorgon är det torsdag, ingenting särskilt händer tror jag. Kanske hänga lite med flickorna <3 Ni är så söta.


Nej nu blir det sång och dans. SO LONG!

Hot n' cold

Dagens låt; Katy Perry - Hot n' cold

Måndagen den 1;a september. Jag är väldigt trött, glad och tillfreds med livet antar jag. Helgen har spenderats mestadels med världens bästa Mattias. Men i fredags blev det Hansi med flickorna. Det var trevligt som sjutton, Lina fick tillbaka sin plånbok, yay! Bussen hem var bäst med söta Emelie, haha. Jag och Hanna attackerade Emma som gick i vår klass i sexan och pratade massor. Gamla minnen och sådär. Hon är fortfarande sjukt häftig! Sen blev det stan med hutta i lördags, fikade och satt i vasaparken, hm, ja med lite skumma människor. Träffade Anton vilket var hur länge sen som helst och det var jättetrevligt, sötungar. Åkte hem, sprang runt som en tok och gjorde i ordning mig och sen stan igen. Träffade älsklings familj, var nervös som bara den men jag tror det gick bra =) Film och chill igår. "Kom tätt intill det är okej. So I can shake you, oh"

Kom hem runt nio imorse, var på mammas jobb och lämnade pengar efter att pojk gått till jobbet. I veckan händer inte så mycket, söka jobb, slappa, vara med hanna och ja, det vanliga alltså. Helgen spenderas själv hemma eftersom la familia är på kryssning! Det ska bli nice. Och nej, det blir inte så värda inlägg i bloggen nu för tiden (eller har det någonsin funnits värda inlägg här? haha) men vad ska man göra? DEN ÄR MIN moahaha. Usch, trött jag är. Ska börja städa nu, sen göra mat och sen lägga mig och sova tidigt ikväll.

Jag är glad idag.