Bla bla bla bla

Jag borde dränka mig. Eller hänga mig i Gudrun.. åh, förlåt, det var visst Gunnar nu.Vad håller jag på med? Jag är så jävla dum i huvudet. Ja. Där kom sanningen fram. Det är syndromet. Det där evigt återkommande äckelsyndromet. JAG HATAR DET! Ändå utsätter jag mig själv för det här? Ja. Jag är dum i huvudet, helt enkelt.

Varför oroa sig? Ha. Ha. Ha. Ha. Ha. Ha. Orkar inte.




Kan någon ge mig lite självkänsla?

Yeah yeah


FÖR ATT JAG SAKNAR HANNA!

TÅRTA TÅRTA TÅRTA

Fan, jag älskar er allihop. FÖR VI SKA TA STUDENTEN!



Extra eloge till Mikael; aldrig har en pojk sett mig jogga så:
                                        aldrig har en pojk fått häva mig över ett staket.
                                        Tack för en fin kväll. Sjuss, promenad och härligt snack.












Du är bäst!
Jag är onykter och äckligt ärlig.
Godnatt!

E

83125-52
Vi träffades liksom på chans
Två katter i skydd från regnet nånstans
och aldrig har kärlek drabbat mig så
och jag vet
jag är hopplöst svår ibland

Men aldrig aldrig att jag
tänker låta något ont
hända dig - jag håller dig hårt
tätt intill mig genom regn och blåst
och alltid alltid att jag
kommer vaka över dig
genom mörkret - jag leder dig
Jag finns i varje steg du tar
så du behöver aldrig mer vara rädd

Ingen ser och ingen vet
hur du lyser och hur du fångar
upp min skugga när jag är svag

Jag lider av sömnlöshet

Jag är så fasligt trött. Trött ända in i själen. Har legat sjuk i snart två veckor med feber och snuva. Påfrestande men också påfrestande skönt eftersom jag kunnat slappna av, tagit det lugnt. Inte behövt tänka på någonting! Precis vad jag behöver nu. Visst, jag oroar mig för betyget i Sceniska men ändå inte.

J a g o r k a r i n t e m e r.

Jag är trött, jag är uttömd. Inatt kunde jag inte sova på grund av hostan, bara hinna slumra till innan den började rossla och slita. Jag behövde luft så jag satte mig på altanen med täcke och filt, lyssnade på Kärleken till Sofia Karlsson och tände cigg efter cigg. Fan vad gott det var. Att bara sitta där. Skita i allt. Bara röka. Dras med i den hjärtslitande berättelsen. Efter det kunde jag sova en liten stund men vaknade igen. Den här gången bestämde jag mig för att byta ljudbok till Tillsammans är man aldrig ensam. Huvudpersonen tecknar så jag tog mest på skämt fram skissblocken, penna och ett suddgummi och började teckna. Jag tecknade framsidan på ljudbokens konvolut, ett dansande par bland skuggor och fallande snöflingor Jag satt  i 1½ timme och bara lyssnade och ritade - lika intensivt hela tiden. Det var inte förrän jag blev nöjd med svängningen på kappan som jag började finslipa skuggorna och bakgrunden. Jag är ännu inte klar med den men jag är redan.. nöjd. Jag brukar inte bli det.

"Jag överger dig"

I förra veckan fick jag ett paket på posten med en bärbar cd-spelare och två ljudböcker. Jag är för övrigt nu medlem i Lyssnarklubben - korka upp champagnen! Nåväl, ljudböckerna var "Det femte barnet" av Doris Lessing där Mona Malm är uppläsare. Sen en bok som heter "Tillsammans är man mindre ensam" av Anna Gavalda där Eva Röse är uppläsare. Den sistnämnda har tagit mig med storm. Jag är mållös. Och ändå har jag bara kommit till cd 6 av 15. Sen hittade jag boken idag när jag sprang förbi Maxi och upptäckte såklart att det gjorts film baserad på boken där min älsklings-Audrey är med. JAG MÅSTE SE! Underbara, underbara, underbara bok.
Jag funderade på att köpa den då jag plötsligt tittade bland ljudböckerna och såg en titel jag letat länge efter, nämligen "Kärleken till Sofia Karlsson". Det var i en krönika av Ronnie Sandahl som jag läste om den. Ronnies beskrivning och passion inför den boken var så påtaglig att jag var tvungen att hitta den. Men det gjorde jag inte. Förrän nu. Jag har precis lyssnat klart på skiva 1. 2 stycken återstår. Jag är redan förälskad. Ronnie har sällan fel.

Dagens KÄRLEK; ljudböcker och Ronnie Sandahl <3

Krönikan;
http://www.aftonbladet.se/stockholm/ronniesandahl/article348527.ab