Here I go again

http://www.myspace.com/shallowsense
KATHARSIS.

Tjohooo

Onsdag idag. Sitter på jobbet och leker med Sanna och Jenny :)
Dålig morgon - feber och ingen röst. Fått kämpa med te och diverse andra drycker.

Äh. PÅ FREDAG ÄR DET NORRKÖPING!

www.tröttiskallen.com

Herrejisses. Ännu en fartfylld och händelserik helg må jag säga. Under veckan har det varit lugnt, inga större missöden förutom lite tjaffs hemma. Men det är som vanligt då. Missat några lektioner men gått på de flesta och så var jag hos tandläkaren i fredags. Det gick bra. Emma och Daniel ringde och ville ha ner mig på stan - det var mys <3 vi gick omkring, fikade och njöt av det fina vädret. Efter det så drog jag hem till Lina som hade Suz och Emelie där. Det blev vin och diverse alkoholer vilket ledde till rolig fylla! Tycker om er flickor, fan vad kul vi har det.
Suz hamnade såklart på toaletten som vanligt och vi andra busringde folk som fan, höll på att dö. Sen fick man leda Suz hem för hon hade inte så stor koll på livet just då. Efter det blev det sängen. BRA KVÄLL.

Lördag var väldigt händelselös till en början. Det blev lite gjort och så i huset, lite planering. Sen ringde Sanna-smurfen mig och pratade. Det var mys. Ska träffas idag och planera vår Berlin-resa och annat sånt. Mys!
Sen ringde Suz när hon slutat jobba på Sigurd och vi gick promenad. Sen kom vi i kontakt med Pelle och diverse andra människor så det blev att åka in till stan och hänga. Dessvärre kom vi inte hem så lätt och till slut fick Suz ringa sin far. Kom hem för ungefär 40 minuter sen. Inte mycket sömn idag då alltså.

Nu ska jag läsa klart Isfolket del 1 för femte gången tror jag. Sen städa en aning och sen sova en pyttestund.
Tar bussen klockan 13:00 och leker med Sanna fram tills hon ska börja jobba. SER FRAM EMOT!


En extra hälsning till Herr Niklas med K - är du nöjd nu när det blivit uppdatering? ^^ Du är söt.
och till Tom som INTE ringde - Jag vill slå dig.


Allt för den här gången, tjabba!

Tack och lov, solen skiner idag

Varför kan allting inte bara vara lite mindre hektiskt?
Precis när jag börjar känna lust inför skolan igen så händer det skit hemma. Orkar inte?
Och alla jävla moppepojkar går mig på nerverna förresten. Nåja, under veckan har det inte hänt så mycket. Jag har legat hemma med halsont och huvudvärk. I måndags var jag dock i skolan och var redo att göra en redovisning om hemlösa barn men då var inte gruppen som hade innan klar så jag fick inte tid till det. Dessutom behövde jag en dator så jag ska göra någon gång i maj. Lite skönt men hade varit vaken hela natten och finslipat hela grejen. Lite surt. Sen åkte jag till Rönnby och träffade Susanne och Therese. Det var trevligt och llte läskigt. Hade inte varit där på nästan ett år men det var hur kul som helst. Tack verkligen. Ni betyder :)

Igår var jag pepp på skolan. Sen kom jag ihåg att vi inte hade någon samhäll - dum som jag är. Så då vart jag så rastlös att jag drog ner Suz på stan och vi hängde med folk. Sen var jag jättepepp på gitarrlektionon, gick till skolan, hamnade i en diskussion om porr och fick ett armband. Thilda snäll! Men hade jag någon gitarrlektion? Nej. Han var inte där. Kul jul. Nåja, får jag lära mig hela perfekt tills nästa vecka. Efter det vart det ännu mer häng på stan, träffade Ingegerd! <3 Var år sen och vet inte om hon kände igen mig först. Det var massor med lärare från Irsta som skulle iväg någonstans. Sen kom äntligen Suz tillbaka från Victor och sen stack jag till jobbet.

Jag är trött. Fasligt trött. Fastligt pank också. Orka? Nej.
I helgen händer det inte så mycket. Det kommer att bli kaos ikväll hemma men ja, man börjar bli van? Imorgon ska jag nog umgås med Daddel. Vi ska titta på film eller något, får se hur det blir. Annars händer det väl inte så mycket. Ska försöka plugga lite och så, ta tag i mitt liv etc etc etc.

Håkan

Grattis Håkan!
Och tack Tom för röstmeddelandet som upplyste mig om detta.
Det var kul. Jag var nyvaken, helt borta och fnissade som en tok.


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Håkan Håkan Håkan Håkan Håkan Håkan <3
Ätnligen någonting som känns!
http://www.myspace.com/hakanhellstrom

Var länge sen jag skrev. Ingen förstod nog heller det som stod i senaste inlägget, möjligtvis Hanna då. Haha. Ja, men nu behöver jag inte bekymra mig för det. Voila! Independent woman är på krigsstigen. Nåja, idag missade jag kammarkören för jag satt i telefonkö. Blir säkert kickad nu men ja, den här gången var det vare sig lathet eller tandläkare. TELEFONKÖ! Jag satt i den där jävla telefonkön i en halvtimme. Sen fick jag lite kort information som tog ca 3 minuter. Suck. Nåja, får förklara för Ellinor imorgon. Snälla stryp mig inte.
Jag började på gitarrläxan som jag fick för ett antal månader sen. Den var typ lätt. Tragglat igenom mig halva. Björne lär bli stolt,  annars hoppar jag från Vallbybron. Mhm. Nåja. Jobbet har gått bra de senaste två dagarna. Klarat mina mål även om jag gjorde bort mig inför Evelina. Satan. Blir så nervös när hon ska medlyssna. Whatever. 13 ja iaf. Lätt projekt men ändå, kul att göra bra ifrån sig.

Fullt upp i veckan. Pank är jag också. Jävla räkningar. Jävla student. Haha. Kostar skjortan. På onsdag blir det kanske utgång med Suz och Onkel. Annars drar jag till Sigurd och kollar in Shallow Sense, var ett bra tag sen. Kan nog få upp mitt humör lite. På torsdag är det vattenhålskväll med jobbet på Å. Älska :) och på fredag är det tydligen klassfest. Vart glad! Det är maskerad. Jag funderar på Pirat. Det vore kul. Låna Hampus bössa. Moahahahhaha.. eller jag menar.. Arrrgh.

Snart ta bussen in till stan, träffa Suz och sen jobba.

SAKNAR HANNA-FISEN!