En pansarvagn med en dröm

Det är fredag idag. Woho! Eller något. Jag börjar bli hysteriskt trött och känner att en ny förkylning är på väg. Men skit samma. Jag är glad! Och ja, jag upprepar ordet glad lite väl ofta men det är väl bra, right? Och jag är så trött! Sov igår kväll men vaknade av att syster satt på skype runt ett inatt. Vi började bråka och allt gick åt helvete verkligen. Blö. Men världens finaste Emil ringde och fick mitt humör på topp igen. Vi hade hysteriskt roligt. Eller ja, iaf jag. Pratade med honom större delen av morgonen innan jag började städa. Mor råkade tydligen göra sönder någon spegel på bilen så herrn i huset är inte så glad idag. Då får man städa som en tok så han inte kan klaga på det också. Enkel matematik! Om jag inte är för trött när jag är klar med städningen tänkte jag åka ner på stan och träffa Nargis & Jossä. Saknar pluttarna. Vi ska tydligen traska runt på stan och muppa oss, som vanligt. Mys! Imorgon tänkte jag leverera ett boktips på bloggen. Jag har blivit tämligen urusel på det senaste tiden. Nej nu faller snart ögonlocken ner så jag måste aktivera mig lite. Blir att hänga upp tvätt och sen dammsuga. YaaHOO!

Dunkar Kristian Anttila för att hålla mig vaken. (Ja, han är fortfarande sjukt snygg!)




Let me drown in your laughter


Idag känner jag mig ungefär som jag gjorde när den här bilden togs.
(För en herrans massa år sen. Typ två) Jag är trött men glad. Jag mår bra.
And it's all because of you <3 Det är märkligt ändå. Hur en människa
kan påverka en så mycket. Hur en människa kan få en att bli så uppfylld
av ljuva känslor att det känns som att man ska implodera vilken sekund som helst.
Jag vill bara krypa tätt intill honom och aldrig mer blicka bakåt.


'Cause this is the year
 this is the year it all will happen?



Fredagsmys

Det har varit en bra fredag! Sov till ett, städade lite smått och fixade i tvättstugan. Ringde Suz och blev pepp på att umgås och ha trevligt. Vi åkte hem till Herr Jocke och mötte på Tova, Hutta, Jocke, Jennifer och Emelie. Satt och chillade, lyssnade på konstiga låtar och drack vin. Suz och jag begav oss till Värreporre och hälsade på. Det var mysigt. Tack för ikväll! Alltid ett nöje minsann! Mötte Peter vid bussen. Både han och Suz bangade på Åka-skridskor-mitt-i-natten-idén. Lite onda blickar på stjärnskotten för det. Meeeeeeen jag kom över det relativt snabbt. Haha. Blev sen att sitta med syster vid datorn och tjattra. Precis avslutat ett långt och intressant telefonsamtal med E. (Jag motstod att skriva ett hjärta efter. Så jevla bra jag är. Paranteser is the grej) Så nu blir det att lägga sig i soffan, gosa in sig i täcket och lyssna på dimmiga kärleksballader. Åh, underbara klichéer! Guld värda fan.



Där ute finns en värld av långa nätter

Fredag! Ingen aning om vad som händer. Jag försöker fortfarande vakna. Blev jävligt sent i natt men det var en bra natt. Just nu sitter jag och sveper kaffe och lyssnar på Slayer. Bra skit, bra skit.



Låtar jag knarkat idag;

Seether - FMLYHM
Slayer - Bloodline
Ida Maria - Queen of the world
Ill nino - Te amo..I hate you
Raised Fist - I have to pretend
Judas Priest - Painkiller
The Misfits - Fiend without a face
Melissa Horn - Långa nätter



Sweet dreams

Åh jag är så trött. Men kan ändå inte sova riktigt än. Enerverande. Men dagen har varit bra. Träffade cepe-jimmy på stan för att fika. Träffade på Suz, Andrea och Tofflan som joinade vårt bord. Väldigt underhållande och mysigt. Tack för det fina sällskapet. Men fy vad trött jag är. Helg nu. Ingen aning om vad jag ska hitta på. Antingen massor eller så ingenting. Kontrasternas weekend kan man säga med gott samvete. Som det känns nu så vore ingenting ett välkommet alternativ. Bara ligga hemma. Sova, skype;a och prata i telefon typ. Så jäkla soft.  Kanske skulle försöka sova nu. Hmmm.



Every dream inside my soul
When you kiss me on that midnight street
Sweep me off my feet






Heej mitt vinterland.. eller.. var det bullpungsland?

Ja, här kommer en fin liten uppdatering av heldagen med syskonen. Det har varit en finfin dag idag! Vaknade och åt sen gröt till frukost medans syster packade väskan och klädde på bror kläder. Jag fixade varm choklad och sen gav vi oss iväg. Det var inte så kallt ute, vilket var bra. Eftersom jag inte haft vinterkläder på jag vet inte hur många år. Snörade på mig skridskorna och ställde mig på isen. Katastrof. Bambi på hal is deluxe. Det var verkligen inte min grej, nej nej. Men jag försökte ändå. Hela tree gånger! Tredje gången så fick jag t o m upp farten. Jag var stolt. Det var fin stämning på isen. Man pratade med random folk och hade kul med barnen. Efter ett tag (ungefär när jag hade skrikit att jag ville hem för att jag frös och kände mig värdelös, höhö) dök mor upp med mat från McDo och cigaretter. Jag strålade av lycka! Hade dock ingen tändare så trippade ganska så snabbt hem. Allt som allt en jättebra dag. Är rätt sliten och trött. Ont i fötterna och höfterna. Men glaaaad! Fy vad jag är glad nu för tiden. Mih. Känns bra som fan.




Moi och syskonen. Älskar att Hampus ser ut som en liten apa!


         

Love puts on a new face

Måndagen har varit lugn. Syster har varit hemma från skolan och vi har städat huset, snackat med folk på skype och muppat som vanligt. Trevligt trevligt. Just nu ligger vi på en madrass på golvet och snackar med Fiisen. Aw, det var ett tag sen. Jag har varit en stygg bullpungsmamma. Men tror han har förlåtit mig. Haha. I veckan händer det lite saker må ni tro. Idag, tisdag, ska jag och syster passa bror som har studiedag. Vi har planerat en liten tripp till skridskobanan. Provade systers gamla skridskor för en stund sen. Det funkar fan! Jag har inte åkt skridskor på typ 10 år, så vi får se hur det går. Lovar att komma med en uppdatering. För ni är sååå intresserade. Jag vet det. Ni vet det. Sluta bråka! Men det ska bli mysigt. Umgås med syskonen, åka skridskor, dricka varm choklad och bara få vara. Onsdag hoppas jag på att få pengar till att köpa cigg och annat. Snart dags att åka till älskade Göteborg ju! Torsdag blir kanske att leka med Jimmy? Som iofs är CEEEPEEE men jag tycker om honom ändå :)

Jag är glad. Jag är glad, glad, glad. Det är helt sjukt hur glad du gör mig.
Det är lite främmande för mig att må såhär bra. Men du får mig att bli
alldeles sprudlande. Du får mig att känna. Du får mig att vilja känna <3

Party like a rockstar!

Lina, Emelie, Suz och Hanna. Saknar våra galna utekvällar och mysiga stunder.
Blev alldeles nostalgisk igår och slängde ihop ett litet collage med er.
Så här är ett potpurri av kärleken och galenskapen som vi delat under åren.
(Flesta bilderna tagna av Lina. Hit me hard, I've been a bad girl!)

LINA! Ses snart? Dricka viiin och sjunga? :)


 

 

 

                        


Det är svårt att hålla tyst när alla frågar hur det går

Du får mig att vilja dansa runt i lyckorus. <3



Näst intill missbrukat den här låten idag. Melissa Horn är grejen änna.

Fågel Fenix till slut!

Jag vill inte ha någonting mer med dig att göra. Det är inte ens i närheten av jobbigt att komma fram till den insikten. Faktiskt är det en lättnad. En befrielse. Jag trodde jag visste men det gjorde jag inte. Men nu, nu vet jag för en gångs skull, vad jag verkligen vill. Äntligen. Jag släpper tyngden som kallades du och går med lätta steg vidare. Och det bästa är att det inte ens gör min dag. Det bästa är att jag inte ens bryr mig. Jag vill bara inte mer. Fu :)

You are my sweetest downfall..



Idag fick jag en sån där 10-sekunders-depp-helvete-vad-jag-saknar-alexander.
Fast den varade i typ 10 minuter. Anywho, älskar bilden. Älskar Alexander.
(Bilden är tagen av världens bästa Emma. Älskar henne också.)

Ja jag vet, det var ett jävla tjat. Skit på er. Min blogg. Woho!


Lucifer

Måndag idag. Dag nummer 11 på bullpungsåret 2010!

Helgen var bra. Fredagen blev ett enda långt telefonsamtal. I lördags fyllde Nargis 17. Grattis igen honey! Jag, Jossä och Stina tittade förbi och drack lite cider bl a. (Hb! Hb! Hb! Obligatoriska hb-rörelserna) Det var väldigt trevligt att sitta med vänninorna. Chilla, snacka skit, dricka lite och kolla på tv. Senare var det dags för Skype. Shiet alltså. Jag har snackat sönder min hals totalt. Inatt hade jag knappt någon röst så fick sitta och lyssna på sötnosarna istället. Imorgon är det tisdag och jag ska försöka besöka staden lite och fixa massa shiet. Men idag blir det att softa och sen sova när familjen kommit hem. Alexander åkte hem igår, hann inte träffa honom innan han åkte men förhoppningsvis kommer han hit snart igen. Saknar honom redan! Dumma Tjörn!

Nu blir det att äta lite, lösa korsord och msn;a. Innan det är dags för alla dagens sysslor. Möh.


Dagens låt: Anik Jean - Lucifer.



E <3


Revenge is sweeter..

Idag är det fredag. Just nu befinner jag mig i ett skypesamtal som pågått större delen av natten. Det har varit mycket trivsamt och underhållande. Indeed. Får se hur länge samtalet äger rum, annars blir det att städa och tvätta idag. Sen får vi se om Alexander hör av sig så vi kan leka lite innan han åker på söndag. Baby <3

För övrigt så är jag sjuk igen. IGEN. Äckligt störande. Kan dock ha varit för att det blev att stå ute i kylan mycket i onsdags. Men det var det värt. Underbar dag! Den började bra med roliga skype-människor. <3 Dock blev det lite kaos inom familjen där ett tag vilket var väldigt jobbigt. Men hade syster och en liten Emil som muntrade upp mig. Men jag skakade av mig alla obehagliga saker och åkte ner på stan för att träffa Alexander. Vi satte oss på Stugan för att dricka te och kaffe. Åh, vad underbart det var. Älskade, älskade vän. Spelar ingen roll hur mycket jag försöker förklara. Du är verkligen bäst i hela världen. Det blev mycket snack om året som har gått och var bara hysteriskt mysigt. Hoppas vi ses idag, honey.

Stack hem till Nargis och snackade massa skit. Vi åt en romantisk middag på pizzzerian och hade det väldigt mysigt. Imorgon fyller lilla Nargis 17! Massa grattis i förskott till dig min lilla skvallerblaska!

Nåväl. Jag älskar er, vänner. Ni gjorde min dag så fin och bra! Nu blir det att äta frukost. Ha det!

Take me on the floor


Nattens äventyr fick mig att tänka på kvällen då den här bilden togs!
Fan ta dig Hanna. Är fortfarande lack för att jag fick sova i fåtöljen! :)


Skype är det nya svarta

Idag är det tisdag. Dag nummer 5 på det nya året.

Förra veckan var relativt händelserik och trivsam. Fikade med flickorna på stugan. Söt-Jimmy och Snygg-Victor joinade oss. Äntligen har man träffat mannen, myten, legenden! Det var en trevlig fika må jag säga. Åkte hem till Susanne för att ta igen senaste tiden. Som vanligt var det hur underbart som helst. Mitt andra hem. Det enda stället där jag verkligen känner mig trygg och älskad konstant. Nyårsafton har hänt också! Det var väldigt trevligt med bästa vännerna och andra fina människor. Lite otippade händelser skedde dock som man kan skratta åt nu i efterhand. Man kunde skratta åt det då också iofs. Haha. Vaknade upp morgonen efter med huvudvärk och lade en präktig köttfärsspya på köksgolvet. En ny upplevelse! Spenderade några fina bakisdagar innan familjen kom hem på söndagen och det blev liv i luckan. Hatar min familj? Jajo.

Idag blir det förhoppningsvis att träffa Alexander för en trivsam fika <3 Min älskling åker ju hem till Tjörn snart. Me sad. Vi har inte träffats så mycket alls sedan han kom hem vilket är jävligt dåligt av oss. Min mor har förstört de flesta tillfällena. Massa snöbollar på henne. Känner mig ganska trött just nu men har cigg och bussbiljetter så är ganska nöjd ändå. Ska snart sätta igång och sjunga lite. Behöver avreagera mig lite.


Kommer ett djupare och mer värt inlägg inom kort. Men fram tills dess; HAAAAAAAHA. Fan vad ful hon är.

Smisk smisk smisk!

En liten hyllning till morgonens skype-människor;

andromeda, foppan, Din mamma, psybboolllloonn & potatisjevel <3

Jag ska olla er allihop överallt!