Jag är ensam men ärlig mot mig själv

Var ett tag sen jag skrev. Jag vet inte riktigt varför jag inte skriver. Antagligen är det för att ingenting särskilt händer i mitt liv. Jag tar igen mig, rehabiliterar och ja, är den där snälla flickan mamma alltid önskade sig. Har inte varit på stugan på sjukt länge dessutom. Nåja, mina anledningar till att gå dit (förutom kaffet såklart) försvann för ett tag sen. Men jag har haft roligt med fina människor under min lugna period. Emma och Alexander kommer att befinna sig här hos mig inom, ja, en timme ca. Älsklingar är vad ni är <3 Spaghetti? Suck. Haha. Ni betyder så mycket. Umgås även med Sarah à la församlingshemmet. Du är fin. Saknar dock Hanna, Emelie och Andrea! Mina solstrålar. Var ett tag sen nu. Jag är hemskt tråkig. Men jag behöver få vara det nu. Läppen har läkt och antagligen blir det ett ärr. KUL. Det enda som jag är nöjd med var det gäller utseende är nu saboterat. Tänderna är sisådär. Dricker fortfarande med sugrör men ska till tandläkaren om en och en halv vecka. Får hoppas det blir lite bättre då. Nej, nu måste jag fortsätta städa innan bästaste människorna dyker upp. Ville bara försäkra er om att jag lever.

In loving memory of the one that was so true

Nu ska jag lägga mig och sova halva dagen. Jobbig natt.
Jag mår inte så bra just nu. Godnatt.


14:19

Nu har jag sovit, tagit en cigg, gjort god nudelsoppa (den blev lite mexikansk. Är man bäst så är man), städat, diskat, dammat av. Jag har t o m kokat diskborstarna i en kastrull i tio minuter. DET är hygieniskt. Jag har även tvättat och ska kanske kanske kanske börja ta tag i mitt rum. Konstigt ändå hur duktig jag är på att städa andra rum förutom mitt eget. Borde göra en studie på det. Jag mår lite bättre. Värker i min förbannade tand, hatar den. Idag är det fredag. Jag ska kanske vara med Hanna men med tanke på natten med huvudvärk och tandont kanske jag föredrar att däcka efter maten. Kolla på tv med la familia. Eller spela Tony Hawk Downhill Challenge. Maha. SMÅTT beroendeframkallande måste jag säga. Jag har rankat upp mig till Proffs nu. Fan. Jag har ont i huvudet. Måste städa rummet. Måste göra så mycket som jag faktiskt inte orkar. Jag har kokat diskborstar - kom igen! Jag borde inte behöva städa köket på cirkus tjugo år eftersom jag varit så duktig idag. Nu vet vi alla att jag antagligen kommer stå och gno imorgon förmiddag redan.

Det är helg nu. Det känns inte som helg. Kommer nog inte kännas riktigt okej än på ett tag. Men läppen ser bättre ut. Det är en liten tröst. Jag kan skratta, le och äta ordentligt. Imorgon är det lördag. Blir antagligen församlingshemmet. Jag har blivit lite ovillig var det gäller att lämna Irsta. Lämna hemmet överhuvudtaget. Det känns som att nu är det dags att ta tag i all skit som har hänt mig senaste tiden och bara.. ja. Åtehämta mig. Lite rehab. Lite familjetid.

Tell him that the sun and moon rise in his eyes

Igår var det en bra dag! Äntligen en bra dag. Det var bra! Ah! Började med snäll mamma som lät mig sova. Sen hörde Andrea av sig och jag sprang (jag sprang faktiskt) till Irstaskolan. Carlforsska skulle göra reklam för sig minsann. Träffade Andreas, Ing-Marie, Lars och Anette. Det var trevligt. Sen var såklart Andrea där <3 Min solstråle! Du gör mig så förbannat glad. Sen började konserten som var jättebra. Andrea rockade skiten ur hela världen! Damn! Sen sjöng två söta esteter duetten som jag alltid tänker mig att jag och Emma ska sjunga om typ 20 år. "Tell him" med Celine Dion (jag) och Barbara Streisand (Emma of course). Duktiga flickor! Fast jag blev lite sentimental och höll på att börja grina pga en viss person som jag sen ville slå ihjäl. Älskar dessa känslostormar. Ehm. Inte. Pratade lite med Andrea innan hon åkte hem. Sprang själv hem för att städa och torka byxor innan Emma och Alexander dök upp vid tjugo över fem. ÄLSKLINGAR! Tagit med sig massa choklad och bästa humöret och är världens finaste. Gah! Vi traskade sedan till församlingshemmet tillsammans med syster och träffade Sarah <3 och Bohmen. Det var väldigt trevligt. Trevligt trevligt! Jag blir glad av snälla människor. Sarah fick skjutsa hem Bohm senare på kvällen för han missade bussen. Jag hängde på och var irriterande. Hi. Kom hem runt elva och tittade på tv med mami.

Idag har jag fått sova igen. Mihihi. Passar nu bror eftersom mamma är ute och handlar lite alvedon & kebabtallrik. Mi. Give it to me. Sen ska hon hämta syster någonstans, antar vid skolan eller något. Eller vänta? Jag bryr mig inte. Hur som helst så ska dessa åka till videobutiken som mor säger och hyra lite filmer. Jag valde The Crow! Hi! Mamma lovade att se hela tillsammans med mig. Det kommer hon inte att göra men jag ska försöka. Ih. The Crow! Dille på den. Dille på Brandon Lee. Dille på Kristian Anttila. Dille på Rock Band. Dille på O'boy. Dille på dille.

Jaja. Imorgon har jag blivit inbjuden till Mario-cart-racing-tournament-med-äldre-på-församlingshemmet. Det var snällt av Bohm att bjuda in mig. Sarah ska dit så det blir roligt. Nu ska jag sluta bete mig som tre barn! Hihi.

I feel I can't hold on

Första gången jag sitter vid datorn sen.. ja. Det där. Igår var jag hos tandläkaren. Det var äckligt jobbigt. Men nu ser det bättre ut. Känns lite bättre också. Läppen är på bättringsvägen. Dock betalar jag nu när jag är 19 så mina tänder kommer att gå på 20.000 kronor. Jag hoppas att du som nu hade tråkigt på festen och "fixade" min dricka tyckte att det var roligt. Jag blir så förbannad och ledsen. Mitt liv raseras lite varje vecka. Jag pallar inte. Nu är det någon jävel som drogat mig så jag har gjort illa mig ordentligt. Tack så jävla mycket. FAN! Som om jag inte hade nog med pengabekymmer. Som om jag inte hade nog med trassel i mitt liv överhuvudtaget! SOM OM JAG INTE MÅDDE TILLRÄCKLIGT DÅLIGT REDAN! Jag orkar inte. Jag känner att mitt förstånd vill springa iväg. Jag vill sitta som en lallande idiot och sjunga påhittade sånger. FÖR JAG ORKAR INTE MER! Jag fick inte vara kvar på jobbet heller. Fan vad allt ska göra ont. Fan vad allt ska göra så jävla ont. Det funkade ju bra ett litet tag där, några dagar. Men nu är det kaos. Jag är förstörd. Jag är nedbruten. Jag orkar inte.

Men idag ska jag träffa vänner. Sarah, Emma, Alexander, Hanna och Bohm.
Jag behöver ha vänner omkring mig just nu. Även fast jag ser ut som jag gör.
Tack för att ni finns!

FUCK OFF AND DIE

Allt är typ skit. Jag orkar inte. Ikväll blir jag säkert utslängd.. igen. Ha. Det kallas ångest. Ha. Ingen direkt främmande känsla. Den där svidande klumpen i magen. Men jag har typ världens finaste arbetskamrater (om jag nu ens får jobbet. Suck)

Because it is YOUR song that sets me free

Jag hatar när folk är arga på mig utan anledning. När någonting som jag inte har gjort förstör någonting fint. Fan. Eller rättare sagt så förstår jag inte vad jag har gjort. Inte för att förtjäna the ignorance. Jag vill bara ha tillbaka min vän som jag litar på. Eller litade på. Min trygghet. Den som fick mig att känna att jag faktiskt var värd att kallas människa. Nu känner jag mig värdelös. Som om jag tar upp plats. Som om jag inte behövs. Du kanske inte behöver mig men då kan du åtminstone berätta varför. Fattar du inte hur mycket du betyder? Julklappen var ett bevis på hur mycket jag uppskattar dig. Det du gör. Men nu finns det ingenting! Det får räcka..


Andrea är världens sötaste. Tack gumman för pratstunden igår.
Träffade bebis och haxelander också <3

Idag blir det fika med Bille och sen kanske träffa Emma och Haxelander.
Ska bli trevligt minsann. Hej och hå! Dags att jobba.

Damn.

Fast nu blev jag fan pepp på att skriva. FAN VAD JAG HATAR DIG! Ditt jävla as. Ditt jävla svin. Jag skiter fullständigt i dig och din flickvän som du så gärna upprepar att du har. Har fan inte brytt mig på 1½ år. Din jävel. Att du ens vågade skriva sakerna du skrev. Jag har inte gjort dig ett jävla piss förutom att finnas. Det finns inte ord för hur jävla svinig du är. Och du upprepar ständigt att din mamma är ett as. Jag bryr mig inte. Jag har aldrig brytt mig. Och du har koll på om jag är singel. Vem är det som är patetisk? Du är så jävla dum i huvudet. Har du alltid varit. Du har fan ingen skam i kroppen. Herregud, väx upp. Om din bild av ett lyckat liv är att ha ett förhållande så är du ju helt körd i huvudet. Här ringer jag upp för att jag fått veta att din flickvän blivit ledsen för något som jag INTE har sagt och sen skriver du sådär. Du är så jävla feg. Vågar inte ens svara när jag ringer för att förklara. Du vet hur din syster är. Damn! Jag tycker om henne, har alltid gjort men vad fan. Varför skulle jag gå omkring och snacka skit om er? På det sättet som du tror. Självklart så säger jag "ja du vet, jonas det svinet höhö". Det är inte så jävla konstigt. För du var ett svin. Och är fortfarande tydligen.

Fan. Vet att det är löjligt att skriva om det aset på bloggen men vad fan. Måste få ut ilskan.  Hänt så jävla mycket skit i helgen. Och allt har handlat om pojkar. Suck. Fortfarande sysslolös på jobbet. Men vad ska man göra?

Snart fika med Andrea. Längtar. Hon är söt.

Pump it

Hemsk helg. Men det var mysigt på församlingshemmet, rock band rockar! Blev väldigt inspirerad. Det var väldigt kul. Sen blev allt kaos. Jag hatar mitt jävla liv. Orkar inte ens skriva om det. Hatar allt. Jag orkar inte bry mig längre fan.

Sitter på jobbet, suttit här hela dagen. Inte gjort någonting för att systemet typ kraschat. Men det har varit trevligt minsann. Älska människorna.


Ska fika med Andrea sen. Har inte så mycket mer att rapportera. Ha det bra alla!

In loving memory

Ja, det blir inte så mycket bloggande när man är busy busy! Sitter just nu och är superdupertrött. Gårdagen var hård asså. Men jävligt bra. Jag har för fina vänner! <3 Känner mig ofantastisk när jag är med dessa. Läskigt! Jag bowlade två gånger igår. En gång med Andrea och Sarah-gänget och en gång till med Hanna och Emelie-gänget. Tack snällaste människorna. Tack Erico för la drinkar. Uppskattades. Om jag minns rätt. Hihi. Vaknade i alla  fall upp imorse, sittandes i Eriks soffa och hade huvudvärk. En fin blackout också. Men jag har försäkrat mig om att jag inte var mer dryg än vanligt. Det är NICE! Sen ringde jag Hanna och pratade om allt skit. Snurrade runt på Ica Sjöhagen typ länge. Åkte hem, städade undan julsaker och diverse annat. Dessutom fått skälla på THE ex. Alltså ex nummer 1. Det var inte så fantastiskt just då men nu kan jag uppskatta stunden. Jag är alldeles för hämndlysten. Mohahahha. Ni älskar mig ändå.


Ikväll blir det församlingshemmet med Sarah, Bohm, konfirmander och kanske flickorna.
SPELA ROCK BAND YO!


jag vill veta vad som är fel
vad jag har gjort
damn

I'll still love you more tomorrow.

Klockan är ca halv tio och det är tisdag. Jag vet inte varför jag sitter vid just den här tidpunkten och gråter så mycket att det känns som att jag kommer att falla sönder. Ni får ursäkta banaliteten. Tragiken. Patetiken. Men just nu är bloggen ett andrum. Jag behöver ventilera mig någonstans. ALLT GÖR SÅ JÄVLA FUCKING ONT! Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det gör så jävla ont. Jag hatar dig så jävla mycket. Du är så otroligt dum i huvudet. Jag hatar dig! Jag hatar att jag inte klarar av det här. Jag hatar att jag inte kan hantera vardagen. Jag hatar att jag inte kan hantera mig. Jag hatar att jag aldrig kommer ur den här skiten. Jag hatar att det aldrig kan sluta göra ont. Jag hatar att jag inte KAN! Jag hatar vad du gjorde mot mig. Jag hatar vad du har gjort mot andra. Jag hatar att du finns. Jag hatar att ni ska behöva stå ut med att läsa den här skiten. Jag hatar att jag inte kan känna så mycket mer än hat. Förutom när jag är med dig såklart. Jag hatar att jag älskar dig. Jag hatar att du är så kall. Men självklart, kära vänner, vet vi alla så mycket väl att det jag hatar mest är mig själv.

Slut på tragiken. Inga kommentarer tack.

Nej nej, det är inget sånt där.

Jag har inte skrivit på ett tag och jag kan bara ursäkta mig med att jag helt enkelt är för upfuckad för att få fram någonting vettigt. De senaste veckorna har varit ett helvete men ändå inte. Eller jo, mest ett helvete faktiskt. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Men det bästa med allt är att mina älsklingar är tillbaka. Eller ja, ingen har varit borta men det har bara inte blivit av att vi ses men nu har vi gjort det. Amore med Emma & Haxelander <3 Just like the good old days. Sen har det varit nyår och grejer men jag orkar inte berätta om det. Det var trevligt med trevliga människor. Är väl just det. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Jag saknar dig. Varför vet jag inte?

Nej nu ska jag dränka mig i Harry Potters värld och ta det lugnt tills 12 någon gång.
Sen ska jag göra mig klar för ett besök till staden för att fika med söta Sarah.


HEY MACARENA!