Helgens ord & bus ; Bullpung.



Jävligt lugn helg. Mest suttit med Josses dator och snackat med rattis.
BULLPUNG är min nya förälskelse. Så jävla nice ord. Sagts minst tusen gånger.
<3


Cutest there is



Mor skrattade rätt gott när hon hittade det här klippet. Det är nämligen jag som har hatten! Haha. Jag vet inte varför jag fick panik men det fick jag. Skakade energiskt på huvudet. Hade liksom Håkan Hellströms autograf på baksidan och sen var jag rädd att jag inte skulle nå upp för att ge honom hatten och kasta den? Missar och panik panik. Men pratade med honom efteråt och han sa att han ändå inte skulle passa i den som jag gjorde. Mihi. Johan Östberg är cute som fan. Så utomjordiskt virrig och varm. Man kan inte tycka illa om honom. Massa minnen från den konserten. Upptäckte Anna Stadling då.



IMORGON ÄR DET HERMAN LINDQVIST! HUJEDAMIG. Ska bli grrrreat!


No More Sorrow

Söndag idag minsann. Helgen har varit bra! I fredags var det dags för biblioteksbesök med mor. Vi skulle kolla om min kära Brisingr hade kommit en. Den söta biblitekarien hade lovat dagen innan, men den hade inte kommit. Lite besviken på honom. Haha. Men sen såg jag och mamma att Herman Lindqvist (som för övrigt är med på Nyhetsmorgon just nu) ska ha en föreläsning om sin senaste bok Jean Bernadotte. Jag blev PRECIS så exalterad som en ung kvinna i min ålder inte borde bli. Vi rusade för att se om boken gick att låna, eftersom föreläsningen är redan på tisdag. Men icke. Slut överallt! Så vi åkte till Maxi och köpte bokjäveln. Den var dyr as hell. Vet inte hur långt min mor har kommit. Men imorgon får hon fanimej ge upp om hon inte läst ut. Jag måste ju också läsa klart den. Herman ffs. Ska bli jätteintressant och kul att se honom in real life. På kvällen satt jag och Josse med chips och godis. Tittade på idol och annat. Det var mys!
Igår tog jag det lugnt. Sov för det mesta och tittade på tv med syster. Fick oväntat samtal från Herr Thomas. Som drack med Hanna. Medans jag satt och tog det lugnt framför datan. Men nästa gång ska jag fanimej vara med!

Snart kommer för övrigt lite boktips till bloggen igen. Var allt för länge sedan. Har kommit till min läsa-tlls-jag-och-alla-andra-i-min-närhet-får-spatt-period. Tror dock jag ska ge upp Krig och Fred, kom på när jag läst halva att jag redan läst den. Möööh. Har dessutom lånat massa andra, kunde inte hålla mig. Har äntligen börjat med Sagan om Drakens återkomst. Nöjd. Än så länge har det varit bra. Får se hur resten av böckerna är.. det är ju några stycken.. eh. Ja. Men det var väl allt jag hade att rapportera för den här gången.

Puss!


Donkeyboy

Tingsek var fantastiskt. Så jävla bra spelning. Tack igen Sarah-älskling <3 Betyder massor. Precis vad jag behövde, verkligen. Resten av helgen blev total tristess. Inga pengar, vare sig kontant eller på mobilen, så var totalt isolerad deluxe. Enerverande indeed. Blev rätt grinig mot min familj en stund där men mamma förstod. Den här veckan har också varit total tristess. Mor har blivit sjukskriven IGEN och kommer alltså att vara hemma i två veckor till. JAG ORKAR INTE. Jävla hagga. Nej, jag älskar henne men vill inte umgås med henne 24/7 för det. Det är väl ungefär det jag har att berätta. Patetiskt. Har gått ett antal dagar sen senaste uppdateringen och det kan sammanställas i dessa futtiga rader. Nåväl, syster Josefine har ju fyllt år också. I söndags fyllde hon 15. Carin fyllde 20 igår. Och morfar fyller 65..66..67.. whatever. Massor av grattis till er!


Har för övrigt börjat lyssna lite smått på Donkeyboy (Jävla spotify-reklam!) och det är fan bra grejer. Blir sjukt glad av det. Kan visserligen behövas idag. Frustrerad as hell. Men ändå glad på något snedvridet sätt.



Bye for now!