Fredag is the grej!

Idag är det fredag. Woho! Äntligen. Tingsek ikväll. Tror inte någon har missat att jag ska dit. Haha. Men det ska bli så jävla fucking helvetes kul. Funderar fortfarande på vad jag ska ha på mig. Börjar bli lite panik. Men något ska vi nog komma på. Jag är ju inte helt handikappad. Tro det eller ej.

Igår umgicks jag med Sarah. Jag var dock inte världens bästa sällskap eftersom jag var så trött att jag nickade till lite då och då. Men trevligt var det! Hälsade på Lotjii (gud stavning?) när hon spelade bowling på Bellevue (men GUD stavning?) och sen åkte vi hem till Sarah och tittade på film. Grrrrrr. Heting? Jodå. "Where is Gandalf?" sabbade i några ögonblick men oftast var han het. Charlize Theron ser inte så illa ut hon heller, nej nej. Jag känner att detta inlägget blir lite flummigt, indeed. Men jag är speedad på kaffe och cigaretter. Sen har jag utökat min spotify-spel-lista grandiosa. Fett nöjd! Ah. Pepp pepp pepp pepp pepp som faaaaaaaan.

Pepp pepp pepp pepp pepp!

Åh är så sjukt pepp inför imorgon. Jag, Sarah och Tingsek liksom. Och öl! Det ska bli så sjukt roligt. Gaah vill ha freedag!


För övrigt har det varit en stillsam torsdag. Nina fyller år idag, grattis till henne! Har mest suttit och läst min älskade bok. Snart läst halva. Dock är den lite invecklad så imorse tog jag en promenad och läste. Annars somnar jag så lätt, haha. Den är bra men min dygnsrytm är mer fuckad än Jenna Jameson så vad ska man göra? Igår var det också en lugn dag. Älsklingen Alexander tittade förbi och vi åt bullar. Det var mys. Vad skulle jag göra utan dig? Går icke att föreställa sig. Mörkt, dystert och traumatiskt skulle det nog vara. Och mer därtill. Nu yrar jag lite. Tankspridd som jag är. Har halsbränna. Ska fixa den. Nu ska jag lägga mig och läsa lite till.


PUSS!

Good vs Bad

Det är onsdag idag minsann. Började mindre bra med en skrikande mamma och syster. Asdrygt. Hungrig är jag också. Ska snart koka makaroner. Inte fått i mig så mycket föda senaste dagarna. Måste börja tänka på det. Visserligen blir jag smal och fantastisk men mitt huvud blir lite knas. Och humöret lite mer labilt. Alltså. Äta mat snart. JA. Fast det är en väldigt bra dag idag också. Onsdag. Det är fint väder. Var hos Dennis med Tofflan igår och hade det trevligt. Fick vårrullar. Tack! Fina pojkar, ohja ohja. Mina partners in crime, Boooone.


Och gissa vad jag ska göra på fredag. OHMYFUCKING GOOOOD!
Jag ska se TINGSEK på Sigurd. Med världens bästa Sarah! <3 Totally mys!


Mr. Brightside

Hej hopp! Inte bloggat på några dagar, gud förbjude. Men här kommer ett inlägg kära vänner. Ni behöver INTE oroa er. Och ja, jag roar mig lite med detta skitsnack denna gråa tisdag. Det är inte helt fel faktiskt. Prova själva. Nåväl, lite uppdatering kanske?  I fredags fyllde älskade Alexander 20 år. Jag begav mig hem till Emma där vi firade honom lite. Presenter och alkohol. Mysig kväll. Ni är så fina allihop! Massa kärlek till er. Dock blev min natt en aning melankolisk och kall. Sötnosarna drog iväg till Kåren medans jag tänkte traska till bussen. Blev hela promenaden till stan och sen fick jag vänta några timmar på bussen. Mötte en jättefull Hutta som var söt och väntade på bussen med mig en stund. Sen försökte hon hångla upp mig. När inte det gick så ville hon hem. Haha. Hon är en hjälte! Kom äntligen hem, tittade på film och däckade i soffan.

Lördag var lugn och fin. Träffade älskade Hanna! Var alldeles för länge sedan. Vi stack till macken och köpte chips och godis. (Ta plastpåsen! Väger mindre än papperspåsen. Moahaha.) Vi traskade sedan hem till mig och tittade på Little Miss Sunshine. Jag älskar den filmen fan. Och nu ska vi bättra oss, Hanna och jag. Ses oftare. Idag åker hon tråkigt nog till Norrtälje men kommer hem om en vecka igen.

Annars har det varit lugnt. En aning kaotiskt hemma just nu men som vanligt stänger jag av alla känslor och lever i min bubbla. Funkar asbra. Yippie me. Saknar massa folk. Men känner mig inte så värst social just nu. Trist som fan. Men det får vara så antar jag. Lyssnar på The Killers just nu. Känns bra. Känns ok.


Djupare än såhär orkar jag inte vara är jag rädd. Jag behöver cigaretter. Puss!

GRATTIS ÄLSKLING!


A blue, blue day

Idag har det varit sådär. Mamma fick något ryck à la Psycho imorse och har varit butter hela dagen. Jag har mest legat i soffan. Varit så sjukt trött. Kan dock bero på att jag somnade ca halv fem imorse.  Trött trött trött.

Igår var det en bra dag. Min mamma var söt.. om ni kan tro på något så befängt. Jag taggade inför rekryteringsmässan. Allt ordnade sig, trots viss panik innan jag skulle till bussen, haha. Mötte upp Suz som hade hjälpt mig med att skriva ut ett ex av mitt CV. Tack igen! Sen så traskade vi mot arbetsförmedlingen och gick loss på kopiatorn. Ibland är man bra tankspridd, ja. Rekryteringsmässan var inte lika bra som förra året. Skrev mest upp mig på värdelösa saker som Au pair. Och nej det är inte värdelöst men jag vill bara ha ett normalt jobb. Som kassörska om så vore. Hittade dock mitt framtida jobb. På Casa la perla that is. Världens sötaste gubbe pratade jag med. Tänk er! Jag jobbar på Casa la perla. Det är ett resebolag. Ett norskt. Haha. Jag ska SÅ ha jobbet. Taggad som fan. Suz hittade inte så många jobb att söka men några CV;n slängde hon ut. Efter att vi traskat ut, svettiga och liiiite uttorkade så bestämde jag att Suz skulle med till Gideonsberg. Det var sött av henne. Hon satt och tittade medan jag övade med kören. Det gick jättebra. Ser fram emot Allhelgonagudstjänsten.

Nu är det bara en dag kvar. EN DAG KVAR. Och gud vad jag har fått höra klagomål från folk om att jag gör det till en big deal. Men JA! Alexander är alltid en big deal. Man kan inte prata för mycket om honom. There is no such thing! Got it? Och vi ska vara hos Emma! Aw. Det kallas kärlek people. Det kallas kärlek.

Puss & kram

Ensemblekonserten i måndags var rolig att gå på! Ettornas allra första. Man fick inte alls massor med flashbacks. Se alla gamla lärare igen. Det var kul! Och jag blev kär i en tjej som sjöng så jag höll på att dö. Det roliga är att man såg direkt vilka man skulle ha hatat om man gick kvar på estet. Människokännare? Jojo.

Idag är det rekryteringsmässa. Det ska bli roligt. Ska möta Suz och flickorna på centralen vid två. Hoppas att mitt CV-trubbel löser sig. Möh. Blev inte klar förrän imorse. Har satsat på ett lite annorlunda CV. Eftersom mina så-det-ska-vara inte verkar ha funkat. Haha. Får hoppas att det går vägen. Ska bli kul iaf. Borde duscha men orkar inte just nu. Jag plågar våra kära polacker utanför med min musik istället.


PÅ FREDAG KOMMER ALEXANDER HEM! OCH HAN FYLLER 20! KÄRLEK!

In loving memory of the one that was so true

Det var aldrig skimrande
eller rosenrött
Det var aldrig sprudlande
eller lätta steg i solsken
Det var aldrig fågelkvitter
eller trolska ögonblick

Det var mörkt och dystert
Det var natt med gömda stjärnor
Det var förståelse och medlidande
Det var hjärtskärande trygghet
Det var en ensam ros i snön
Men fan vad det var vackert

Aldrig har underkastelse varit så befriande
Aldrig har ett leende varit så efterlängtat
Aldrig har en närhet varit så rörande
Som med dig

Nu korsas våra vägar på andras premisser
Det sker mot vår vilja
Det vet både du och jag
Våra möten lämnar en eftersmak inom mig
En smak av bitterhet
En smak av förlust och saknad
En smak av sargad värdighet
En smak av fatal längtan
En smak av frustration och stolthet
En smak av nedbrunnen dyrkan

Jag vill krypa in i ditt skal ännu en gång
Jag vill gömma mig i våra skuggor igen
Jag vill ha tillbaka alla triviala ting
som aldrig var
som aldrig kunde bli
triviala
med dig

För aldrig har någon varit vackrare
än vad du är i mina ögon


Som i en dröm..



Alltid Ted. Alltid.


Darker days seem to be what will always live in me. But still I run.

Galen helg indeed. Fredagen blev lugn med godis & chips à la Idol. Rätt person åkte ut btw. Rätt personer hängde löst dessutom. Nåväl. Lördag var lite osäker. Var jag frisk nog? Eller skulle det bli sängen en dag till? Självklart blev det inte det senare alternativet. Sprang till församlingshemmet och träffade Sarah. Det var mys. Spela guitar hero och kort minsann. Sprang till bussen vid tio och åkte till Emma på inflyttningsfest! Det var hur nice som helst. Alla var där (förutom älsklingen Alexander that is) och stämningen var på topp. Emma var full och slog folk hejvilt. Jag satt en evighet på balkongen med Mr Rock och diskuterade musik. Blev lite hetsigt ibland, indeed. Klockan började närma sig två och jag orkade inte kolla busstider. Orkade inte stressa. Ringde Dennis och blev lovad en sängplats på golvet. Nice! Helena, Joel och jag tar sällskap innan Joel leker bad guy och lämnar oss flickor i sticket. Träffar hela gänget utanför Vegagrillen. Det ääär Dennis, Fia, Billy, Johan & Tofflan. Trevlans. Färden bär mot Dennis. Vi ska invänta Lina men min trogne vapendragare Tofflan och jag sprang och mötte henne. Snackade om allt möjligt på vägen och hade det trevligt. Plockade upp en stelfrusen Lina i högklackat (!) och kramade henne lite. Försökte få tag på Dennis, som inte svarade så vi drog hem till Tofflisch istället. Det blev te, skitsnack, djupa diskussioner, cigaretter och massa annat till klockan sju på morgonen. Kunde dock inte somna efter det så smög in i Tofflans rum och snodde Sagor från Midgård. Ska låna den sen. OST-OCH KEXKVÄLL! Haha. Söndagen gick ut på att få på Tofflan kläder, det tog åtskilliga timmar och sen att sticka till Dennis. Vi kom aldrig så långt. Vår powernap på tre timmar gjorde att det ganska snabbt blev kväll. Dock fick vi på honom kläder. Hell yeah! Så jag träffade Sarah på centralen innan hennes buss mot Karlskoga skulle åka iväg. Gonna miss you! Sen blev det lite mys med Sofie & Sanna på centralen innan jag tog bussen hem, slängde i mig mat och däckade i soffan.

Idag har jag legat i soffan. Hela dagen förutom nu. Mamma har också varit hemma. Vi har inte bråkat. Vi har knappt pratat för båda har sovit större del av tiden. Har varit awesome as hell. Andréa ringde dock för en stund sen och ville ha med mig på ensemblekonsert på Carlforsska. MYS. Så ska duscha nu. Puss på er!


(I'd still love you more tomorrow)
Jag gav upp för länge sen. Men ändå. ÄNDÅ.
Ändå kommer den där smygande ångesten.
Hoppet. Saknaden. Nostalgin. Längtan.
Men jag vill inte. Jag har gett upp. Du med.
Det är bara andra som inte förstår det.
Andra som mot vår vilja får våra vägar att korsas.
Jag dör hellre än ringer dig.




Jag blev sviken, så nu sviker jag
Hatet äter upp mig dag för dag
Ett hjärta för ett hjärta,
ett sår för varje sår
Jag vet hur ont det gör,
men jag fortsätter ändå.

The year 2007...



Saknar min heting-period..

One love

(Grattis världens mest saknade Sara på födelsedagen! <3)

Det är fredag. Känns jävligt bra under alla omständigheter. Mats är inte hemma, mamma är just nu ute på vift för att köpa godis&liteannat åt sin stackars dotter som är så sjuk. Syster är på gården och bror är på disko! Det är hemskt. Min lilla bror som jag fortfarande ser som ett litet spädbarn ska på sitt första disko. Minns mitt första besök på ett disko. Jag hade nyss fyllt 8 år och spänningen var olidlig. Stora gymnastiksalen hade pyntats med ballonger och lampor. Man hade speglat sig hela eftermiddagen och frågat mamma otaliga gånger om man var fin nog. Med förväntansfulla steg gick man mot skolan med några tior i handen. Jag minns inte vad jag hade på mig dock. Brukar annars ha så bra koll på detaljer men just min klädsel är som bortblåst. Minns dock när jag såg min första kärlek. Omar. Han hade ögon som chokladpraliner, minns jag att jag tänkte. Åh, underbara tider! Dansa tryckare, köpa popcorn i plastpåsar, dricka päronsoda ur plastmuggar. Fantastiskt. Jag minns hur jag och min bästa vän Jessika gav varandra menande blickar när vi passerade varandra på dansgolvet. Båda med varsin danspartner såklart. Förförerskor redan då. Inte undra på att man blev som man blev. Efter den mumsbiten ville man bara ha mer. Varenda disko var obligatoriskt att gå på. Man visste inte vad som skulle hända. Jag hade alltid två par skor med mig. Min då astuffa högklackade och mina låga snobbenskor. Beroende på vem man dansade med that is. Alltid tuggummi i väskan och lite Date-parfym. Fan fan fan vad jag vill tillbaka till den tiden. Jag vill tillbaka till fritids. Tillbaka till låg- och mellanstadiediskon. Jag vill skicka Får jag chans på dig?-lappar, sitta på kärleksstenen med gänget, smyga in på kontoret och busringa till heta linjen, göra pärlplattor och spela kula! Jag vill känna som jag gjorde när jag mötte hans blick för första gången.

Baby blue eyes

FAN vad sjuk jag är. Tradigt för er att läsa om det i varenda inlägg men asså.. damn. Inte varit såhär sjuk på ett bra tag. Tror det börjar attackera öronen nu också. Jippi! Dagen har varit lugn. Mest legat död i sängen & soffan, tittat på tv och druckit fanta. Tog en promenad till macken vid sju och köpte cigg. Höll på att dö på kuppen. På det stora hela har dagen varit okej antar jag. Imorgon är det fredag. Jag har inga som helst planer, vilket känns lite sådär. Börjar bli rejält uttråkad och rastlös. Men blir kanske en tripp till stugan för att träffa Jossä och sen får vi se. Lördag är lite luddig än så länge. Söndag blir det att ta det lugnt. Sen är det ny vecka igen. Snart kommer Alexander hem! Woho!

Ego

Jag är trött, har huvudvärk, är sjuk och irriterad.

Ronnie är kärlek;
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/ronniesandahl/article5904395.ab

Jag-kan-baka-dansen!

Hade nyss hostattack deluxe. Trodde jag skulle svimma. Fett sjuk! Har nyss blivit klar med bakningen, jajamen. Eller ja, sista plåten är i ugnen nu och den kommer att bli lite fucked up. Men resten blev rätt bra! Det smakar inte så mycket choklad.. nej. Men perfekt konsistens. Utseendet.. nåväl. Men på det stora hela är det klart godkänt!

Paranoia is in bloom

God morgon!

Idag är jag glad om än ganska sjuk med feber och liknanade. Men glad! Jag kom hem runt 18-tiden igår efter att ha träffat Annso, Nargis & Daniel på Stugan. Åt lite mat, tittade lite på tv och hoppade sedan i säng. Sov hela natten. Det är helt otroligt för att vara jag. Nu är jag uppe tidigt, utvilad as hell och ska snart sätta igång med bakningen. Upptäckte ett ganska stort problem dock, vi har ingen kakao. Funkar det med o'boy-pulver vore det kanon. Satan. Ni får en fullständig uppdatering på hur det gick senare. Kladdkaksmuffins igen dårå. Fast det blir väl mer.. o'boykladdkaksmuffins.. Näe. det här blev förvirrande..

Först en kopp te & cigg!




Dagens låt. ÄLSKA videon. Och sen är Kristian Anttila äckligt snygg också. Mums!

I'd still love you more tomorrow

Det är tisdag. Igår sov jag hela kvällen. Tände mitt doftljus från Andréa <3 Var väldigt mysigt. Pratade i telefon med Alexander-baben också. Saknar dig så jag döör! Men snart kommer han hem. På sin födelsedag that is. Och är hemma en hel vecka. Vi ska umgås! Åh! Härliga tider minsann. Natten bestod av tv-tittande med syrran och sen lite Wii. Spöade henne i tennis. Woho. Traskade till macken och köpte cigg imorse och sen har jag suttit vid datorn och tagit det lugnt. Håller på och gör lite tidig lunch. Det blir ris med fiskbullar. Ska bli gott. Idag händer det inte så mycket. Jag ska städa som vanligt, lyssna på musik och njuta av solen. Sen bär det av till Stugan för att träffa älsklingarna. Var några dagar sen, haha. Ändå uppstår det en saknad. Sjukt egentligen. Ska titta till riset nu så det inte bränns vid, som det iofs alltid gör när jag försöker mig på att koka ris. Suck. Värdelös i köket är man. "Då blir man en dålig fru" som min kära låtsasfarmor skulle säga.


Puss på er!

Dagens vill ha: pengar
Dagens händelse: bra telefonsamtal med mami!
Dagens låt: Sissel - Solitaire
Dagens planer: Stugan.
Dagens saknad: Alexander!
Dagens dummaste: Min näsa

Dagens roligaste: Jag, haha
Dagens favorit: John Silver
Dagens humör: Bra! Om än lite snorigt.
Dagens ord: Bajs


You may be a sinner..

..but your innocence is mine.


Jag har fått Muse-sjukan. Senaste albumet är äckligt bra indeed. Har inte riktigt fastnat för deras tidigare alster. Eller lite låtar här och där kanske men inte för ett helt album. Favoriterna pendlar konstant men tror att denna;
http://www.youtube.com/watch?v=elElYLYG-yU; är i topp just nu. Lyssnat på den jäveln minst 20 ggr idag. Men Undisclosed desires är också riktigt grym. Fast mest för textens skull.

Så jag lyssnar på Muse, snorar, tycker synd om mig själv, dricker cola och ska snart hänga upp tvätt. Har en halv cigg kvar i paketet. Funderar på om jag ska gå till macken och köpa nya men orkar inte. Kan ändå inte röka när min familj ska tro att jag är på stan. Ska lägga mig i min säng innan la familia kommer hem och sen ska jag sova. Sova sova sova, titta på film, läsa Isfolket, lösa korsord och annat mysigt. Sen tar jag halva ciggen när jag inte orkar stå emot längre (vilket jag tror kommer att ske om ca 4 minuter) så att jag kan köpa imorgon istället. Bra tänkt! Jag kan också minsann. Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan jag började blogga. Peace out!



                                        I want to reconcile the violence in your heart
                                        I want to recognize your beauty's not just a mask,
                                        I want to exorcise the demons from your past,
                                        I want to satisfy the undisclosed desires in your heart

                                        You trick your lovers,
                                          That you're wicked and divine, 
                                            You may be a sinner, 
                                               But your innocence is mine





Where do we go now?

Är det här den drygaste crushen jag haft? Jo. Börjar närma sig toppen på listan.
Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Less thinkin', more blushin'.. yeah..

I'll neveeer teell.. nanananaaana.

Klockan är tio över sju och jag sitter hos Mami 2. Hon somnade runt halv sex-tiden och sen kunde inte jag sova. Sova hela dagen igår så det blir plus minus noll, inbillar jag mig. Haft en jättemysig lördag. Mina vänner är inte lite fantastiska må ni tro! Sov till typ fyra och efter en viss sms-terror tog jag mig ner på stan där jag träffade Jossä, Daniel, Annso, Nargis och Anna. Satt på Stugan och hade mys. Jossä och Anna drog. Sen stack Annso och Nargis för att städa hemma hos Nargis så jag spenderade väntetiden med Herr Daniel. Basker <3 Hell yeah. Spelar ingen roll vad han säger, vi har delad vårdnad om den jäveln, så är det bara! Och hör sen! Hos Nargis blev det lite dricka och skitsnack om allt möjligt. Helt plötsligt är vi på stan igen för att träffa någon dude. Drog senare till Rönnby för att umgås med andra familjen. Det blev mycket prat, te-drickande och kelande med katterna. Inte så bra för min hälsa. För mycket mys med Pelle och man vill klia sönder sig. Jävla allergi asså. Om några timmar ska det städas och så innan släkten kommer för att fira Therese. Ska bli kul att träffa alla mysiga människor igen. Efter det vet jag inte vad som händer riktigt. Försöka träffa älsklingarna antagligen. För jävla bra dag. 

Lite bilder från fredagens mys med Lina & Sandra (snodda av mästerfotografen Lina!);



   

Love is a resistance

Möööööh jag är förkyld! Hur kommer det sig att varje gång jag dricker vaknar jag upp sjuk? Eller ja, förkyld as hell. Igår hade jag iofs strumpbyxor och öppna skor med en kort, tunn klänning. Hm. Men jag hade på mig min varma jacka faktiskt! Nåväl, förkyld är man. Och aptrött. Men inte så bakis. Drack ansvarsfullt igår. Yay me! Fast det blev rätt trist vissa stunder. Kvällen igår var bra! Började hos Lina, rejvaren, med Sandra-baben! Drack, lyssnade på musik, sjöng karaoke och fotade. Älskar Linas kamera, it makes me look cute. Vi begav oss till staden och Sandra satt och härjade hela bussresan. Det är tur att hon är söt. Hamnade hos Jocke med folk och det var niiiice. Roligaste under kvällen var nog när jag satt i soffan och skrek "Hemförsäkring" varje gång någon vinglade vid akvariet. Trippade iväg mot centralen och tog sen sista bussen hem. Så jävla kallt. Slängde i mig några mackor, läste lite Isfolket och somnade. Jag tror lite bilder kommer att dyka upp senare, när Lina fått ändan ur vagnen, så att säga.

Ska snart lägga mig och sova ett tag till. La familia är på hockeyträning och dyker inte upp förrän vid tre-tiden. Hoppas få ett samtal från min andra mor så jag vet vart jag ska ta vägen ikväll. Hemma eller Rönnby? Imorgon ska Therese firas av släkten och då skuttar jag in också. Jag är typ världens mest irriterande ex. Hade varit roligare om det verkligen hade varit för att irritera honom. Men det har det aldrig varit. Det har alltid varit kärleken till min andra familj som har väglett mig! Dramatiskt va? Well well, puss på er!

Party party!

Ska alldeles strax dammsuga huset och efter det ska jag duscha. Fabulous dricka-och-umgås-kväll med Lina & Sandra. Ska iväg till Lina så fort mamma har gett mig pengar så jag kan fylla på min mobil. Sen köpa cigg. Kvällens äventyr blir vodka och porrigt rosa. Woho! Se upp i dimman, Brutality är på hugget!


Bara för att Josse & jag är så cute på denna bilden. Sweetnose!
(Funkar också som en påminnelse om att iiiiiinte bli lika full ikväll,
som jag var när den här bilden togs. Smart va?)

Happy Birthday!

Idag är det fredag och det är Therese födelsedag! Massor med kärlek och grattis till dig, hjärtesyster. Har suttit uppe hela natten och knåpat på hennes present som hon ska få på söndag. Ska bli skönt att träffa andra familjen igen. Varit ett ganska stort uppehåll senaste tiden. Underbara människor. Blir alldeles varm inombords när jag tänker på hur bra ni får mig att må. Hur trygg jag är hos er.

 Grattis hjärtesyster!


Men som skrivet här ovan är det fredag. Jag har ingen aning om vad som händer. Om det ens händer något. Jag hoppas på att folk hör av sig till lilla mig och vill umgås. Måste fylla på mobilen. Ringde älsklingen Tom igår, det var inte nådigt. Hann prata några minuter innan mina pengar var slut. Men kul att höra hans röst igen, var sjukt länge sen. Förutom att spendera pengar på min mobil har jag tagit det ganska lugnt senaste dagarna. Jag har spenderat hela två dygn hemma. Det ni! Dock har min familj inte vetat om det då jag har gömt mig nere i källaren. Haha, det låter för jävla tragiskt men så är det. Känner mig en aning harmonisk och tror att det har att göra med att jag har varit just hemma. Inte känt pressen att sticka. Så mitt humör har varit stabilt för en gångs skull. Har också fått någon dille på att baka och laga mat. INTE likt mig att försöka mig på sådana företag. Har dock gått bra. Det kunde man verkligen inte tro. Saknar mina sötungar dock. Och Irsta-gänget. Linas hus är sålt nu. Blö. Kommer bli så jäävla tomt utan Lina i Irsta. Hon är Irsta-Lina ffs! Nu blir hon liksom.. Skjutbanegatan-Lina. Klingar inte ALLS lika fint. Men det är väl så det är. Nu är det bara jag, Suz och Hanna kvar i Irsta. Längtar härifrån verkligen. Funderar seriöst på att skita i allt och bara dra till mormor. Mysa in mig i tryggheten. Min älskade hemstad som jag längtat till med varenda cell i kroppen, under alla dessa år. Nu när det väl gäller så tvekar jag. Jag vill så jävla mycket. Men jag vill aldrig komma tillbaka hit. Aldrig mer. Och det är just nu många som jag inte orkar att vara utan.

Nä nu ska jag dunka MUSE <3 och hitta på något roligt. Puss på er!

I've got soul but I'm not a soldier



Älskvärt indeed.


Skeethet!

Igår var det mysigt! Träffade Jossä och vi väntade på Nargis. Karin och jag hann kramas lite. Andréa var där och förgyllde min dag. Nargis & Annso dök upp som två körsbär som man vill mumsa i sig. Johan satt och morrade ett tag och jag ritade ett collage på Annsos arm. Fabulous indeed!

Babes!



Mina vänner är för jävla cute. Miss you guys! <3


Rockstar!

Helgen blev lugn. Fredagen spenderades med syster, godis och chips framför tv;n. Fick fyllesamtal från Göteborg, sen sov jag och njöt av lugnet. Lördag blev lite seg men sprang sedan till församlingshemmet för att träffa Sarah för första gången på länge. Det blev film, The bucket list för att vara exakt. Så jävla bra film! Dock inte så upplyftande till en början. Det var lite hey det är lördag kväll och här sitter vi och tittar på en film som handlar om två män som är döende i cancer. Men man skrattade mycket. Underbar film. Församlingshemmet stängde så jag och Sarah åkte till Donken där vi satt och pratade om allt som hänt senaste tiden. Som vanligt hade jag liiiite mer att berätta. Hatar mitt liv, haha. Nejdå. Men det händer för mycket har jag kommit på. Skönt att senaste tiden har varit ganska lugn. Var så skönt att träffa Sarah. Vi skrattar så mycket tillsammans! Man njuter av varje sekund. Nästnästa helg ses vi igen! Då med en av hennes kamrater från Karlskoga. Ska bli mys.

Söndag blev hektisk. Hade varit uppe hela natten och pratat med Glenn-darling i telefon. Så man var lite seg framåt morgonen. Sprang ändå iväg till första bussen från Irsta och kom till Gideonsberg runt kvart över nio. Kören samlades. Jag övade in mitt lilla solo för första gången, det gick helt okej. Vi övade och pratade. Fint gäng vi har fått ihop minsann. Gudtjänsten gick bra! Den var lite väl lång tyckte jag nog men mitt lilla solo gick bra! Åkte ner på stan efter några välförtjänta koppar kyrk-kaffe. Väntade på vad som kändes en evighet på någon av mina älsklingar. Till slut kom Josse ner och vi hade kul som vanligt. Idag ses vi igen och förhoppningsvis får vi en visit av Nargis också. Inte träffat mitt lilla gäng på hela helgen så saknaden är stor!

Nu blir det kaffe och cigarett tror jag. Puss på er!

Mahaha!



För övrigt så har House börjat igen.
Mobilen avstängd varje tisdag 21-22
It's reserved for some drooltime.



The boy is mine

Jag önskar att människor kunde bete sig som människor. Att vuxna ska bete sig som vuxna. Jag är helt utmattad var det gäller den här ständiga högstadiementaliteten. Märkte vi inte redan på den tiden att den var onödig och splittrar relationer/möjligheter? Kanske inte. Men jag förstår inte hur man kan leva efter den nu. Det finns inget som äcklar mig mer än vänskap som baseras på vad man har för relation på facebook eller vilken beskrivning man har av sin vän på helgon. Det är kul, gulligt och älskvärt på många sätt, ja. Men när något som viktig som vänskap verkligen går ut på dessa obetydliga saker irriterar det mig så jag blir näst intill förbannad. Men det får man inte bli. Jag är så trött på att man inte får vara förbannad, irriterad eller sur. För då "förstör man stämningen". Jag är trött på att människor inte kan tala ut om saker utan låter det gro under ytan tills allt runt omkring är förgiftat av agg som man senare inte ens kan komma ihåg uppkomsten till.
Kan vi inte bara växa upp? Kan vi inte försöka mötas halvvägs åtminstone?