I have been changed for good

Helgen blev inte riktigt som planerat men den var sjukt mysig ändå. I fredags var det ju Temple of Love men tappade snabbt lusten. Så traskade hem till Daniel för att leka med honom, Jimmy och Linda istället. Lördag tog vi dte lugnt och på söndag var det mysigt adventsfika.  Träffade en bebis som faktiskt verkade tycka om mig! Jag blev jätteförvånad. Fast jag tror mest han var förtjust i min randiga kjol för han ville hela tiden ta på den. Nåväl, alltid något. Nu har min jul blivit bestämd också. Det blir inte att sitta själv som förra året, vilket känns fint. Kanske man kan tillåta sig själv att införskaffa lite julstämning i år. Ska spendera julen med Daniels familj vilket ska bli underbart men förstå paniken. Julklappar. Jag har ett hum om vissa men andra har jag ingen aning. Och jag har panik. Men det ska väl ordna sig. Brukar vara en ganska bra julklappsgivare! Mormor kommer upp från Göteborg för att fira jul med min familj, så ska väl se till att hinna umgås med henne lite. Min älskade mormor. Bästa i hela världen.

Nu måste jag skynda mig till bussen ser jag. Bävar för att ge mig ut i detta svinkalla väder. FAN vad kallt det är. Dessutom är jag förkyld. Igen. Fasiken. Mitt immunförsvar är helt värdelöst. Blir att dricka te och värva det med alvedon osv osv. Så ska nog tillbringa dagen i soffan. Moaahaha. Ibland är det skönt att vara arbetslös och värdelös.

PUSS

Får jag gå så nära att min axel stryker vid din arm?

God morgon. Idag är jag riktigt trött men har massor att göra så blir nog ingen tupplur. Ack ack! Har ett stort begär efter mjölk dessutom. Tur att det snart är frukost. Fast sen ska man ta sig hem i det här jävla vädret. Fy fasiken vad kallt det är. Det var så kallt igår kväll att vi tog bilen för att hämta pizza. Vi är inte lata, jag hade faktiskt bara leggings. Pizzan var god för övrigt. Nåja, idag är det onsdag. Jag ska hem och storstäda lite, tvätta en massa och söka jobb. Det vanliga alltså. Sen ska jag försöka kirra lite pengar till på fredag. Är ju Temple of Love för fasiken! Skulle vara jättekul att gå med Emma och gänget. Få slappna av och kanske även dansa lite. Var ett tag sen. Vi får se! På lördag funderar jag på att gå på en konst-grej jag fick tips om igår. Så helgen ser bra ut än så länge. 

Har sovit dåligt i natt. Det stör mig en aning. Fast mest stör jag mig på min jäkla mobil. Verkar som att den enda som inte får mina sms när jag skickar, trots att jag får leveransrapport, är Daniel. Very, very sad. Jag som ville imponera lite och meddela att jag kickade skiten ur alla mina vänner som spelar Robot Unicorn Attack på facebook. 70100 poäng motherfukkers! Ha! Jag är rätt stolt.

Nu är det frukost! Hoppas ni mår bra mina vänner. So long!

Ta mitt skimmer för jag brinner

Goder afton! Söndag kväll är det och jag känner att det snart är dags att krypa ner bredvid mannen och sova. Men först ville jag skriva lite, hör och häpna. Läs.. och.. äh, fuck it. Helgen har varit väldigt lugn och bra. Skulle ha spenderat den hemma men Daniel hade andra planer. Fredagen blev som så att vi tog det lugnt och somnade tidigt. Igår fick han ett ryck och vi drog ner på stan och köpte staffli, duk och akrylfärger. Han ville måla. Så han satt där ett tag och målade sitt tåg medan jag lekte på facebook. Mysigt värre. Idag tog vi det lugnt, skrev ut en massa korsord att lösa och åt god mat.

Jag är helt frisk nu förutom lite små hostningar då och då. Har skrattat förfärligt mycket i helgen, nu när jag kan låta munterheten flyga fritt utan att dö på kuppen. Det har varit roligt som fan faktiskt. Imorgon är det måndag. Ska hem och söka en massa jobb som vanligt. Sen försöka städa mitt rum som ser ur som.. jag vet inte vad. Hoppas helgen har varit bra för er med, kära vänner. Puss & kram!

I'm gonna love you like I've never been hurt before...

I'm gonna love you like I'm indestructible. Fifan vad jag älskar den låten.

Måndag morgon. Klockan är runt halv sex och jag har varit vaken sen mannen gjorde sig klar för att åka till jobbet, runt fyra. Väldigt, väldigt tidigt. Ligger kvar i sängen och är allmänt lat. Väntar på att klockan ska bli halv sju så jag kan ta bussen hem. Efter att inte ha varit närvarande vid någon dator under helgen blir det att söka en massa jobb idag innan den obligatoriska tuppluren. Ska nog försöka mig på att koka gröt att stärka mig med innan jag sätter mig vid vår efterblivna laptop. Helgen har varit jättemysig och lugn. Blev en tripp till Karlstad för att hälsa på Daniels mamma. En massa god mat, trevligt sällskap och mys i soffan. Och vi får inte glömma Daniels ständiga behov av att titta på Disney Channel. När jag fick fjärrkontrollen blev det minsann program om antikviteter. Rätt sött om jag får säga det själv!

Under helgen har min hosta lekt berg- och dalbana deluxe. Vissa stunder försvann den och andra stunder slog den till med full styrka och jag låg helt hjälplös. Men nu tror jag bestämt den har gett med sig. Lite småhostig nu bara. Ska hem och ta lite mer medicin för att vara på den säkra sidan. Är så galet trött på att vara sjuk. Vill kunna skratta "normalt" och inte låta som en klubbad alkoholiserad säl. Vet ni inte hur det låter så är det bara att ringa.

Hoppas helgen har varit bra, vänner och fiender. Nu ska jag spela spel på facebook. Puss!

Vi två är saknade te havs

Hej och hå! Förlåt, kära vänner. Nu SKA jag skärpa mig var det gäller bloggandet. Det första jag vill skriva om är min vän Nicklas som fyllt år. Grattis så mycket! Och tack för kortet du skickade på min födelsedag (för evigheter sen, jag vet. Men till mitt försvar så fick jag det inte förrän några veckor senare då mormor skickade upp det från Göteborg.) och hoppas att din dag blev fantastisk. Som du förtjänar! 

Den här helgen har varit ganska så fantastisk. Dock låg jag sjuk hela förra veckan och var inte riktigt frisk när jag begav mig till Daniel, utklädd som pirat, för att sedan samåka med honom och Jimmy till Poki på maskerad. På bussen till Bäckby träffade jag Alexander! Ah! Mitt hjärta. Det var en sån underbar känsla att se honom igen. Väl hos Poki blev det en helt galen fest med galet mycket folk. Det var roligt, trots att jag våndades med min hosta och onda hals. Pimplade te och knaprade på halstabletter. På lördagen åkte jag hem och dog en aning i soffan innan jag gjorde mig fin för att träffa Emma och Alexander för en myskväll. Maija hakade på lite senare. Underbar kväll med underbara vänner. Som det ska vara. Mötte upp Daniel, Suz, Jocke, Viktor, Jonas och Tina på Rönnby och for sen till Rockbaren där det var galet mycket folk och man kände sig gammal. Jag och Suz tittade på alla ungdomar och suckade. Precis som gamlingar gör, I guess. Söndagen blev att ligga i sängen och mysa med mannen. Äta chips och titta på film. Lovely.

Idag är det måndag, den 1;a november. Min syster fyller 16 år idag. Grattis till dig lillskit! :)

Vaknade imorse av en våldsam hosta jag inte riktigt kände igen och på min väg hem höll jag uppriktigt på att dö. Det var väldigt jobbigt. Så när jag kom hem raidade jag medicinskåpet för att försöka lindra hostan och mitt onda öra. Känns lite bättre nu men är fortfarande inte helt okej så det blir nog att ta det lugnt hemma idag så man äntligen kan bli frisk. Hatar att vara sjuk. Hatar det. Men förutom dessa detaljer kan jag inte klaga på mycket. Jag har en underbar pojkvän med underbara vänner, mina vänner är lika fantastiska som alltid och det ser ut att börja klarna upp sig på inkomstfronten. Jag blir alldeles skuttig när jag tänker på det. Jisses. Men nu har jag uppdaterat er lite och det kommer att komma inlägg lite oftare nu. Jag lovar. På riktigt den här gången! Hoppas du är nöjd nu, Hanna-Panna? :) Och nu tänker jag avsluta detta inlägg med att bli lite sentimental och fjollig. Tjolahopp!


If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine.
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.