To say I love you right out loud

Ja, idag är det fredag minsann. Vad händer? Jag vet inte. Just nu sitter jag och väntar på Hanna som borde dyka upp inom ca 5 minuter. Men känner jag henne rätt blir det väl ca 7. Thihi. Förlåt! Mitt hår är för övrigt fantastiskt idag! Efter att jag klippt mig (som jag för övrigt gjorde själv.. *stolt*) så har luggen fått små oroväckande ryck men idag har den lugnat ner sig. Tack för det! Ska ner på stan med Hanna och fixa arbetsförmedlingen eftersom det alltid strular för Hanna där. SUCK PÅ ER! Sen ska vi fika. Mmm, kaffe.. Har inte fikat på stugan sen.. i... tisdags? Ja. Läänge sen ju. Haha. Ovärt inlägg, jag vet. Men måste skriva av mig lite liksom.


Tjohej!

Idag är en jävligt bra dag!

Jag fick jobbet!

When you ask me if it hurts - well, it's only when I breathe

Hm. Jag är fortfarande arg. Jävligt arg. Men det finns inte så mycket som jag kan göra åt det. Tydligen. Hur svårt kan det vara? Inte så svårt. Det borde vara hur simpelt som helst. Spelar ingen roll om det är idiotiskt (vilket det såklart skulle bli om det nu hände), tafatt eller ilsket. Bara det är NÅGONTING! Men ingenting spelar någon roll. Jag hatar när det inte spelar någon roll. Vilket som duger. MY ASS. Skaffa en ryggrad någon gång. Okej okej, jag ska sluta skrika. Sluta bry mig. Yeah right. Är inte klar än. På tal om ryggrad, reaktion och bla bla bla. Jag ska strypa den där förbannade Socialsekreteraren. Hur kan man säga så dumma saker? Jag menar, visst, många ringer och man kan inte dela ut hjälp till alla men jag kan fan räkna upp minst 10 personer som utnyttjar systemet. Ska jag behöva gå på droger för att få hjälp? Ska jag behöva bli alkoholist, bli gravid med en a-lagare eller prova på ett självmordsförsök? FUCK YOU!

"Vi kan ordna ett möte där dina föräldrar får komma och prata med oss.
 Så får vi reda ut vad som är problemet och om det går att lösa."

Det går inte att lösa. Enda lösningen är Göteborg, here I come.

Jag är lite frustrerad också. Det kostar som skrivet 140 riksdaler för spelningen på lördag. Det är säkerligen band jag inte är så förtjust i men grabbarna kommer vara där. Egentligen är det ingenting att ens fundera över för jag har inte pengar så det räcker. Vilket suger. Men det är bara frustrationen som irriterar mig. Det bästa vore om jag inbillar mig själv att grabbarna aldrig var där, att någon blev sjuk och ställde in hela kalaset. Ja, det ska jag göra! Toppen.

Trots detta deppiga inlägg är jag VÄLDIGT GLAD idag. Faktiskt. Jag vet inte varför. Det känns som en bra dag bara!
Håll tummarna för att den ska fortsätta lika bra.

Now you undress me, you read my mind

Hejsan alla vänner efter några dagars uppehåll. Saknat mig? Of course you have!
En liten kapplöpning genom dagarna som passerat utan inlägg. I torsdags var det Skybar med Emma, Alexander och sen Daniel. Det var otroligt mysigt och fab <3 Ses nu på fredag? Hm. Eller ja, en av er iaf. Haha. I fredags var jag och hanna hemma hos gina som fyllde år! Vi spelade spel, tittade på idol, spelade Wii och sen skulle vi åka hem. Blev inte så mycket med det. Missade bussen så vi satte oss på Västerport där jag träffade gamla esteter, var kul. Sen kom Richard in! Och ni som inte vet vem Richard är (vilket är typ.. alla förutom vi som var med den kvällen) så kan jag berätta att det är världens snällaste! Han tog oss till Bill och bob och köpte var sin syltburk. SÅ snäll man får lov att vara alltså. Sen lovade Barre efterfest någon gång snart! Fett. I lördags åkte jag till Rönnby <3 Var lika bra som alltid, sov över där - vilket alltid leder till the allergic look som är sååå attraktiv. Sen att man camar med folk som är snygga gör inte saken bättre. Whatever. Åh, ni är det bästa som finns Susanne & Therese! Ni anar inte hur mycket ni betyder. Andra familjen är grejen! I söndags åkte jag hem, träffade Suz och snackade några timmar. Igår var jag på jobbintervju (obs!) och den gick sådär tror jag. Haha. Skulle bli förvånad om jag fick jobbet iaf. Sen satte jag mig på stugan några timmar. Hanna & Suz kom in och tittade efter mig, det var väldigt trevligt! Åkte hem till Hanna och sen tittade vi på tv. As usual.

Riktigt fina dagar måste jag påstå! Världens bästa människor.

I veckan händer det rätt mycket, vad jag vet. Eventuellt blir det utgång hela tre gånger? Imorgon ska Sofie och Hanna ut, då vill man ju lira med. Sen blir det förhoppningsvis Fool's Gold 9 på fredag med Emmet & Haxelander. Lördag skulle det ha blivit Sigurd igen men jag tänker inte betala 140 spänn bara för att få träffa en pojk igen. Så desperat är jag ändå inte, haha, så vi ska prova med Konrad. Eller Pitchers. Eller Bill och Bob. Whatever. Haha. Josefine fyller 14 också. Damn, the fjårtis is on it's way.

Well, det var den genomgången av veckan som passerat. Puss på er!

Grattis Haxelander! :)

Idag är det torsdag, jag har varit på värdelöst info-möte på Arbetsförmedlingen. Somnade cirkus 7 gånger. Bra jobbat! Ska snart börja hänga upp mina kläder inför ikväll. Ska antagligen till Skybar med Emma & Haxel. Haxel fyller 19 <3 Massa grattis till dig. Annars har det inte hänt så mycket idag måste jag säga. Hm. Chillat, delat ut CV;n och sökt jobb. Det är väl det enda. Imorgon är det fredag. Ingen aning vad som händer. Är grymt sugen på att gå ut. Får se!

Don't bother

Nu har jag berättat allting för mamma (nej, inte ALLTING, bara väsentliga saker liksom) och hon förstod. Typ. Allt är kaos. Mer än kaos, det är katastrof. Jag är praktiskt taget utslängd eller vad man ska kalla det. Mats är arg och har "tröttnat på att vi inte tänker på Hampus". Det var ju också ett sätt att vrida på det jag sa. Men tänker du på honom då? Gör du verkligen det? Jag kanske inte gjorde det den här gången men vad ska jag göra? Jag är helt borta. Mats vill slänga ut mig. Jag förstår det. Jag blir gärna utslängd, om jag hade någonstans att ta vägen så vore det riktigt nice. Men nu har jag inte det! Jag sitter fast fast fast. Ännu mer än vad jag gjorde förut. Kan inte någonting bra hända? Kan ingenting bra hända för en gångs skull? Senaste veckorna har bara varit skit förutom Tallinn, Therese & Susanne, Hanna, Emelie m fl. Jag orkar inte. Jag förstår inte. Vart ska jag ta vägen? Jag kan inte direkt anstränga mig mer än vad jag redan gör. Jag hatar det här. Vad gör jag för fel? Förutom att finnas, haha, för det har jag förstått är ett av problemen. Jag ber om ursäkt för patetiken som lyser från det här inlägget men just nu finns det ingenting annat. Bara smärta. Haha, så banalt.


Förra inlägget var en aning damp-aktigt och jag blev väldigt förvånad över att du kikade in på min blogg, Marcus! Visste inte det nämligen, därav den hårda tonen angående din käre vän. Skulle kunna be om ursäkt men det kan jag inte. Haha. Det kunde ha varit mycket värre. Tro mig :) Nåja, hoppas din helg i västerås blir väldigt trevlig!

Igår var det en lugn fredag (förutom kaoset som kommer störta ner mig i en avgrund. Ha..) Jag var med Emelie & Hanna på eftermiddagen där, vi tittade på tv och sen åkte vi till kyrkan för att vinka av Josse som skulle på läger med Johan och Bohm! Så vi hälsade lite och pratade. Vi får hoppas att Johan inte dör under helgen. Hm. Han fick iaf inte det för mig. Sen stack Emelie till sin farmor för hon skulle upp och jobba tidigt. Då var det jag & hanna kvar och vi låg mest och kollade på tv tills jag drog mig hem framåt ett på natten. Och nu sitter jag här. Jag vet inte ens om jag får gå ut men vill antingen dra till stugan, hanna eller snacka med Susanne och kanske blixtvisita :) Orkar inte sitta här som på nålar. Fan fan fan fan.

Jag är hellre ensam än är med dig

Idag är det torsdag, det är segt och jag känner mig lite nedslagen idag. Sjukt egentligen att jag låter all skit påverka mig vissa dagar. Allt är grått idag med regnet och alla bruna löv. Lyssnar på Kristoffer Hedberg, det lyser upp lite i mörkret. Längtar tills skivan kommer nu i november. Måste ha! Annars händer det inte så mycket, vad jag vet. Torsdagar är lite lame i allmänhet. Kanske ska dra till stugan? Ja, antagligen blir det så idag. Eller i alla fall imorgon. Har lite money kvar tack vare David som sjussade hem mig igår. Tack! Jag kom till stugan igår vid fem-tiden och träffade såklart på Johan, börjat bli en vana nu nästan :) Satt och snackade skit, tittade på en väldigt intressant dokumentär från en tallinn-kryssning. Tänk vad alkohol kan göra med pojkar. Sen anlände till slut David. Rörmokarna kände varandra såklart, hade inte jag tänkt på. Kanske ska låta bli rörmokarklungan ett tag? Ja. Men det var trevligt och sen tittade även Anna förbi. Kom hem vid halv nio och läste sedan ett antal sidor i min älskade bok. Yeah. Men fan vad trött jag är idag, ändå sov jag rätt mycket igår. Orka vara trött? Nej. Ska snart ringa Hanna och se vad som händer hos henne :)

Och för övrigt så är jag så jävla trött på dig. Fan ta dig. FAN TA DIG FÖR ALLTING! Det enda som kommer ut ur din mun är lögner eller ja, vi kan väl kalla det patetiska löften. Måste du vara så jävla.. jag vet inte ens vad du är. Förutom att du är likgiltig, inte tänker ett skit på hur jag mår eller hur jag har det. FAN FAN FAN FAN! Jag är arg. Jag är ledsen. Jag är sårad. Inte bara för allt du har gjort utan också för allt du inte har gjort. Förstår du ingenting? Nej. En jävligt dum fråga kan tyckas. Du förtjänade inte allt. Du förtjänade inte orden. Jag kan bara hoppas på att du skärper dig. Slutar behandla människor som saker. Eller jag vet inte! Jag har ingen aning. Kanske därför jag är så jävla förbannad just nu. För att du lovar när du vet att du kommer skita fullständigt i det. Du skiter fullständigt i mig. Du skiter fullständigt i allting. Skärp dig! Att du ens får ännu en del av min blogg är upprörande. Jag är bara så jävla trött på att slängas bort. Bli stampad på. Jag är förbannad för att du inte reagerar. Tycker du inte att du är skyldig mig det? En enda sak begär jag. Det är ingenting komplicerat. Det är ingenting jobbigt. För du gör det ändå så jävla enkelt för dig. FAN FAN FAN. Jag hatar att jag bryr mig om dig. Frågar andra om hur du mår. Jag hatar att jag fryser till när jag hör ditt namn. Jag hatar att du ens har ett namn. Jag hatar att du har glömt mitt. Att du glömt mig. Eller snarare att du har raderat mig med flit. Det är så jävla enkelt att bara gå och inte se sig om. Fortsätta sitt liv som om ingenting hänt. Som om ingenting har funnits. Men det fanns där. Fattar du inte det? Det fanns där och kommer alltid att finnas. JAG FINNS.

Jag faller i dig, ja, jag faller i dig

Det är måndag idag, jag är äckligt trött och jag lyssnar på Kristoffer Hedberg. Så bra! Jag älskar honom! Och han skrev till mig på facebook, lalalalaaa.. Ja. Men.. ja. Igår var det tråkig söndag med fint väder. Jag stack till stugan på en ensamfika och sen kom Therese och fikade med mig <3 Satt mest och drack kaffe (fyra koppar för övrigt) och kladdkaka. Träffade på Kim som skrämde mig. Hon är söt. På bussen hem blev jag lite ledsen på mig själv. Satt och lyssnade på Peter Jöbacks låt "Charlie, Charlie" och började tänka på honom. Jävlar vad jag föll. Väldigt löjligt men också skönt. Jag KAN känna. Det känns. Jag är inte död. Eller ledsen. Inte lika dödligt sårad. Jag njuter av friheten. Tre månader med samma kille och helt plötsligt blir man fri - inte så konstigt att man på nytt upptäcker vackra män. Men kodnamn Charlie. Burr. Han kom verkligen åt mig där. Och han har flickvän. Way to go, Mickis.
Ja, jag vet. Jag borde ha lärt mig nu att jag inte kan lita på killar och yada yada yada. Förvisso hatar jag alla män och yada yada yada men vissa är lite mer svåra att hata än andra. Liksom. Typ. Dah. Och jag ser nog allt era blickar och tänker precis vad jag tänker. Det är bara en fas och yada yada yada. Men jag orkar inte bry mig. Jag föll och det kändes bra. Även om jag aldrig mer får se honom igen.

Charlie, Charlie
Han öppnade dörren till ett vackare liv
Han levde hög på e och rock'n roll dreams
Han svepte med mig och vi glittrade i natten

Åh jag blev kär i Charlie, Charlie
och du skulle ha känt samma sak

Han har mitt hjärta, om du ser honom, ring

Ikväll är vi rebeller du & jag

Den här helgen har varit mysig! Massa fina människor och stunder.

I fredags träffade jag Emma & Alex. Dock under sorgliga omständigheter men det var mysigt ändå. Vi gick till Global och fikade ett tag, pratade om allt och ingenting. Sen träffade vi Daniel-ponken som skulle klippa sig men det var inte jag och Alex med om för vi åkte hem till mig. Köpte godis och chips på Ica (älska godispåsen! Tre ynka melongodisar men damn vad glad man blev!). Vi traskade sedan till pizzerian i Irsta och åt. Hem till mig igen och tittade på Idol och sen spindel-filmen! BURR. Hata spindlar. Dumma Alex skrämde upp mig men det var mys. Du är världens bästa, vet du om det Haxelander? <3 Allt kommer att ordna sig. Sen åkte pojken hem och jag tittade på "10 orsaker att hata dig". Damn vad bra den filmen är. Varför kan inte mitt liv vara så? Varför kan inte jag ha en underbar Heath i mitt liv? Varför kan inte jag vara lika fantastisk som Julia Stiles när hon tittar upp mot Heath och säger "hey, your eyes have a little green in them" och sen spy? Eller Kate Hudson i "Almost Famous" när hon säger "what kind of beer?" BLIR GALEN. Ge mig det.

Igår sov jag för det mesta och försökte hålla mig vaken. Mats åkte iväg på bartömning hos Tommy. Hanna ringde och frågade om jag ville fika på Stugan med henne & Emelie. Visste först inte om jag orkade men det ordnade sig och vi traskade ner. Hade jättetrevligt, fikade några timmar och snackade. Sen blev vi helt stissiga och tog massor med kort med Emelies systäämkamera. Poserade i Vasaparken och hade jättekul. Kom hem till mig vid halv tolv och tittade på "10 orsaker att hata dig" igen. Tog bilder med Heath. He. Ja. Kan inte hjälpa att jag suckade av längtan varenda gång han kom in i bild? Vilket var ganska ofta så. Ja. Sen blev det massor med skumma bilder och flum. Hemsk roligt! Puss på er sötflickor! :* Efter det rockade jag loss lite i mitt rum. Somnade vi fyra. Gick upp tio idag (lite jobbigt men wtf) och har krattat löv. Sen klättrade jag i äppelträdet och plockade massa fina äpplen. Det var kul. Nu sitter jag bara här och tar det lugnt. Ska snart ringa Hanna och ikväll fikar jag nog på Stugan igen, själv eller med sällskap. Spelar ingen roll.

SO LONG BABY

Två flickor och en hel båt med möjligheter.

Tillbaka från Tallin nu, sitter hemma hos therese och susanne och degar. Jag är erkligen helt slut. Finns ingen ände på min trötthet kan jag tala om. Men såhär kul har jag aldrig någonsin haft i hela mitt liv. Och då överdriver jag inte ens! Allt har varit så toppen och så roligt att jag har träningsvärk i magen (Asså... för att jag har skrattat!) Den här resan behövde jag verkligen, verkligen. TACK Mormor Anna & Allan för allting. Massor med kärlek till er!

Kom till Stockholm vid fyra i måndags och gick på båten. Spända som vi var gick vi nästan genast och utforskade båten. Nu är det allmänt känt att jag har ett hejdundrans dåligt lokalsinne så jag behöver nog inte skriva ut hur många gånger jag gick vilse, hrm. Självklart trodde vi att vi skulle vara de enda ungdomarna på båten men lika självklart så är det naturligtvis 15 killar i åldern 20-24 som hittar på oss. Många väldigt trevliga pojkar. Två fyllde 20 (grattis igen!) och resten var kostymnissar. Så vi umgicks med grabbarna hela första kvällen. Jag hamnade i slagsmål igen! Jag förstår inte hur jag lyckas. Det här är tredje gången på två månader. "Våra män" som Therese kallade pojkarna hamnade i trubbel med några estländare och jag gick emellan. Estländaren tar armbågen och drämmer till mig i ansiktet. Jävla patetiska svin. Sen hånade han mig för att jag "inte vågade vara kvar" när jag bara gick på toaletten. Damn it! Var så förbannad. Tur att våra män fanns iaf. Jag sjöng karaoke! Yay, jag duktig. Eller nej, men modig. Kvällen slutade bra trots slagsmål och annat tjaffs. Dock sov varken jag eller therese eftersom männen vi sov med snarkade så in i helvete. SUCK.

igår var vi inne i Tallinn med Allan, Anna, Köttis och hans kompis. Vi gick till en spansk restaurang (som för övrigt var väldigt högt beläget så vi gjorde nästan en mount everest) där vi fick jättegod mat. Jag var bakfull som bara den, aldrig varit så illa förut. Dessutom trött. När therese och jag somnade vid bordet fick vi gå tillbaka till båten och sova. Sen var det igång igen minsann! Och igår var också det bästa på hela resan. Vi tittade på bandet, sen gick jag till karaoken och sjöng igen för Allan & Co och då tappade jag bort Therese som var med männen. Men jag var förbannad på några av dom så jag gick därifrån. Då blir jag bundis med två av världens jävla bästa män. Danne & Nicklas - Asssååå, fan! Vi hade så kul när vi dansade och skuttade runt och var glada. Aldrig haft så roligt i hela mitt liv. Vi ses den 1,a november grabbar!

De tre S;en blev en succé för övrigt. Hihi.

Idag är jag trött, bakis, fattig, lycklig, förkyld, osminkad och äcklig, glad och tillfreds.

Tallin, Tallin, Tallin!

Idag är det dags för det om jag har tjatat om så mycket, haha, nämligen kryssningen md Therese till Tallin. Mumma! Igår var jag hos honom och "swoppade" grejer och gav honom brevet. Det känns bra nu. Independent woman på krigsstigen! Sen åkte jag till Rönnby i regnet (jag höll på att blåsa bort för övrigt). Det blev en mysig dag hemma hos andra familjen med fika, mat, tv, dator och massa prat. Okej, jag erkänner, det var alkohol med i bilden också ;D Haha. Förlåt. Har nyss varit ute med en kopp te och en bok, det var mys. Är så väldigt allergisk mot djuren. Påminner väldigt mycket om natten hos Patricia med hennes katt för massa år sen. Haha, minns du det?! Galet kul. Kurt Cobban liksom. Men den natten var värre. Jag har klarat mig hyfsat genom nysningarna måste jag säga. Om två timmar är det dags för de tre S;en! Supa strula & shoppa. Mahahaha. (Nej jag är inte full..) 


Adios Sweeeden!

ooh ooh la la..

jag vill ha dig. Hehehehe.


Igår var det utgång med flickorna! "Förfest" hemma hos mig och sen stack vi till Västerport och tog en öl. Sen bar det av till Konrad! Vi hade väldigt kul, träffade många man kände. Malin (stora flickan nu), Adam (som fyllde 20. Grattis!), Tofflan, Dennis och Johan. Mycket trevligt! Sen träffade jag Thomas för första gången på ganska länge, haha, det var kul. Mycket lyckad utekväll minsann. Imorgon ska jag till Rönnby och sova över för första gången på 1½ år och sen på måndag blir det Tallin. Ska bli så jävla roligt!

Men just nu har jag sjukt ont i fötterna. Hade högklackat igår, ingen hit. Kan knappt gå idag. Men jag är glad ändå! Ja, det är jag. Nej nu ska jag göra något meningslöst som att lösa korsord (inte så meningslöst egentligen) eller läsa (absolut inte meningslöst eftersom jag läser Katarina den stora. Mycket kultiverat. Ha!) så adios amigos.


tjohej!

Hey, Mr Perfect

Igår var det en rätt konstig dag måste jag påpeka. Mats stack vid två och sen gjorde jag mat till la familia. Vi åker till Hampus karateträning och jag sitter där i gymnastiksalen på en hård träbänk och in kommer Mr Perfect. Jag är betagen. Nej, jag är besatt eller iaf näst intill. Får man vara så vacker? Tydligen. Jag frågar mamma i panik om vem det är. Hon bara flinar och så sätter han sig bredvid henne! Omg. Jag hatar min mamma. Hon har vetat om underverket hela tiden men inte sagt någonting. Tänk så hade jag fått något slags anfall? Hur som helst, så sitter han där hela lektionen och jag sitter en meter bort och dregglar. Jag hade hjärtklappning. Och hans son var så söt! My god. På hemvägen i bilen satt jag och planerade hur jag skulle förföra honom (vi vet inte ens vad han heter men vi har gissat på Stefan) så han lämnar sin flickvän (ingen ring på fingret, obs!) och hon heter säkert Madeleine (och är gravid hoppas jag. Haha!) men till slut insåg jag själv att jag nog inte kommer att lyckas. Attans. Men vackert var det. Oh så vackert.

Sen kom Emma & Alex hit! <3 Med glass. Så vi gjorde våfflor som vi åt allihopa. Sen blev det tv, film, bullar och te :) Mysigt. Vi tittade på Idol. Ha. Lars Eriksson. Jag kan inte ens titta på människan. Han är gudomlig (damn, två nya omöjliga kärlekar på mindre än en vecka) men Emma tyckte mer om han den där konstiga Kevin. Haha. Sötunge. Vi tittade på She's all that men sen bytte vi till Imse vimse spindel och mobbade Emma! Mihi. Tack för att ni kom världens bästa.

Idag kommer Mats hem, jag har fått pengar på posten av mormor (en hundring mer än vad jag skulle få. Älskar dig!), jag ska ringa suz och hanna. Sen ska jag planera inför kvällen. Hemma eller ute? Får se vad jag känner för.
Och snart är det dags för TALLIN MED THERESE!
Där vi ska träffa "thailändska pojkar" som hon säger. Haha.


Arrividerci

Blubb

Idag kommer Emma & Alex hit <3
På måndag åker jag till Tallin med älskade Therese!


Påbörjade mitt nya liv idag.
Nytt liv, ny årstid, ny syn på livet.
Snart ny frisyr.
Allt ska rensas ut. Dags att leva.




Ciao!